Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרת מכמונת - כביש 531

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקטע החדש שנחנך לא מזמן, בין צומת רעננה מרכז למחלף אלישמע, מאחורי אחד הגשרים מתחבאת ניידת ואקדח לייזר.

למזלו של החבר עמו נסעתי זה נגמר באזהרה.

אכן היה אופטימי לחשוב שכביש חדש, מואר, דו מסלולי וסלול היטב ישאר נקי ממשטרה במשך חודש, בטח כאשר הוא כ"כ קרוב לתחנה...

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

בשבוע הראשון שהכביש נפתח, אף אחד עוד לא הכיר אותו, כולל המשטרה כניראה, כי הוא היה ריק, 24 שעות ביממה, כביש מעולה :)

ראיתי מספר פעמים את הניידת הזאת, בעיקר בשעות הלילה, ניתן לראות אותה כשבאים ממערב למזרח, והיא נמצאת על על ההשתלבות מכיוון הוד השרון לתוך הכביש, על האי תנועה המצוייר.

פורסם

היא נמצאת במזלג השתלבות ממחלף אלישמע לכיוון חורשים (ממערב למזרח). ייצא לראות אותה שם גם ביום שישי בצהרי היום.

מי שחשב שמשטרת התנועה מעוניינת להוריד עבריינים מהכביש, טעה טעות גדולה.

*בליינדר עושה נפלאות במקרים כאלו:lol:

Veni Vidi Vici

פורסם

האמת שאני אכלתי אותה בכביש הזה לא מזמן, במזלג הראשון מכיוון צומת כפר מלל מזרחה לכיוון חורשים.

לצערי הרב זה לא נגמר באזהרה אלא יותר בחודש טרמפים לעבודה :?

בכל מקרה מניסיון של נסיעה יומיומית בכביש זה, היה ברור לי שזה עניין של זמן על שמתנח"ס יתלבשו על הכביש הזה

ואכן יוצא לראות ניידות סמויות וגלויות במקומות שונים בין מחלף חורשים לצומת כפר מלל.

סעו עם עיניים פקוחות או לאט( או עם בליינדר )!

פורסם

זה היה במזלג לפני מחלף לאלישמע (לא יודע איזה כביש בדיוק משתלב לשם), בשיא הירידה, במקום שגם דייהו מאטיז מגיעה ל-130.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אפשר כבר לתת אזהרה מראש.

כביש 3 , הקטע מצומת נחשון דרומה עד צומת ראם (מסמיה).

בימים אלה הולכת ונשלמת סלילתו של הכביש מחדש (טוב, לא בימים אלה, בשנים אלה) ככביש 4 נתיבי, אחרי שכל השנים הוא היה כביש עם תאונות מרובות.

עד כה , לא נראתה נוכחות משטרתית בכביש.

עם פתיחתו ככביש בטוח ומהיר, יגיעו המכמונות.

פורסם

תודה רבה על האזהרה! אני נוסע הרבה בכביש הזה ועובר לפעמים את המהירות המותרת :p

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
אפשר כבר לתת אזהרה מראש.

כביש 3 , הקטע מצומת נחשון דרומה עד צומת ראם (מסמיה).

בימים אלה הולכת ונשלמת סלילתו של הכביש מחדש (טוב, לא בימים אלה, בשנים אלה) ככביש 4 נתיבי, אחרי שכל השנים הוא היה כביש עם תאונות מרובות.

עד כה , לא נראתה נוכחות משטרתית בכביש.

עם פתיחתו ככביש בטוח ומהיר, יגיעו המכמונות.

אם אתה כבר מזכיר את הכביש הזה.

אז הכביש שממשיך אותו לכיוון ירושלים\ת"א, כביש הבטון נחשון-לטרון. האם גם שם נצפו מכמונות מהירות? או שהניידת היחידה היא זאת שנמצאת בסוף הכביש לכיוון דרום?

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

3 מיקומים שאני מכיר.

המיקום שהזכרת (בכניסה ליער המגינים, מתחבאים מאחורי הגדר), רלוונטי.

בירידה מהגשר בכניסה לקיבוץ נחשון/נווה שלום, לכיוון דרום. לא ראיתי מארב בשנתיים האחרונות.

באותו גשר, אבל בכיוון ההפוך, גם שם לא ראיתי מארב בשנתיים האחרונות.

דוגמא קלאסית לציניות של המשטרה. זה כביש שבזמנו היו בו תאונות קשות רבות (בעיקר בכניסה לקיבוץ נחשון. תוואי מפותל עם פניות עיוורות ושיפועים לא נכונים). משטרה ? יוק.

מאז שנפתח התוואי החדש (המצויין) והמהיר, המשטרה נוהגת לפטרל שם קבוע ולהציב מארבים,למרות שרמת הסיכון ירדה בערך ל-אפס. לתפארת (קופת) מדינת ישראל.

פורסם
ועובר לפעמים את המהירות המותרת :p

אתה מכיר מישהו שלא עובר את המהירות המותרת? הרי לנסוע 90 קמ"ש (וגם 100 קמ"ש :-D ) בכביש עם גדר הפרדה ו- 2 נתיבים לכל כיוון פשוט מגוחך.

היום ראיתי משהו יותר מעניין: שוטר עם יונדאי גטס דור ראשון של "אלדן" מיירט עם אקדח לייזר כלי רכב שנוסעים מעל המהירות (המגוחכת) המותרת, בדרך הים בחיפה ליד מסעדת "מקסים".

האם למשטרה יש מחסור בניידות והם עברו להשכיר רכבים?

פורסם
איך עולים ל-531 מצומת רעננה?

אני מגיע מכיוון צפון.

פונה בצומת רעננה שמאלה , לא פונה לכפר סבא אלא ממשיך ישר וברמזור הבא ( החיבור בין כפר סבא להוד השרון)

פונה שמאלה ו.. נוסע לאט :-(

• תוכן חדש...