Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם כל מפעלי הציפוי מתנגדים לעשות עבודה בהיקף כזה?

אני מניח שבמידה ויתאגדו מספר בעלי רכבים ויגשו למפעל שהיה סרבן קודם לכן, הוא לא יוותר על כמות גדולה של עבודה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם כל מפעלי הציפוי מתנגדים לעשות עבודה בהיקף כזה?

פה במפרץ, ברדיוס של ק"מ אחד יש לפחות עשרה.

בשיחה עם דובי מכרומניקל במפרץ חיפה התברר לי שהוא לא מעוניין לבצע ציפויים כאלו לחלקי רכבים אפילו שהוא ספק של מקום העבודה שלי .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

בבית פנורמה נמצא "לנגן"זה שם העסק שמו ויקטור מצפה בחסד עליון אבל לא בטוח אם הוא ירצה להכנס לזה אין לא בעיה של חוסר עבודה אולי בעזרת שיכנוע הוא יסכים רמת הציפוי שלו היא בין הטובות יותר אשר אני מכיר בין המצפים בארץ

Cadillac Sedan DeVille HT 1975, Cadillac DeVille Conv. 1966, Cadillac Sedan DeVille HT 1956, ,Mercedes S280 1970, Mercedes S220 1962

Corvette Stingray 1974, Chrysler Windsor 1950

פורסם

אז ניתן לספר מעללי בעל מקצוע שלא מספק את מרכולתו ומוציא שם רע לעיסוקו כל עוד הכל מדוייק ונכון?

כי אם כן, היום סיימתי את עיניניי עם אחד כזה, שאפילו מפרסם את עצמו במועדון החמש!

האם להזהיר?

האם לא?

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גאווה מקצועית!

השבוע נתקלתי לתומי בבחור שהייתי מטפל אצלו את הרכבים שלי, לפני עידן האינתיפדה, הבחור נעצר כחשוד בשהייה בלתי חוקית בארץ וישבתי לשוחח איתו מספר דקות. כמובן שנושא השיחה היה תיקון רכבים ופחחות בה מתמחה הבחור, איש לא צעיר! והוא אמר לי משהו שקשה לי לשכוח "היום כולם מחפשים כסף קל, ואף אחד לא אוהב לעבוד יותר מדי, היום אנשים לא מכבדים את המקצוע שלהם! אצלינו בכפר אנשים מתביישים להגיד שהם מכונאים או פחחים, כולם רוצים להגיד שהם במחשבים" ואתה? שאלתי אותו "אני פחח נולדתי פחח ואמות פחח, אבל אני הפחח הכי טוב באזור, אפילו העשירים היו באים אלי לתקן הרכבים שלהם..." אני לא מתחייב על הציטוט המדויק, אבל זו רוח הדברים, האיש אמן במלוא מובן המילה ואוהב מה שהוא עושה, וגאה בו.

חוץ מלקנות לו פחית שתיה מהמכונה ולקוות לימים אחרים, נותר לי רק להצטער שאין עוד כמה כאלה שנישארו, אגב, שהראתי לו את סופי אמר " אני עושה לך אותה יותר טוב מחדש" אני מאמין לו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אין כמו חלמיש ברחוב הרצל,

אומנם אדם זקן ואיטי

אבל עבודה ברמה בינונית פלוס

ועם הלחות של הארץ צריך להגיד תודה שהעבודות שלו נראות ועולות כמו שהן

03-6825836

פורסם
אז ניתן לספר מעללי בעל מקצוע שלא מספק את מרכולתו ומוציא שם רע לעיסוקו כל עוד הכל מדוייק ונכון?

כי אם כן, היום סיימתי את עיניניי עם אחד כזה, שאפילו מפרסם את עצמו במועדון החמש!

האם להזהיר?

האם לא?

ג.

לעניין לשון הרע, ישנה הגנה בחוק הנקראת באלו המילים "הגנת 'אמת דיברתי'".

לצורך העניין, ג'ורג', אם מה שתגיד הוא נכון, לא ניתן להרשיע אותך או שתפסיד במשפט אזרחי, אם יתבע אותך הנפגע מדבריך.

amitexc, הזכרון שלך בסדר גמור.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
חבר אמר לי שיש בשדרות (:|) מישהו שמצפה מתכות ברמה טובה, אין לי מושג איך קוראים לו, אבל אם מישהו מכיר, שיעלה את השם שלו לכאן, אולי החבר שלי יזכר בשם שלו גם...

גילי

קוראים לו אבי לוי, והטלפונים שלו זה :

Work 056-881701

Work 08-6612400

אני ציפיתי אצלו את הפגוש האחורי של ה LTD לפני כשלוש וחצי שנים. עד היום זה נראה סביר מאוד, אם כי יש אזורים בהם הציפוי קיבל גוון מעט כהה יותר. אי אפשר לראות את זה ממרחק של יותר משלושים ס"מ, אבל זה קיים. עלה לי 1200 ש"ח כולל הובלה הלוך-חזור מפתח תקווה לשדרות. יש לו משאית שלוקחת ומחזירה, רק צריך לסכם איתו טלפונית מראש.

