Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה יתכן!?:|

שהרכב נוסע לאורך זמן במהירות של 110 קמ"ש,נהיה ריח של כבל שרוף,ואז המחשב גיר נשרף,ונתקע על הילוך שלישי!!:x

מה זה יכול להיות?

הוחלפו כבר כמה מחשבי גיר,סלונואידים,והגיר עצמו שופץ ממזמן.

תודה רבה לכל העונים.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

שלום לפותח השרשור !

אחת ממחלותיה של מיצובישי סופר לנסר היא רגישות רבה בתיבת ההילוכים האוטומטית.

הבעיה יחסית קלה -הוצאת המון כסף אבל לא על החלק שצריך.

ברכבך הספציפי חובה להתקין קולר שמן שיהיה אחראי על קירור הגיר כי ידוע שבמהירות גבוהה ולאורך זמן הגיר נוטה להתחמם ולהישחק.

אם הרכב נוסע בהילוך שלישי כנראה התקלה חמורה (בעיה במחשב /בגיר עצמו) אבל כאשר תפתור אותה כדי לא להמשיך להחליף את החלקים האלו בסיטונות עשה לעצמך טובה תתקין קולר דחוף (זה עולה בערך 400 ש"ח ) אבל תאמין לי ששיפוץ גיר מניסיונות מרים של חברים עולה פי 10 מזה .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין שום בעיה בגיר!!!

המחשב גיר נשרף כל כמה חודשים.

הוא מוחלף כל כמה חודשים במסגרת האחריות,ונפתרת התקלה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אין פיוז שמגן על המחשב??

פעם זה קרה לאבא שלי במיצובישי גאלנט הגיר נשאר על הילוך שלישי מתחילת הנסיעה עד סופה

הסתבר שפיוז נשרף וכשהחלפתי אותו הבעייה הסתדרה

• תוכן חדש...