Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן כתיבה של הודעה. לא ניתן לעשות ההתק והדבק.

עם תוכלו לסדר זאת זה מאוד יהיה נוח.

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אם אין לך העתק הדבק בכפתור ימני, השתמש בקיצורים במקלדת:

CTRL C - העתק.

CTRL V - הדבק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ובעניין דומה, מאז השדרוג של תצוגת התמונות אני לא מצליח להעתיק תמונה שכבר הועלתה לאתר.

הכוונה למקרים שרוצים להראות תמונה מסויימת inline בתוך ההודעה שלי ומדובר על תמונה שכבר הועלתה לשרת של CF.

הלינק לתמונות הוא כבר לא ישירות לקובץ jpg אלא כ-attachmentID וכשאני מכניס את זה להודעה כ-img אז בחלון של העריכה אני רואה את התמונה באמת ואחרי "תצוגה מקדימה" או פרסום של ההודעה נשאר רק לינק.

אני מפספס פתרון פשוט ?

ניר

פורסם

NMP, האפשרות הזאת לא קיימת כבר לפחות 3 שנים, מאז המעבר ל-vB.

זאת כיוון שאין גישה ישירה לתמונות ב-vB, רק דרך סקריפט - והאפשרות להכניס URL דינמי לתמונה חסומה.

פורסם

וואלה ? 3 שנים...

משום מה זכרתי שעשיתי כאלה דברים קודם.

לא משנה, אתה אומר שאין שום דרך להכניס תמונה משולבת שלא מגיעה מ-url חיצוני ? (או שעכשיו במערכת החדשה בכלל אי-אפשר לשלב תמונות בטקסט)

מעבר לאי-נוחות פה ושם זה ממש הפריע כשניסיתי לכתוב מדריך שמשולב עם תמונות מהמחשב שלי ואחרי שהעליתי אותם לא הייתה לי שום דרך לשלב אותם בתוך המדריך וזה נראה רע ומאוד לא ברור.

זאת ההודעה שאני מתכוון אליה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1288501&postcount=11

(הודעה אחת קודם צרפתי את התמונות ואחריה ניסיתי לשלב אותם בתוך ההסבר)

תודה,

ניר

פורסם

ניתן להשתמש בעורך ע"מ לשלב את התמונות שהעלת לתוך גוף ההודעה, בעזרת הכפתור שנראה כמו אטב לנייר (סרגל כלים עליון).

אמנם תקבל גרסה מוקטנת, אך ברגע שמקליקים על אחת מהן ניתן לנווט בין השאר בקלות.

• תוכן חדש...