נמרוד

פורסם
עמית אל תספר סיפורים שנינו יודעים שלא הגעת לשיעורים:-D

עזוב את התקופה שהייתי אמור ללמוד בה...

אל תשכח שהשלמתי בגרויות וגם שם היו שיעורים,כאילו דאא

ועכשיו אחזור לאזרחות,

מצאתי בויקופדיה את הפרוט ללשון הרע,אני חושב שזה יבהיר את העניין:

החוק המרכזי העוסק בדיני לשון הרע הוא חוק איסור לשון הרע התשכ``ה - 1965 [1].

סעיפים מרכזיים בחוק זה:

• סעיף 1 קובע שלשון הרע היא דבר שפרסומו עלול להשפיל אדם (יחיד או תאגיד) בעיני הבריות או לעשותו מטרה לשנאה, לבוז או ללעג מצדם; לבזות אדם בשל מעשים, התנהגות או תכונות המיוחסים לו; לפגוע באדם במשרתו, אם משרה ציבורית ואם משרה אחרת, בעסקו, במשלח ידו או במקצועו; לבזות אדם בשל גזעו, מוצאו, דתו, מקום מגוריו, מינו או נטייתו המינית.

לצורך הגדרת לשון הרע, אין חשיבות אם מדובר בעובדה או דעה , להבחנה יש חשיבות בנוגע להגנות.

• סעיף 4 (תיקון התשכ"ז) קובע כי לשון הרע על חבר בני אדם או על ציבור כלשהו שאינם תאגיד, דינה כדין לשון הרע על תאגיד, אלא שאין בה עילה לתובענה אזרחית או לקובלנה, ולא יוגש כתב אישום בשל עבירה לפי סעיף זה אלא על ידי היועץ המשפטי לממשלה או בהסכמתו.
  • סעיף 5(תיקון התשכ"ז)קובע כי לשון הרע על אדם שפורסמה אחרי מותו, דינה כדין לשון הרע על אדם חי, אלא שאין בה עילה לתובענה אזרחית או לקובלנה, ולא יוגש כתב אישום בשל עבירה לפי סעיף זה אלא אם ביקש זאת בן זוגו של המת או אחד מילדיו, נכדיו, הוריו, אחיו או אחיותיו.
  • סעיף 6 קובע כי המפרסם לשון הרע בכוונה לפגוע, לשני בני-אדם או יותר זולת הנפגע - דינו שנת מאסר. כלומר, לשון הרע בנסיבות מסוימות היא עבירה פלילית.
  • סעיף 7 קובע כי לשון הרע היא עוולה אזרחית.
  • סעיף 8 קובע כי עבירת לשון הרע היא בין העבירות בהן רשאי הנפגע להאשים בקובלנה פרטית.

בצד העבירה והעוולה נקבעו גם הגנות שהעיקריות בהן הן הגנת "האמת בפרסום" והגנת תופ הלב. כך שיש פרסומים שלמרות שעונים על הגדרת סעיף 1, הם מוגנים. (מותרים). את נוסח החוק ניתן לקרוא במאמרי הפורום בקטגוריית חקיקה.

• סעיף 13: פרסומים לגיטימיים באופן מיוחד – כנסת, ח"כ, ממשלה וחבריה, פרסום מבקר המדינה.
  • סעיף 14: מגדיר את הגנת אמת הפרסום – פרסום אמת שיש בו עניין ציבורי מוגן. כלומר, דברי אמת שיש בהם עניין ציבורי עשויים להיות לשון הרע, אולם פרסומם יהיה מוגן (מותר). בפרסום לשון הרע יש להבחין בין טענת עובדה להבעת דעה. טענת עובדה, שהיא אמת ויש בה עניין ציבורי, תהא מוגנת בלי קשר למניעיו של המפרסם.
  • סעיף 15: ואילך, מגדיר פרסומים מוגנים, בעיקר פרסומים המתייחסים לדעות ומבוססים על תום לב.טענת עובדה, שלא הוכח לגביה שהיא אמת; או שלא הוכח העניין הציבורי שבה; וכן הבעת דעה, שאי אפשר לסווגה כאמת או כשקר - אלה התבטאויות העשויות להיות מוגנות אם פורסמו בתום לב, באחת הנסיבות המפורטות בסעיף 15 לחוק.

