Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החונך שלי נגמר ב 22.2 2003 וב 22 ב12 בלילה נהגתי...

ובבוקר עצר אותי שוטר לבדיקה שיגרתית והוא לא אמר לי כלום!

הכל היה בסיידר :lol:

אלעד

נינג'ה לבנה!

פורסם
החונך שלי נגמר ב 22.2 2003 וב 22 ב12 בלילה נהגתי...

ובבוקר עצר אותי שוטר לבדיקה שיגרתית והוא לא אמר לי כלום!

הכל היה בסיידר :lol:

אלעד

לחבר שלי היה בדיוק הפוך הוא נסענו ב12 בלילה ביום שהשתחרר לו ועצר אותו שוטר... אז אמנם הוא היה שוטר גבר ורק אמר לו לחזור הביתה אבל כעיקרון אסור לך לנהוג ב13 ב24:00 אלא רק ב14 ב24:00 שזה יעני ה-15 זאת אומרת המלווה שלך לא נגמר עד צאת היום שכתוב לך שם שבמקרה הזה זה ה-14

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

תודה רבה על תגובות, חברים.

הדילמה שלי הכדילקמן: אני חייב לנסוע לחולון מחר. אני לא יכול לדחות את זה ליום שני.

מה אתם חושבים יקרה לי אם אני אתפס נוהג מחר בצהריים?

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

זה תלוי אם תיפול על שוטר בכלל..

זה תלוי אם תיפול על שוטר עצבני / לא קיבל בלילה / קפדן / וואטאוור

ואם כן, זה אותו דין כאילו נסעת ביום הראשון של המלווה שלך.. ואם אני לא טועה זה אותו דין לאדם שנוסע בלי רשיון.

קח את כל הדברים הנ"ל בחשבון.. כבר ענו לך על השאלה בת'רד הזה לפחות 5 פעמים..

תתבגר, קח את הדברים לתשומת ליבך והכי חשוב

סע זהיר.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

אני הבנתי מה התשובה לשאלה שלי. הבנתי שטכנית זה לא.

טוב נו, כנראה נוסעים ביום שני אחרי הכל.

פורסם

הדילמה שלי הכדילקמן: אני חייב לנסוע לחולון מחר. אני לא יכול לדחות את זה ליום שני.

שמע אני אישית מציע לך עכשיו לחכות עדיף להיזהר מאשר להצטער

אם אתה נורא לחוץ להגיע לחולון קח אוטובוס או מונית או סע עם חבר

אני אישית נסעתי לפני שהתשחרר לי הרשיון (יום לפני - כמו שאתה רוצה) אז עוד לא ידעתי שזה אסור למזלי לא עצר אותי שוטר אבל אני אומר לך לחכות כי אתמול אני ראיתי כ"כ הרבה ניידות וגם עצרו אותי על מהירות על 110 נתנו לי דו"ח 250 שקל (הייתי על איילון) בקיצור יש לי את ההרגשה שהם עושים איזה משהו להגברת ה"זהירות בדרכים" או יותר נכון להגדלת כיסם וקופת המדינה אז אל תסתכן

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

עצרו אותי על מהירות על 110 נתנו לי דו"ח 250 שקל (הייתי על איילון)

סתם מתוך עניין... איפה על איילון? ובאיזה דרך? ווסקאר? לייזר?

אני מכיר כמה מקומות קבועים וידועים על איילון תהייתי אם זה באחד מהם או שיש דברים חדשים... :?

לעצור על איילון על 110? לאן הגענו? :evil: כולם שם על 110!!! הרוב הגדול על יותר. אם תסע 110 50% מהתנועה תעקוף אותך....

פורסם

עצרו אותי על מהירות על 110 נתנו לי דו"ח 250 שקל (הייתי על איילון)

סתם מתוך עניין... איפה על איילון? ובאיזה דרך? ווסקאר? לייזר?

אני מכיר כמה מקומות קבועים וידועים על איילון תהייתי אם זה באחד מהם או שיש דברים חדשים... :?

לעצור על איילון על 110? לאן הגענו? :evil: כולם שם על 110!!! הרוב הגדול על יותר. אם תסע 110 50% מהתנועה תעקוף אותך....

על איילון דרום בדרך חזרה מהרצליה (שהייתי בה גם אח"כ בערב והיו שם יותר ניידות מאנשים - פשוט פחד) בדרך חזרה לכיוון ת"א עצר אותי שוטר עם מד לייזר

לייזר... כשראיתי אותו האטתי אבל כמובן שהשוטר הנחמד שרואה מכונית אדומה יפה ישר מכוון אליה (היו מכוניות רגילות שנסעו הרבה יותר מהר ממני אבל המניאק עשה ממני מטרה) ונראה לי הוא תפס אותי כבר מאיזה 500 מטר - אני אומר לך הם ממש מגזימים אני לא יודע איך זה יכול להימשך ככה שכמישהו נוסע ב110 ומקבל דו"ח איזה מדינה פרימיטיבית

פורסם

הבעיה היא לא אם תתפס, אלא מה יקרה אם חס וחלילה תהיה תאונה. נהיגה ללא מלווה שקולה לנהיגה ללא רשיון ולפיכך הביטוח לא מכסה אותך.

נכון מאוד לא חשבתי על זה בכלל...

תראה אם תופסים אותך זה שווה לנהיגה בלי רשיון שמשמעותה לנהג חדש היא שלילה עד גיל 21!

אבל הרבה יותר גרוע אם אתה נוהג לפני שהשתחרר לך וקוראת תאונה ואין ביטוח אם זה משהו כמו דפיקה של אוטו אחר אם הנהג שפגעת בו גבר אז אתה רק תצטרך לשלם מכיסך על התיקון של האוטו שלו (והוא לא מידע את המשטרה או את הביטוח) אם הוא מניאק ומידע את הביטוח הם אומרים שאין ביטוח מודיעים למשטרה שמגלה שנהגת ללא רשיון ושוב שלילה עד גיל 21 (ואז כמובן תאוריה טסט וכל הנלווים להוצאת רשיון) אבל אם קורא משהו באמת נורא כמו שמישהו נכנס לבי"ח או חס וחלילה מת אתה מואשם בהריגה (זה לא נהיגה ברשלנות כי אין לך רשיון) זה הריגה וזה בית-כלא ברור שלא סביר שזה יקרה אבל אתה נהג חדש וזה יכול לקרות אז אני אומר כולה 24 שעות תחכה יש לך הרבה יותר מה להפסיד מלהרוויח

פורסם

אתם צודקים ב-100 אחוז. ממש אין טעם לזה ו24 שעות לא ישנו כלום.

אני אסע מחר לחולון וזהו, רק יהיה צריך להזיז את הלו"ז טיפה.

• תוכן חדש...