Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במהלך נסיעה, חציתי פס האטה במהירות רגילה.

מיד לאחר מכן הגיר הפסיק להגיב. יש רעש חדש שמזכיר רעש של מיסב גמור.

הרכב נגרר למוסך, הציריות שלמות ומחוברות, גלגל התנופה מסתובב.

המוסך קבע שהלך הגיר. נשמע לי תמוה שהגיר הלך במכה וללא סימני גסיסה כלשהם. כמו כן הקביעה היתה ללא פרוק כלשהו מלבד הבדיקה שגלגל התנופה מסתובב. המוסך הוא מוסך מורשה.

שמן גיר ופילטר הוחלפו לפני 15K וכל 30K לפניהם, גיר אוטומטי כמובן.

הגיר עבר 145K.

רעיונות???

פורסם

כן. הציריות מחוברות היטב ולא מנסות להסתובב.

עוד משהו, כשברכב באוויר ומסובבים את אחד הגלגלים השני מסתובב לכיוון הנגדי. מכאן שיש חיבור ביניהם דרך הגיר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הגיר נפתח והתברר שהממיר מומנט נהרס. (המוסכניק קרא לזה טורק, אני מקווה שהבנתי אותו נכון.)

החלפת הטורק ועבודה 1800 ש"ח.

מה דעתכם על המחיר?

האם יש טעם להוסיף קולר שמן חיצוני לאחר מקרה זה או שזוהי התעייפות נורמלית שלא קשורה בטמפרטורה?

פורסם

בלי קשר לתקלה.

למה לא להוסיף קולר חיצוני?

הרי כבר עובדים על הרכב, עלות הקולר יחסית זניחה, מה גם שהגיר רגיש לטמפרטורה ומומלץ להוסיף אחד כזה.

התשובה ללא ספק כן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הדילמה היא מפני שהגיר צריך טמפרטורת עבודה מסויימת.

כשהוא מחובר למנוע יש בקרה על הטמפ' שלו. כשהוא לבד לא.

שינויי טמפרטורה קיצוניים עלולים לגרום גם לכשל בגיר.

ובכלל, אני נגד הגישה של מוסכניקים שהם יודעים יותר טוב מהיצרן. זה מקביל לעצה של לבטל את התרמוסטט במנוע.

• תוכן חדש...