אם הוכיח הנתבע או הנאשם, כי פרסם את דבריו באחת הנסיבות המפורטות בסעיף 15 לחוק, וכי דבריו לא חרגו מהסביר באותן נסיבות, מתקיימת חזקה שפעל בתום לב (סעיף 16(א) לחוק), אלא אם כן מוכיח התובע אחת משלוש החלופות, המפורטות בסעיף 16 (ב) לחוק: "(1) הדבר שפורסם לא היה אמת והוא לא האמין באמיתותו; "(2) הדבר שפורסם לא היה אמת והוא לא נקט לפני הפרסום אמצעים סבירים להיווכח אם אמת הוא אם לא; "(3) הוא נתכוון על ידי הפרסום לפגוע במידה גדולה משהייתה סבירה להגנת הערכים המוגנים על-ידי סעיף 15". תום לבו של המפרסם (מקום שהוא נדרש) ייבחן על-פי סבירות הפרסום בנסיבות שנעשה, וזה עניין שייקבע על ידי בית המשפט לפי שיקול דעתו לאחר שמיעת מכלול הראיות במשפט. בלשון סעיף 16 (א)(3) לחוק: היא פוגעת במידה גדולה מהסביר להגנת הערכים המוגנים על-ידי סעיף 15. חוק איסור לשון הרע מגן על שמו הטוב של האדם, שנגזר מכבוד האדם ומזכותו לקניין, שני אלה הינן זכויות יסוד, המוגנות בחוק יסוד: כבוד האדם וחרותו. החוק מגן גם על הפרטיות זאת משום שפרסום משפיל הנוגע לחיים החברתיים הוא פרסום שבדרך כלל אין בו עניין ציבורי. מקור הגישה הזו במשפט האנגלי והמשפט הישראלי ב-1965. המשפט האנגלי והישראלי עד 1981 לא הכירו בפרטיות כערך חברתי מוגן במשפט הפלילי, או עוולה אזרחית. לפני 1981 הפרטיות הייתה ערך חברתי משני ומוגן בדרכים אחרות, וההגנה על הפרטיות, נתלוותה להגנה על ערכים אחרים. למשל, חוק איסור לשון הרע נועד להגן בין היתר גם על הפרטיות. החוק מספק מענה לנפגע בגין פרסום לשון הרע נגדו בכל אמצעי, כגון: פרסום כתבה בעיתון, משלוח מכתב, ראיון טלויזיוני לרבות שימוש בטכנולוגיות שונות כגון האינטרנט. יחד עם זאת, ככל שנוגע לאחריות עקיפה/תורמת לפרסום לשון רע, קיימת לאקונה בחוק. סעיף 11 לחוק איסור לשון הרע קובע אחריות עקיפה על כתפי אלה אשר סייעו לפרסום לשון הרע אחריות באמצעות "אמצעי התקשורת". יחד עם זאת, החוק מגדיר "אמצעי תקשורת" כשידורי רדיו, טלוויזיה ועיתונות. מאחר והאינטרנט לא מצוין בחוק כאמצעי תקשורת, לכאורה לא לא ניתן להטיל אחריות עקיפה על גורמים שסייעו לפרסום לשון הרע בעקיפין. למשל, שרותים שונים באינטרנט, כגון: פורומים, חדרי שיחות, דואר אלקטרוני וכיו"ב. נכון לשנת 2006, קיים פסק דין אחד שתומך בהכנסת האינטרנט להגדרת "אמצעי תקשורת" ו-2 פסקי דין אחרים ודעה של שופט בית משפט העליון שהגיעו למסקנה כי לא ניתן להחיל את סעיף 11 גם על האינטרנט.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

עזבו אתכם מלשון הרע.

תנו לתמונות לדבר בעד עצמם, אריה למשל לא היה צריך לכתוב מילה.

אני כבר הבנתי איפה אני לא מצפה...

אגב איפה כן עדיין לא...

פורסם

לפני חמש שש שנים בערך מסרתי הרבה חלקים לציפוי אצל גלוונומטה.

כבר בשלב קבלת החלקים הזהיר אותי הבחור כי יתכן וחלק מהם לא יצאו 100% בסדר ושאם תהינה בעיות הוא ינסה שוב אבל יש מתכות שלא ניתן לצפות.

הציפוי יצא יפה ולמעט חלק אחד, שגם בבית החרושת עשה בעיות והציפוי לא הצליח בו כלומר הוא "דהה" תוך שנתיים ונעשה מט, יתר הציפויים מחזיקים מעמד.

היום כחמש שש שנים לאחר הציפוי רוב החלקים במצב תצוגה ורק בכמה מקומות מתחילים נקודות מיקרוניות של חלודה וסביר שאלה נוצרו כתוצאה מפגיעות דרך.

בניגוד לכל האחרים אני מרגיש שקבלתי GOOD DEAL מ גלוונומטה.

שלמה דן גדרון

פורסם

מה זה?

מספר נייד אספנות...

קוראים לו אבי לוי, והטלפונים שלו זה :

Work 056-881701

Work 08-6612400

אני ציפיתי אצלו את הפגוש האחורי של ה LTD לפני כשלוש וחצי שנים. עד היום זה נראה סביר מאוד, אם כי יש אזורים בהם הציפוי קיבל גוון מעט כהה יותר. אי אפשר לראות את זה ממרחק של יותר משלושים ס"מ, אבל זה קיים. עלה לי 1200 ש"ח כולל הובלה הלוך-חזור מפתח תקווה לשדרות. יש לו משאית שלוקחת ומחזירה, רק צריך לסכם איתו טלפונית מראש.

נמרוד

פורסם

תחסכו עוד קצת כסף ותביאו חדש מחול

ל רוב המכוניות יש חלקים חדשים היום ולרוב המחירים לא בשמים

למשל טמבון של מוסטנג חדש בארץ יעלה בסביבות ה 1000 שקל

כמה גלונומטה יקח על ציפוי טמבון ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...