Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,ברצוני לרכוש אופל קורסה GSI,הרכב הזה חזק מאוד בעל 109 כ"ס (דרך אגב אודה לכם אם תוכלו לעדכן אותי כמה הוא שוקל,האם יכול להיות 960 KG ?) אך אינו יציב במיוחד על הכביש,כרגע עומדת על הפרק אופל קורסה GSI מודל 94' 140,000 ק"מ בצבע ירוק שלא כ"כ לטעמי אבל אפשרי להסתדר,נראה טוב חיצונית ופנימית והיום אני יפתח לה את המכסה מנוע ביחד עם אבא שלי לבדוק אותה,בעל הרכב דיבר איתי ברגע זה ממש ואמר לי שהוא סוחר והוא בעל האוטו בשנה האחרונה,אומר שאני יבוא ויש על מה לדבר ואמר שהמחיר ההתחלתי 14,000 (ביקש בהתחלה 17000 והוא הבין שזה יקר מידי אז הוא ירד במחיר) והוא גמיש מאוד מאוד ונראה לי גם שהוא רוצה להתפטר מהרכב,אני מבחינתי סתם הולך לראות אותו השאלה הגדולה היא בכללי כמה אני יצטרך להשקיע על הרכב בשביל להביא אותו לרמת יציבות שקרובה לפז'ו ראלי 106 ? 10K ? כמה בערך ?

ועוד דבר,כמה קאמשפטים יש לה, 2?

תודה מראש (ואל תחשבו שאני יקנה מהסוחר)

נדב

106Rallye S2 :onfire:

פורסם

1.דווקא הירוק של ה GSI יפה

2.קיט הנמכה ובולמים ספורטיביים בנוסף לצמיגים דיי איכותיים ייתנו לך שיפור משמעותי ברמת האחיזה והיא תיתנהג יותר טוב.

3.זוג קמשפטים עיליים

4.בלי שום קשר, עם פילטר פתוח ספציפית המנוע הזה שואג עם סאונד יפיפה, עם דגש על השואג כי זה ממש לא נשמע כמו 1.6 אלא כמו איזה V משו...

5.המלצה לפ]ני קנייה, תיבדוק שהכל עובד מיבחינה חשמלית, כולל מזגן וחימום ואם לא אז תוריד מהמחיר על כל דבר הכי קטן כי לסדר את הדברים האלו אחרכך זה הוצאות יוצאות דופן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אתה לא הולך לקנות מהסוחר - למה אתה שואל בכלל?

רכב כזה לא הייתי קונה מסוחר, אין סיבה שהוא יהיה אצל סוחר.

וקורסה GSI היא לא 106 ראלי. אתה רוצה ראלי - קתנה ראלי.

גילוי נאות:

הכותב נהג לא מעט על שני הדגמים המדוברים, יותר על הקורסה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל הייתי אמור לקחת ראלי 106 לבדיקה היום והיא הייתה במצב נדיר לחלוטין,ביטלתי זאת מכיוון שביום שאני ואבי הלכנו לראות ולבדוק את הרכב אז ראינו שהוא יוצא דופן ביחס למכוניות של היום,מנוע 1300 שמור עם 160000 ק"מ,הבעיה היחידה הייתה שכאשר אבי פתח את המכסה מנוע לאחר נסיעה של כ-5 דקות הוא ראה נזילות שמן ואמר לי ברגע שיש נזילות שמן אם פותחים את הבלוק מנוע צריך ישר להחליף קלאץ' ועוד כמה בלאגאנים וזה יכול להיות בעיה שתסתיים ב-2000 ש"ח וגם ב-5000 ש"ח ואין לדעת ואלו הם הבעיות של הפז'ו ובגלל זה לא לקחתי אותה לבדיקה

הבעיה היא שגם GSI לא כ"כ אמינה בגלל 2 הקאמשפטים שברשותה ולכן ,לעומת הראלי ,אני מעדיף את הGSI

אני יודע שראלי לא רואה את הGSI מבחינת התנהגות ואת זה אפשר לשפר

השאלה היא כמה זה יעלה

106Rallye S2 :onfire:

פורסם
הבעיה היחידה הייתה שכאשר אבי פתח את המכסה מנוע לאחר נסיעה של כ-5 דקות הוא ראה נזילות שמן ואמר לי ברגע שיש נזילות שמן אם פותחים את הבלוק מנוע צריך ישר להחליף קלאץ' ועוד כמה בלאגאנים

אתה מחפש רכב עם 160,000 ק"מ בלי שום נזילות שמן?

מה קשור בין נזילות שמן לקלאץ'?

מי אמר שצריך לפתוח בלוק מנוע?

אבא שלך מבין משהו במכונאות?

הבעיה היא שגם GSI לא כ"כ אמינה בגלל 2 הקאמשפטים שברשותה ולכן ,לעומת הראלי ,אני מעדיף את הGSI

אתה מעדיף רכב שאינו אמין?

לא הבנתי אותך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בהחלט אפשרי להתעלות על הראלי עם כיוול נכון, הראלי היא לא איזה אקזוטיקה.

יעלה? אני מעריך שאיזה 7, עם בולמים+קפיצים טובים, וצמיגים טובים.

בהצלחה ברכישה.

אביחי

פורסם

מה הקשר בין אמינות ל 2 קאמשפטים ?

פורסם

צודק, זה 200% יותר תקיל ויש גם עוד 8 שסטומים שיכולים להיתקלקל

אם כך אז שווה לקנות חד אופן

פורסם
הבעיה היחידה הייתה שכאשר אבי פתח את המכסה מנוע לאחר נסיעה של כ-5 דקות הוא ראה נזילות שמן ואמר לי ברגע שיש נזילות שמן אם פותחים את הבלוק מנוע צריך ישר להחליף קלאץ' ועוד כמה בלאגאנים

מילא זה...

הבעיה היא שגם GSI לא כ"כ אמינה בגלל 2 הקאמשפטים שברשותה

יש גבול .

אני עד עכשיו לא בטוח אם זה תרד' לכאן או לפורום ייעוץ .

למי שלא הבין , בפורום הזה ספציפית לא יהיו תגובות או הצעות לשיפור רכבים שלא ברשותכם . אנחנו לא עוזרים לשפר רכבים שאולי יהיו לכם .

התרד' הזה הגיע לעולמו . השם ייקום דמו .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...