Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה רוצה בלוק של KDX (רק את הבלוק, בלי צילינדרים וכו') - תבוא ותיקח. יש אפילו שטר מכר איפשהו.

KDX - בלוק אלומיניום.

טעות בידך ידידי! ברכב שלי יש בלוק ברזל וקוד המנוע הוא... KDX!

פורסם
טעות בידך ידידי! ברכב שלי יש בלוק ברזל וקוד המנוע הוא... KDX!

לא, לא חושב שיש טעות בידי. יותר הגיוני - או שאתה לא מכיר את המנוע שלך, או שיש KDX עם בלוק ברזל ו-KDX עם בלוק אלומיניום (זה הגיוני שיש אותו קוד מנוע עם בלוקים שונים?).

אתה מוזמן לקפוץ ולהסתכל במרתף שלי על בלוק KDX, בלוק אלומיניום רגיל עם wet liners. הוא פתוח, אין בעיה לראות אותו.

[עריכה] אתה יודע מה, לא אוהב להשאיר דברים במילים, אם אפשר למצוא סימוכין באינטרנט.

http://www.bgautomotive.co.uk/2Citroen.pdf

עמוד 6. תחפש, מה כתוב ליד "KDX" בהגדרת דגמים.

פורסם

נשמע לי מוזר. פעם ראשונה שאני שומע על KDX עם בלוק אלומיניום. ממה שראיתי עד עכשיו, הKDY היה מאלומיניום ולא הKDX.

הכי כיף עם PSA :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

Jack_R1

אני מאוד מודה לך על הנכונות לעזור.

שלחתי לך הודעה בפרטי עלמנת לקדם את העניין.

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אני בכלל לא מבין למה לך לבצע תיקון שכזה.

הרי ברור שהעלות שלו גבוהה מעלות רכב דומה בשוק יד שניה, לך ל YAD2 ותשיג 205 1400 1991 ב 5000 ש"ח, + יהיה לך את הרכב שלך כחלפים + תוכל לקבל החזר על הטסט אם תוריד אותו מהכביש.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
לא, לא חושב שיש טעות בידי. יותר הגיוני - או שאתה לא מכיר את המנוע שלך, או שיש KDX עם בלוק ברזל ו-KDX עם בלוק אלומיניום (זה הגיוני שיש אותו קוד מנוע עם בלוקים שונים?).

אתה מוזמן לקפוץ ולהסתכל במרתף שלי על בלוק KDX, בלוק אלומיניום רגיל עם wet liners. הוא פתוח, אין בעיה לראות אותו.

אני לא אמרתי ש-KDX הוא בלוק ברזל בלבד. את זה אתה הסקת. אבל אני מבטיח לך שאת המנוע שלי אני מכיר!

כך ש: או שאתה טועה (כמו שצביקה אמר) או שקיימים KDX משתי התצורות.

פורסם

אצלי משאבת הדלק מכנית.

האם גם בבלוק זה הינה מכנית (KDX) או לפחות ניתן להרכיב מכנית?

המטרה שחוץ מהבלוק הכול יהיה אותו דבר.

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אתה בטוח שאתה לא מתכוון למשאבת מים?

בברכה

MUSH

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אני בטוח שאני כן מתכוון למשאבת מים.. מה יהיה היום עם תשומת הלב שלי.. כנראה הלכה עם הלב.

בכל מקרה, משאבת דלק לא קשורה לבלוק, היא יושבת על הראש. כל עוד הראש הישן שלך תקין, אתה יכול להשתמש בו ללא בעיה, אלא אם ממש בא לך לעבור למשאבת דלק חשמלית - ואת זה גם לא בעיה לסדר, תוקעים משאבה ומביאים לה מתח מהסוויץ' ב-ignition on. בטוח יש כמה מקומות לקחת אותו בתא המנוע.

• תוכן חדש...