Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לצבוע את הסקסו, מכיוון שהצבע על הגג כבר נשרף לגמרי והמכסה מנוע הבא בתור.

התקציב הוא עד 4500 ש"ח.

מחפש מקום טוב באזור המרכז או ב"ש.

האם התקציב הוא הגיוני ע"מ לקבל עבודה איכותית?

האם אתם מכירים מקום מניסיון ויכולים להמליץ?

חשוב לציין שיש לי זמן ואני מוכן ללכת לבעלי מקצוע ולהתייעץ. (אני רק צריך לסנן את המקומות וללכת למומלצים)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הייתי חייב לחזור ולשבח.

היום הרכב יצא מצבע ופחחות מינורית. (כמובן במוסך המומחה בב"ש)

הוחלט מטעמי תקציב לצבוע גג,מכסה מנוע וזוג כנפיים (ותיקוני צבע מסביב).

כמו כן תוקן (רותך) ציר עליון בדלת נהג כי הריתוך המקורי התחיל להישבר (כנראה עייפות החומר ועומס מחזורי)

הדרישות שלי לא היו בשמיים כי התקציב היה מוגבל. (לבסוף נשאר רק 2000 ש"ח כי שילמתי על קורס קיץ)

המחיר הוא חסר תקדים (קצת פחות מ2000) לעומת הצעות שקיבלתי במרכז הארץ. (אם כי בתשלום אחד)

תמונות אני אצלם לקראת סוף השבוע.

אם ניגשים יש לדבר עם אבנר (בחור רציני עם סבלנות) או עם יהושוע שאיתו לא יצא לי לדבר (אבל גם נראה בחור נחמד).

פורסם

אצלי ב-106 גם ישנה האותה הבעיה, הגג ומכסה המנוע שרופים לגמרי ושאר הצבע גם מתחיל להראות חלקי עייפות.

לדעתי אם כבר צובעים אז את כל הרכב, אבל אני אשמח להווכח שאני טועה כאשר נראה את התמונות.

בכל מקרה - תתחדש :-)

פורסם

לי יש 106 שנת 96 ברוך ה' מליון פעם האוטו שלי לא דהוי ואין קילופי צבע .

שמעתי וראיתי מה מצבן של 106 אחרות ואני נותן תרופה למכה

השבוע יצא לי לראות אחת בצבע כמו שלי דהוייה בצורה מפחידה עם הרבה קילופים וזה הפחיד אותי מאוד לכן,קניתי מכונה של פוליש ווקס באייס ב99 שקלים וקניתי ווקס טרטל משחה לצבע מטלי ופוליש הכי עדין שיש לצבע מטלי .

העבודה לקחה כ3 שעות ללא מאמצים אבל עם הרבה סבלנות האוטו ניראה ח=ד=ש אנשים חשבו שצבעתי אותה . אני יעלה תמונות רק דבר אחד הורס את היופי של האוטו שלי שזו שריטה מגעילה שילדים חסרי חיים עשו לי על המכסה מנוע .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
אצלי ב-106 גם ישנה האותה הבעיה, הגג ומכסה המנוע שרופים לגמרי ושאר הצבע גם מתחיל להראות חלקי עייפות.

לדעתי אם כבר צובעים אז את כל הרכב, אבל אני אשמח להווכח שאני טועה כאשר נראה את התמונות.

בכל מקרה - תתחדש :-)

בגדול חשבתי כמוך

אך מכיון שהרכב שלי עומד בחניה ציבורית רוב שעות היום שוחחתי קצת עם אבנר והגעתי למסקנה שמצב הדלתות והכנפיים האחוריות יחזור לקדמותו (מכות קטנות ומעצבנות), כנ"ל לגבי הפגושים.

ומכיוון שצידי הרכב לא דוהים בינתיים אז החלטתי לא לצבוע אותם מה שחסך לי כמעט 3000 ש"ח

רק בכדי לסבר את האוזן בת"א רוב הפחחים שדיברתי איתם רצו 1000 -1200 ש"ח רק על תיקון הציר (פירוק דלת וכנף לשם ביצוע העבודה)

פורסם

השאלה איך זה יצא בסופו של דבר, האם מרגישים הבדלי צבע בין האיזורים.

אולי אני אשקול לעשות את זה גם אצלי... לצבוע את כל הרכב אני לא אצבע כי אני לא חושב שאני אשאר איתו עוד הרבה זמן.

בכל מקרה, אצלי האיזור של הספויילר התחיל להתקלף, זה כ"כ מעצבן.

אני יורד עכשיו לעשות ווקס (QMI) - צ'או :wink: (כן, אני מודע לשעה)

פורסם
השאלה איך זה יצא בסופו של דבר, האם מרגישים הבדלי צבע בין האיזורים.

אולי אני אשקול לעשות את זה גם אצלי... לצבוע את כל הרכב אני לא אצבע כי אני לא חושב שאני אשאר איתו עוד הרבה זמן.

בכל מקרה, אצלי האיזור של הספויילר התחיל להתקלף, זה כ"כ מעצבן.

אני יורד עכשיו לעשות ווקס - צ'או :wink: (כן, אני מודע לשעה)

הזמן הכי טוב לווקס... :-D

הייתי עושה וקס בשעות האלו כאשר עבדתי בתחנת דלק בלילה.. (איפו הימים ההם.. גם תא המנוע היה נראה נקי יותר)

אני קיבלתי פוליש וקס והאמת שהיום בשמש לא ראיתי הבדלים בצבעים... אולי עם הזמן.

בכל מקרה - אני אחזור הביתה (למרכז) לקראת סופ"ש ואצלם את הרכב וניתן לשפוט לפי תמונות.

פורסם

חבל שהמוסך נמצא בב"ש, עם כל ההמלצות הטובות עליו לא שווה לי לנסוע מהמרכז.

כמה להערכתך תעלה לי צביעה "טובה" של מכסה המנוע, הגג וזוג הכנפיים במוסך במרכז?

לפני כשנה ביקרתי במוסך דלתא ראשל"צ וקיבלתי הצעת מחיר של 6K לכל הרכב :shock:

פורסם

תמונות ממה שהספקתי לצלם היוםאחרי העבודה.

Resize of IMG_0659.jpg

Resize of IMG_0660.jpg

Resize of IMG_0665.jpg

Resize of VTR-Herman.JPG

Resize of IMG_0644.jpg

Resize of IMG_0645.jpg

פורסם

עשיתי אצלהם צביעה כללית לרכב, מבסוט עד הגג!

ממליץ מאוד, אנשים טובים עם הרבה רצון לעזור.

• תוכן חדש...