Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 2.0 נגד גולף GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושה רושם חמוצי שלא קראת את כל ההודעות על הקליאו ספורט בפורום - כולל את הודעות הפטירה בטרם עת של הרבה מהן עקב שימוש לא מושכל של נהגים צעירים ובלתי מנוסים.

סיבה מטופשת להחריד לא לרכוש מכונית.

חכה שהוא יתחיל לחפש מוסכים:wink:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ביום שזה יקרה אני קונה לך פורשה 911... סבבה? :)...

מה שאני מחפש זו מכונית קלילה וספורטיבית, מהירה- זה הכי חשוב..

חשבתי על אימפרזה טורבו אבל לא מצאתי אחת במצב טוב ובתקציב שלי... (בערך 70)...

חוצמזה, בתקציב הזה, יש לך רעיון אולי למכונית אחרת שתתאים לי?...

ועוד משהו, למה אתה לא מוסיף לרנו שלך צ'יפ? או כל שיפור אחר..?..

קלילה וספורטיבית זה קליאו ספורט. גולף GTI מצ'ופרת אולי תרגיש יותר מהירה, אבל על הכביש ההפרשים יהיו קטנים.

תעקוץ הכוונה שלנהגים שאינם מנוסים במכוניות ספורטיביות, המנסים לנהוג מהר יותר משהם יכולים, עלולה להיות בעיה לשלוט על הרכב בגלל התגובות המהירות שלו לפרובוקציות או טעויות בנהיגה.

למה אני לא מוסיף צ'יפ? כי זה רכב אטמוספרי ללא טורבו, וברכב כזה הצ'יפ באמת לא מוסיף הרבה. מעבר לכך, הרכב מספיק מהיר בשבילי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני נוהג על הכביש כבר שנה.

המכונית שלי גם לא כ"כ איטית ואני לא אומר שאני נהג מנוסה או קרוב לכך אבל אני מאמין שאסתדר עם הרנו.

חוץ מזה, בעודי צעיר ארצה להנות ממכונית כזו, הרי שאגדל לא אוכל לקבל את אותה הנאה...

חכה שהוא יתחיל לחפש מוסכים

בעניין זה אין לי כ"כ מה לדאוג.. אבא שלי יבואן אבזור מכוניות (בעיקר ג'יפים) ואני בעקרון יכול לבחור איזה מוסך שאני רוצה :)...

פורסם

אני עוד לא מבין איך לא הובהר כאן שקליאו ספורט היא יותר לחובבי סיבובים, אם אתה חובב קו ישר בלבד עדיף נראה לי לך ולרכב זה שתקנה GTI כי אם תקנה קליאו ספורט פשוט יהיה חב על הפוטנציאלח של הרכב בסיבובים שיבוזבז כי כל מה שחיפשת הוא קו ישר.

ומה חסר קליאו B על כבישי הארץ? זה אותו דבר כמו עם הגולף.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ואוו שנה שלמה על הכביש!! אתה לא שוקל ללכת למרוצי דראג כבר?

לפני שאתה עובר לרכבים כאלה , תנהג עוד שנתיים שלוש תקבל שכל ואז תעלה רמה.

יש יותר מדי הרוגים!

שבת שלום.

פורסם

איזה שטויות!

סתר אנשים שהם שנה על הכביש והם נהגים טובים?

או לחילופין אנשים שכבר 20 שנה על הכביש והם נוהגים בחוסר אחריות מוחלטת?

ברור שניסיון זה חשוב (אפילו מאוד!) אבל על סמך זה שלבן אדם יש שנה רשיון אתה קובע שלא מתאים לו רכב סויים?

בלי קשר למקרה הספציפי כי אין לי מושג מי הבן אדם ואיך הוא נוהג.

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם
ואוו שנה שלמה על הכביש!! אתה לא שוקל ללכת למרוצי דראג כבר?

לפני שאתה עובר לרכבים כאלה , תנהג עוד שנתיים שלוש תקבל שכל ואז תעלה רמה.

יש יותר מדי הרוגים!

שבת שלום.

תגיד לי, שומאכר, אני התפארתי בזה שאני נוהג כבר שנה?

אני מנסה להסביר שאני לא נהג רענן... ואני עשיתי גם קורס נהיגה מתקדמת... ככה שאני מאמין שאני אוכל להסתדר עם הקליאו.

היום צריך יותר מזל משכל, מה גם, שלא כל ההרוגים נוהגים באימפרזות, הלא כך?

