Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיוף קילומטראז' ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרובת משפחה קנתה רכב (כפי הנראה מסוחר)

ואני חושד שמדובר בזיוף רציני ביותר של מד הקילומטרים (100,000 ק"מ לרכב בן 11 עם מנוע שמת אחרי שבוע...)

איפה וכיצד ניתן לבדוק האם מדובר בזיוף?

* אף שהרכב בבעלותה - המוסך המרכזי (בו טופל הרכב) לא מוכן להוציא לנו את היסטוריית הטיפולים של הרכב - הם לא חייבים??? :evil:

אשמח לתגובות,

דרור

פורסם

אינך חייב במוסך שמטפל, עלייך לפנות ליצרן הרכב, שם במחשב כתובים כל הטיפולים שנעשו לרכב בידי מוסכים מורשים,

בכל טיפול שנעשה לרכב כתוב את פרטי הרכב, כמה ק"מ עשה וכד'.

בהצלחה,

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

מוסך אינו רשאי להמציא לידיכם היסטוריית טיפולים של הבעל/ים הקודם/ים, מידע זה הוא נחלתם הבלעדית של המוסך והבעל הקודם.

בכדי לקבל היסטוריית טיפולים הנך חייב את אישורו של הבעל הקודם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חשבתי כך .

בכל אופן , אני מניח שאת ההשפעה של הק"מ ניתן לראות באופן כללי על הרכב - רכב שנסע מעט כ"כ ( יחסית ) , בדר"כ נשמר מבחינת פלאסטיקים וריפודים , למרות שגם לא ניתן להחליט בוודאות עפ"י כך ( אפשר להרוס גם רכב מודל 2008 בתוך 5 דקות , עניין של הבעלים הקודמים בעיקר ) .

נשמע לי תמוה העניין במוסך , בעזרת הטיפולים הקודמים ניתן לקבל יחס על מה היה הטיפול האחרון בחברה ומה היה הק"מ באותו הזמן . היא הציגה מסמכי בעלות ובכל זאת לא הסכימו להציג בפניה את הפרטים ?

** עריכה **

הגבתי לפני שראיתי את ההודעה של עמית .

פורסם

ננסה לקבל את תגובתו של הבעלים הקודמים.

האם אתם יודעים היכן התקנות או החוק שקובע למי מותר להציג את היסטוריית הטיפולים ברכב??

:|

פורסם

ב UMI אני יודע שנותנים את זה בלי לשגע אותך.

אצל לובינסקי המצב שונה, אני דיברתי עם מוסך מורשה בטלפון וביקשתי יפה שימסרו לי למשל ק"מ שבו בוצע טיימינג, ואמרו לי שבעקרון אסור להגיד אבל הם אמרו כדי שאוכל לדעת מתי הטיפול הבא.

לשלוח אלי את כל ההסטוריה הם לא הסכימו.

תנסה לפנות למוסך מורשה ולשאול שאלה דומה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם האוטו טופל במוסך מורשה הם נותנים הסטורייה בלי שום בעיה גם אם אתה יד 5.

גש לכול מוסך מורשה ויגידו לך שם,אמנם הם לא יכולים להדפיס לך את הדף של ההסטוריה,זה דבר שאתה יכול לקבל רק במוסך הספציפי שבו טופל הרכב

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ייתכן והרכב לא היה בבעלות פרטית בעברו,

תבדוק מה הספרות האחרונות במספר רישוי האם הם במקרה 00/15/57/14/60.

תחזור לדווח.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לאחי קרה דבר דומה.

במקרה שלו, ואולי גם שלך, היתה מדבקה בקורה האמצעית (קורת B בין הדלת הקדמית לאחורית) ובמדבקה היה מצויין הקילומטראז' של הטיפול האחרון וזה של הטיפול הבא.

במקרה של אחי, קילומטראז' הטיפול האחרון היה גבוה ביותר מכפול מהקילומטראז' המוצהר ע"י המוכר.

בדוק אם במקרה גם אצלך יש מדבקה כזאת.

נדמה לי שלפעמים מדביקים אותה גם בדופן הפנימית של תא הכפפות.

בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

• תוכן חדש...