Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני טס לAbbey road!!!

gibsonlp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

למי שלא זוכר לפני כמה חודשים רוקפור זכו בתחרות של דוויד גילמור.

הפרס היה יום הקלטות בAbbey Road.

To make a long story short היום קיבלתי טלפון מהמנהלת שלהם שאני צריך לארוז כי הם לוקחים גם אותי לשם!!!

חוויה של פעם בחיים

פורסם

מזל טוב ותהנה.

סתם מסקרנות, מה התפקיד שלך בכח ולמה אתה מצטרף אליהם?

מסור ד"ש ליקי מרפי המתופף.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

רפי - אני אמסור.

אני חבר של הלהקה כבר שנים, לפני 10 שנים בערך חיממנו אותם באחת ההופעות ומאז אנחנו בקשר.

עד לפני כשבוע ובמשך 7 שנים הייתי הוובמסטר שלהם ובנוסף אני משאיל להם מידי פעם ציוד (יש ל SM58 אצלם וגם ריוורב מנורות ישן), להקלטות בAbbey road אני כנראה אקח את ה366/12 שלי (ברוך טוען שזו הריק 12 הכי טובה שהוא שמע אי פעם והוא מאוד רוצה להקליט עליה).

אלעד - מה נראה לך? :twisted:

פורסם

איזה כיף!

תיהנה מכל רגע שיהיה לך שם!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מאגניב !

הייתי שם, תחפש על הקיר גרפיטי של "קונדסון המלך" :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בקיצור, מה שכתבו למעלה. :wink:

מאחל לך הנאה רבה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...