פורסם

אתה שיא הרעננות . והשאננות שלך תוביל לתאונה 99% . ההבדל בין הטויוטה ה"חזקה" שלך לקליאו או לגולף זה כמו לרדת מקורקינט ולעלות על אופנוע 500 .

מה למדת בקורס הזה?

פורסם

הקורולה שלי לא חלשה אם לזה אתה מתכוון. 95 ידנית עם אגזוז יציאה חופשית ופילטר פתוח... לא פראיירית :)....

בלימות, היגוי יתר, עבודת ידיים וכדומה...

פורסם

אתה ילדון מצחיק, אין לי יותר מה להוסיף.

שיהיה לך בהצלחה עם ה"עבודת ידיים" ועם הרכב הבא שלך .

אני מקווה שיום אחד תבין על מה אני מדבר (ולא בדרך הקשה).

שבת שלום.

פורסם

יש לך אגזוז וחמוצים?...WOW, אוטו גרזן.

תשמע, יש הבדל קטן בין קליאו ספורט לקורולה, שהקליאו רכב ספורט והקורולה רכב משפחתי.

אני ממליץ לך לחכות כי אני כבר צופה עוד כמה חודשים הודעה בסגנון "הקליאו הלכה טוטל לוס", לא קשור ליכולות הנהיגה, כי עם רכב כמו קליאו ספורט אתה צריך ללכת צעד צעד להכיר את האוטו לאט לאט לא ישר לקפוץ וללחוץ, ולא נראה לי שיש לך את הבגרות הזאת למען האמת (בלי לפגוע).

פורסם

אתם קשיי הבנה, נכון?

אתם מבינים מתוך הודעותיי את מה שאתם רוצים להבין...

איפה ראית השוואה בין קורולה לקליאו?

אתה לא פוגע בי כשאתה אומר לי שאיני בוגר מספיק, אבל אולי בשביל לקבוע זאת היית צריך להכיר אותי טיפה יותר מכמה הודעות בנושא הזה, מה אתה אומר?...

ומה אתה חושב שכבר קניתי? אני באתי לפה להתייעץ, לראות, לשמוע דעות. ועשיתי זאת, התייחסתי לכל הודעה כאן ברצינות רבה, עם כל הציניות שבחלקן.

פורסם

תאמין לי שאף אחד כאן לו ציני כדי לגרום לך להרגיש רע.

אבל יותר מדי ילדים הולכים היום לעולמם . והכל מתחיל מהודעות כמו שלך, בגלל זה התגובות הן כאלה.

אצם העובדה שאתה חושב שקורולה עם אגזוז ופילטר היא לא חלשה בכלל מראה לנו על הבגרות .

רק תיהיה מודע לעובדה שבעוד שהקורולה תנסה להזהיר אותך שאתה עומד להתהפך ( עצם היותה מכונית למשפחה) , הקליאו תהפוך אותך ואז תזהיר אותך שאתה עומד להתהפך.

אין לי בעיה עם אנשים שרוצים להרוג את עצמם יש לי בעיה כשהאנשים האלה מנסים להרוג את עצמם אבל לוקחים איתם עוד 5!

פורסם

הפורום הזה חרט על דגלו לחנך ולתרום לתרבות נהיגה ישראלית תקינה- זאת בניגוד לפורומים אחרים ברשת.

כל מי שמזהיר אותך, אולי בצורה קצת בוטה, עושה זאת כדי להגן עליך מעצמך.

תבין, גישה של "אני נוהג כבר שנה על קורולה שהיא רכב חזק ועשיתי קורס נהיגה מתקדמת ככה שאני נהג מעל הממוצע ויותר על מה שאני מדבר" היא בדיוק הגישה שתגרום לך, אולי בתת מודע, ללחוץ קצת יותר מדי על הדוושה של קליאו ספורט ולאבד את האוטו (במקרה הטוב) או את עצמך.

לי יש קליאו ספורט ואני מחזיק ברישיון נהיגה 12 שנים ובעברי נהיגה על לא מעט מכוניות ספורטיביות כולל בעלות על שתיים חוץ מהקליאו, עשיתי שלושה קורסים בסיסיים לנהיגה מתקדמת כולל קורס ואימון אישי מתקדם יותר. עדיין...כל פעם שאני עולה על הקליאו לנהיגה אתגרית אני נותן לה כבוד, הרבה כבוד!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...