Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף חיברתי את המגבר שדוד שלי הביא לי לרמקולים. שומעים יפה אבל מווליום 60 הרמקולים כבר מתחילים להתעוות [הרדיו דיסק מסוגל להגיע עד 100] האם זה בעיה בכיוונים?

והאם הכבלים מחוברים טוב? כי חבר של אבא שלי הוא מבין בעסק אבל אני לא יודע כמה חיבר את זה והוא טוען שאני לא יכול להוסיף את הרמקולים הקדמיים שלי להגברה מכיוון והמגבר לא תומך[רק סאב] לכן הבנתי שהוא לא מבין הרבה והחלטתי לשאול אותכם אחרי הכל זה מגבר 4 ערוצים. ואם כן איך אני מחבר את הרמקולים הקדמיים האם צריך להוסיף עוד כבל RCA למגבר לרדיו דיסק? אבל ברדיו דיסק יש רק יציאה אחת למגבר?

צמצטער על האיכות מצלמה של w800I

DSC01728.jpg

DSC01729.jpg

פורסם

על פניו נראה בסדר פרט לבעיה אחת, כבל ה-RCA חוצה את כבל המתח (אדום) לכן יש לצפות לרעשי אלטרנטור ברמקולים (שריקה מעצבנת שמשתנה בהתאם לסל"ד המנוע)

בעניין רמקולים קדמיים, במגבר יש מקום לעוד זוג רמקולים, אך היות ויש לך יציאה אחת מהרדיו דיסק יש לרכוש מפצל ל-RCA ולפצלו לכניסה הנוספת במגבר. בנוסף תיאלץ להוסיף חיווט לרמקולים מהמגבר ועד לרמקולים הקדמיים.

בקיצור, אפשרי.

בהצלחה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

יש לך עוד זוג RCA במגבר, השאלה מה רשום עליהן. האם הם הן כניסה או יציאה?

אם מדובר בזוג כניסות נוסף אתה צריך לרכוש מפצל RCA (זכר לשתי נקבות) ולהוסיף עוד RCA מההד-יוניט למגבר.

אם מדובר ביציאות RCA אז כנראה שהמגבר מוציא את אותו האות לכל אחת מארבעת יציאות הרמקולים.

בכל מקרה לא הייתי מצפה לביצועים היסטריים מהמגבר הזה. הוא נראה כמו מגבר 4X25 פשוט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בכל מקרה לא הייתי מצפה לביצועים היסטריים מהמגבר הזה. הוא נראה כמו מגבר 4X25 פשוט.

איתמר.

3 RMS יותר מהד יוניט סטנדרטי?

לא חבל על החיווט ועל הזמן ? :-D

פורסם

אוקיי תודה הבנתי. ובקשר למגבר לא נראה לי שהוא נותן 25 RMS לכל יציאה

א.רשום עליו שהוא נותן 180W לכל יציאה

ב.השמיעה לעומת לפני שזה היה מחובר לרדיו דיסק יותר טובה וב60 הרמקולים נשמעים יותר יפה ויותר חזק ממה שהיה מחובר לרדיו דיסק ב94 [ווליום] בכל מקרה ובקשר לעיוות ברמקולים מעל ווליום 60 זה קשור לכיוונים?

או בגלל שהרמקולים זבל סיני ? Red sound בינתיים עד שאני יקנה מערכת נורמאלית

ואיתמר מה זה אומר מוציא אותו אות לכל 4 החיבורים זה אומר שאני לא יכול לחבר עוד זוג רמקולים?

ונגיד וקניתי מפצל RCA זכר ל2 נקבות והבאתי עוד כבל RCA איך אני מחבר את זה לרדיו דיסק?

כי יש שם יציאה אחת שזה 2 נקבות ואליה מתחבר 2 זכרים ואז 2 זכרי למגבר. איפה אני שם תמפצל

והאם זה מוריד את הסטריאו?

פורסם

אז מה אם רשום?

מי מבטיח לך שזה מה שהוא מוציא?, בדקת את זה עם סקופ?

המגבר שיש לך הוא בקטגוריה "זבל סיני", ולכן אל תצפה ממנו ליותר מדי, מה שאתה משקיע זה מה שתקבל.

כנ"ל לגבי הרדיו דיסק שלך, הוא מאוד פשוט, בלי לבאס אותך, אבל הוא יחזיק אצל מעמד משהו כמו חצי שנה(אולי קצת יותר)

חבל שלא קנית רדיו דיסק, תוצרת חברה מוכרת.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
אז מה אם רשום?

מי מבטיח לך שזה מה שהוא מוציא?, בדקת את זה עם סקופ?

המגבר שיש לך הוא בקטגוריה "זבל סיני", ולכן אל תצפה ממנו ליותר מדי, מה שאתה משקיע זה מה שתקבל.

כנ"ל לגבי הרדיו דיסק שלך, הוא מאוד פשוט, בלי לבאס אותך, אבל הוא יחזיק אצל מעמד משהו כמו חצי שנה(אולי קצת יותר)

חבל שלא קנית רדיו דיסק, תוצרת חברה מוכרת.

pilot לא מוכר? בכל מקרה אבא שלי קנה אותו לפני שנתיים ו..ועד עכשיו הוא מחזיק מעמד הבעיה היחידה שהיית לו זה היה בכפתורים..שגם זה אחרי שנגמרה האחריות לקחתי אותו למקום שקניתי בו אותו וסידרו אותו בלי בעיות ובלי כסף.

בכל מקרה כרגע לא ממש אכפת לי כמה מוציא המגבר הזה ואם הרדיו דיסק פשוט אכפת לי איך אני מחבר את הקדמיים גם שכבר עניתם לי על השאלה לחבר מפצל זכר ל2 נקבות אבל איך אני מחבר את המפצל.?

תודה על העזרה

• תוכן חדש...