Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב מהחנות סכום 140K

RAZ1212
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

עוד מעט אבא שלי נפרד מהאוודי A4 וגם אני נפרד ממנה :cry:

בשל קיצוצים וקילומטרז' 200K

כעשיו הוא רוצה רכב אוטומט בסכום של 140 אבל הוא לא מתפשר על יד שניה או משו כזה

הוא רוצה רק מהשקית אני נדלקתי על ג'טה אפשר להוסיף עוד קצת והוא נדלק על אקורד ישלכם המלצות?

בשביל לא לרדת ירידה דראסטית באיכות בסביבות ה150K אפילו

נתונים: אמינות לא חשוב

החשוב באמת זה ביצועים ונוחות +איבזור

ידני לא מתקבל אצלו בברכה לעומת שאני מכור לידני אבל הוא בנתיים האבא פה:twisted: אז אוטומט חבר'ה סומך עליכם

בתודה רז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתם רגילים לאיכות ופינוק אל תעלו לקטגוריה של המשפחתיות הגדולות, כי במחיר הזה אתם תיפלו על רכב לא מאובזר, אם מרווח פנים חשוב לכם שקלו את המגאן המאובזרת. עם מנוע 2.0 ליטר.

אחרת נסו את הפוקוס או את הגולף\ג'טה\אוקטביה\לאון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי,

הסובארו b4 2.0 מוצעת במחיר של 151k ומאובזרת בנדיבות. על הג'טה מבקשים 154k וחבילת האיבזור קצת פחות גדולה. גם אבי מחפש עכשיו רכב בסכום דומה ובין השאר נשקלה האופציה של האופל אסטרה החדשה 1.8 140 כ"ס אבל הרכב הנ"ל לא הלהיב בלשון המעטה ומכל הבחינות, אין טעם לשלם עליו 140k. בקיצור- הפער בין משפחתית מוגדלת 2.0 לבין מכונית "מנהלים" 2.0 עומד על כ15k אבל הפינוק והאיבזור שווה את ההפרש...

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אהבתם את הA4 הרי שהג'טה היא הבחירה הנכונה עבורכם, למי שאוהב את הפנים של קונצרן VW קשה לעבור לרכב אחר, לדעתי הבחירה הנכונה עבורכם היא הג'טה....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...