Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור יש לי חבר עם מגאן קופה שנת 2000 שעשה תאונה והאוטו גמור לגמרי , אמרתי לו שיבדוק את המזגן שלו ואם הוא תקין אז הוא יביא לי אותו ללא תמורה.

הרכב אצלו בבית הוא קנה אותו כי הוא מעוניין לבנות משהו, אבל את המזגן הוא לא צריך .

לפי מה שהבנתי ממנו המזגן היה תקין לגמרי לפני התאונה אבל קשה לי להאמין שהוא שרד את התאונה כי האוטו גמור לגמרי.

בכל אופן אם המזגן יהיה בסדר או רק הפולי אני אקפיץ לך אותו.

ובנוגע לשאלות על המחיר של הבולימים והמייסבים, אז אני לפני שבוע עשיתי טיפול והחליפו לי את המייסבים האחוריים ברכב בעלות של 351 ש"ח לזוג רק את האחוריים, לפני מע"מ ועבודה. על העבודה לקחו 230 ש"ח {גנבים}.

ואני מאין ששלי ושלך זה אותו דבר למרות ששלי שנת 2000 ושלך 2002.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מדבר על מייסבים בתוך הנאבות בגלגלים האחוריים שאותם החלפתי כבר לפני מס' חודשים.

כרגע אני בודק להוזיל עלות של כל כרית בולם לפרונט. אצלנו יש כריות בולמים רק מקדימה.

לגבי המזגן, אני אהיה אסיר תודה ודבר איתי כבר בטלפון :-P !

Veni Vidi Vici

פורסם

יש גם של KYB, מק"ט SM1515. אני ממליץ על התוצרת של KYB. בנוסף, ישנה סבירות גבוהה שהבולמים של המגאן הם של KYB (בסניק II הבולמים המקוריים הם של KYB).

פורסם

טוב, קצת סטינו מהנושא של המדחס. עכשיו הסתכלתי בקטלוג של KYB ואכן 90% שהוא גם יצרן התושבות (כריות) בולמים.

אז מי היבואן הרשמי בארץ של KYB ? בג'יפולוג כתוב מונטגיו אבל בדפי זהב הוא לא מופיע.

אלכס, אם תוכל תפנה אותי לחומר הטכני שמצוין בו איך מתקנים את המדחס.

Veni Vidi Vici

פורסם

בדוק את אחד היצרנים האחרים שנתתי לך: SKF ו-MONROE.

אם אין גם את אלה, מצאתי כמה מקומות שמוכרים את זה בחו"ל. נבדוק כמה זה עולה להזמין את החלקים מחו"ל. אם כדאי, אז כך נעשה. כדאי גם לשקול "ייבוא מזוודה".

פורסם

ב. ראיתי בספרות הטכנית של רנו שישנה פרוצדורה להחלפת פולי למדחס. כלומר, אם נשיג פולי חדש, נוכל להחליף אותו ולגמור את הפרשה.

אלכס.

לזה התכוונת (עמוד 11) ?

MRAIRCOND.pdf

Veni Vidi Vici

פורסם

לא למסמך הזה, אלא למשהו דומה, שעוסק במדחסי דלפי. כאן מדובר במדחסי Sanden שאין בעיה לטפל בהם בארץ, שכן הם הנפוצים ביותר.

פורסם

איזה מדריך אתה צריך? המייסב של הגלגלת כשל וצריך להחליף אותו, לא בעייה מסובכת יותר מידי עם יש את החולצים הדרושים.

הבעייה היא שאם נפגע צוואר המדחס (החלק הקדמי של המדחס עליו מותקן המייסב) תצטרף לחפש מדחס חדש/משופץ/משוחזר/יבוא/פירוק/תחליפי_מחק את המיותר.

פורסם

אוקיי, אולי לא התנסחתי נכון: איפה אני מוצא מייסב כזה בארצנו ? כבר לא אכפת איפה העיקר שיהיה.

נלך מהקל (זול) לקשה (יקר).

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...