Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים לסוזוקי סוויפט 2003

migdali
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום קוראים לי יואב, אני חדש בפורום, שלום לכולכם.

קניתי לא מזמן סוויפט 03, ללא מערכת ועם איזה 2 רמקולים מצ'וקמקים מאחורה.

אני רוצה לשמוע מוזיקה ברמה "סבירה", אין לי צורך בעוצמות גבוהות מדי.

הבעיה היא שחיפשתי הכנה לרמקולים מקדימה ואין כלום.

1. מה זה אומר? שלא ניתן (חוץ מבניות מסובכות..) לשים מקדימה?

2. אם אכן לא ניתן מקדימה, איזה רמקולים מומלצים מאחורה?

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא מעוניין להשקיע בבניות בדלתות הקידמיות שים איזה 6*9 נצילים על המגש האחורי, 4 אינץ' בדש והכי חשוב זוג טוויטרים טובים על הדש למעלה (או קומפוננט 4 אינץ', אבל הסטים הטובים באמת יקרים ודורשים הגברה). עם רדיו דיסק סביר ומעלה אתה תשמע בכלל לא רע יחסית להשקעה. בהמשך תוכל אפילו לשים מגבר 4 ערוצים חמוד ואפילו לשפר עוד את הסאונד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך יהיה הסאונד אם אתקין "4 וטוויטרים, ללא האחוריים...?

ברור לי שהשאלה היא סובייקטיבית, אך בכל זאת...

הסאונד יהיה מאוד מוגבל ללא בס בכלל, כי בכל מקרה ה 4" בדש לא נשמעים חזק וטוב. הם קצת משלימים תדרים של מיד ראנג' אבל לא יותר. רמקולים 6*9 מאחור יתנו גם בס טוב וגם את שאר הסאונד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא מעוניין להשקיע בבניות בדלתות הקידמיות שים איזה 6*9 נצילים על המגש האחורי, 4 אינץ' בדש והכי חשוב זוג טוויטרים טובים על הדש למעלה (או קומפוננט 4 אינץ', אבל הסטים הטובים באמת יקרים ודורשים הגברה). עם רדיו דיסק סביר ומעלה אתה תשמע בכלל לא רע יחסית להשקעה. בהמשך תוכל אפילו לשים מגבר 4 ערוצים חמוד ואפילו לשפר עוד את הסאונד.

אני חושב שבמערכת כזאת מיותר לשים טוויטרים מעל הדש לא ? הרי גם ככה רק האחוריים יוציאו באס והקדמיים לא ...אז עוד להוסיף להם טוייטר ו"צסצסצסצ" ??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקנה רמקול 4 אינטש קואקסיאלי 2way לקדימה

ורמקולים 6 על 9 2way לאחורה

תדאג לשים לרמקולים הקדמיים קבל של 100 מיקרו פאראד מקדימה בשביל לחתוך מהם את היכולת לנגן באס נמוך מידי ואז אתה תוכל להפגיז באחוריים מבלי להזיק לקדמיים.

זה כל מה שאתה צריך לפי מה שאתה טוען שאתה מחפש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שבמערכת כזאת מיותר לשים טוויטרים מעל הדש לא ? הרי גם ככה רק האחוריים יוציאו באס והקדמיים לא ...אז עוד להוסיף להם טוייטר ו"צסצסצסצ" ??

מנסיון, עם ההגברה של ה HU בלבד אתה לא תשמע כלל את הקדמיים בגלל המיקום הגרוע בסוויפט. ה 6*9 מאחור ישלטו על כל הסאונד. כדי לאזן אותם כדאי מאוד להוסיף טוויטרים טובים מקדימה. הם יתנו קונטרה טובה לאחוריים וישלימו יפה את הסאונד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...