Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצ'נג'ר שיש לי http://www0.epinions.com/Sony_CDX_T70MX_CD_Changer_Car_Stereos___Changers

(סוני MP3 ל-6 דיסקים). השליטה-טייפ ענתיקה של סוני אי שם משנת 97-98 . הבעיה שדיסק MP3 נשפך לספריה אחת ויש בעיה רצינית למצוא משהו בדיסק אין סופי של 100-120 שירים עם שמות בג'יבריש כפול שישה דיסקים(הדיסקים כן ניתן להחליף).

שאלה שלי.

האם קניית צ'ינג'ר מחברת סוני הופכת לחתונה קתולית עם רדיודיסקים של סוני לדורותיהם.

אם אני קונה HU מיצרנית אחרת האם היא תתאים ומערכת תעבוד כמו שצריך ? או שעוד פעם אני תקוע עם סוני? לא שזה כזה רע ,אבל בכל זאת.

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

כן זה נכון כאשר אתה קונה צ'ינג'ר אתה חייב את אותו חברה לHU

אלא אם כן אתה קונה צ'ינג'ר שעובד על תחנה ברדיו ואז לא משנה איזה HU יש לך

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

• תוכן חדש...