Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי השבוע לעשות טסט

הכנתי את הכל עשיתי טיפול במוסך

השבוע אני אלך למוסך לשטיפת נזילות השמן

רק דבר אחד יש לי בעיה

אני לא מוצא בקלית ימינית אחורית בשום מקום!!!מה אני עושה מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?

אני מאזור המרכז והרכב הוא סובארו די אל 82 1300

פורסם

אם אני חושב נכון זה בגלל שזה מסוכן שינזל שמן על הכביש וזה יכול לגרום לתאונות החלקות וכו'

אבל זה ידוע שבמכוניות ישנות יש נזילות שמן

איך אני יכול לתקן את זה?..

פורסם

ממכונית תקינה לא אמור לנזול שמן, וגם אם כן - זה יהיה בכמות מזערית שאינה מסוכנת או מכשילה בטסט.

כדי לאתר את הסיבה לנזילת השמן, יש לנקות את שאריות הנזילה, ואז עם מנוע פועל לנסות ולזהות את המקור.

ייתכן ומדובר בסך הכל באטם יבש כלשהו, שהחלפתו תפתור את הבעיה בעלות נמוכה.

כשאתה מכניס את המכונית לשטיפת השמן, תבקש מהם גם לאתר את מקור הנזילה ולתת לך הצעת מחיר לתיקון.

פורסם
כן זה מה שאני אעשה!

תודה

ומה עם הבקלית מישהו יודע?

בעבר היה לנו DL שנת 83 זמן רב ואני חושב שיש לי בקלית במחסן מחר אני יבדוק אם הוא עדיים קיים כי אני זוכר שיש לי בקלית חדשה אני לא יודע אם ימין או שמאל?

שנת 82 ו 83 זה אותו הבקלית אני לא זוכר?

פורסם

כן גם אני אשמח אם תציין חנות או מקום תודה רבה

ולמי שיש בקלית זה מאוד יעזור לי! השבוע אני צריך לעשות טסט ואני לא מוצא בקלית

פורסם

מאחורי הקומפיוטסט בראשל"צ באזה"ת הישן , מוכרים פנסים ומחזירי אור וכל מיני דברים כאלה תנסה שם, אם יש להם פנס מהשנתון הזה, כי ללאונה המרובעות 85-93 יש להם חדש מהניילון. , ובקשר לשטיפה תלך למקום מקצועי כי , דובר פה בפורום על שטיפת מנוע עם קיטור וזה יכול לגרום לקצרים ובעיות שהרכב לא מניע אחר כך , אז תזהר

תעשה חיפוש על "שטיפת מנוע"

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...