Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למחיר מוסיפים משלוח של כ100$, (280 עד כאן), מכפילים ב4 (שקלים) = 1120.

1120

X

(מכס) - 1.329

=

1488ש"ח.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
למחיר מוסיפים משלוח של כ100$ קודם כול בודקים באימייל לאתר אם הם שולחים לישראל וכמה זה יעלה לסאב של ID רצו ממני 140 דולר בחנות מסויימת , (280 עד כאן), מכפילים ב4 (שקלים) = 1120.

1120

X

(מכס) - 1.329

=

1488ש"ח.

אתה מכיר את החנות ויודע שהיא בסדר ?

בברכה יהודה

פורסם
אתה מכיר את החנות ויודע שהיא בסדר ?

לא, לא מכיר את החנות הספציפית, זה רק חישוב גס של עלות. ודוגמה איך מבצעים אותו. לגבי עלויות המשלוח, הזמנתי סאב מארה"ב לפני זמן לא רב, ולקחו ממני 85 דולר. 140 זה קצת הרבה, אבל זה הולך לפי משקל, שמשתנה מסאב לסאב. בכל מקרה, כדאי ליצור קשר עם החנות לבירור מדוייק.

פורסם

מומלץ לבדוק - המחירים של USPS (רשות הדואר של ארה"ב) השתנו, יש להם אופציה למשלוח במשקל עד 20LBS במחיר של 31$ - כדאי לבדוק את זה, זה נקרא Global priority flat rate box.

אלא אם החנות הזו גובה גם דמי טיפול (שזה מה שמייקר בצורה מטורפת את עלות המשלוח)

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

מסכים, הוא שוקל רק 6.5 קילו, והסאב המדובר של SPL נראה כמו משקולת רצינית. בכל אופן, נראה לי שב eBay ניתן למצוא את הדילים הכי טובים, במיוחד כשמזמינים מאדם פרטי. גם לא חייבים לשלוח דרך FedEx, יש דרכים זולות יותר (USPS).

פורסם
85 $ על הפירלס שלך שהוא קל יחסית למגבר שצוין פה .

זה הסיבה לכך ששלמת רק 85 דולר

אם היית לוקח 10" היית משלם אפילו פחות .

שו מגבר? :shock::lol:

וגם לי נראה שהמשלוח על הסאב הזה יהיה יותר יקר מ-100$.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...