Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כפי שנאמר בשרשיר שפתחתי שבוע שעבר עם בעיות שנוצרו במהלך הטיפול אני שמח לבשר שהכל הסתדר, איגנתי גומייה חדשה שנקרעה עקב בלאי כנראה ועכשיו הלחץ במערכת הדלק נשמר, ההנעות קלות והכל טוב ויפה...

לעניין המרכזי,

החלפתי במהלך הטיפול רפידות וצלחות בילום קדמיים לרכב.

צלחות סיניות ורפידות ספרדיות של חברת ICER (הבנתי שמדובר ברפידות איכותיות).

בנוסף להחלפת הברקסים גם עשיתי ריענון מלא של כל מערכת נוזל הבלמים כמו שצריך.

הבלימה ברכב מצויינת, הבלימה מתחילה מיד עם לחיצת הדוושה והכל תקין. חוץ מרעשים מחרידים שלאט לאט הולכים ונחלשים אבל עדיין יש המון רעשים מהברקסים בעת בלימה (במיוחד בלחיצות חלשות ובמהירויות נמוכות).

אציין שהרפידות לא מותקנות כרגע עם הפחיות שהיו על הרפידות הישנות..

חוץ מזה, לא שייפתי את הרפידות לפני ההתקנה ולא נתתי להם קונטה...

מה דעתכם בעניין?

פורסם

אין לי את הפחיות... זרקתי אותם ביחד עם הרפידות הישנות+ להחליף צלחות? אף פעם לא היו לי רעשים מצלחות סיניות שהתקנתי... זה ממש מוזר לי פה כל העניין הזה...

הרעשים הם לא סתם רעשים של שריקה... ממש מעין מתכות משתפשפות... מוזר מוזר.

פורסם

בדרך כלל הרעש נובע מצלחות לא מתאימות\או רפידות לא מתאימות. יכול להיות שהאלמנטים איכותיים אך לא מתאימים.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

איכות הצלחות לא יכולה להשפיע לגבי חריקות

האיכות יכולה להשפיע באורך חיים לצלחת עצמה או לעיוותים שמלווים ברעידות

הפחיות מיועדות לרפידות ללא חומר הדבקה בגב הרפידה (בדר"כ באים במקורי)

הרפידות החליפיות שלא מגיעות עם פחיות בגב הרפידה כבר התקינו שכוות הדבקה "הצמדה" לקאליפר(במקום הפחיות)

לא ניתן ברוב המקרים להחזיר את הפחיות על גבי רפידות חליפיות מפאת חוסר מקום

לפותח השרשור החלף רפידות יותר אכותיות מבטיח לך לא יהיו רעשים

נסה לוקאס מניסיון הם לא מרעישים 99% מהמיקרים (נדיר) ובלימה משובחת

בברכה ניצן

פורסם

גם אני קניתי רפידות של ICER לפני שנתיים ועדיין יש לי אותם .

הם מורכבים על הרכב בורה 2.0 אוטומט שעשתה כבר 45 אלף על הרפידות האלה והם יחזיקו עוד 15 אלף

הרפידות עובדות עם דיסקים מקורים .

הסט עלה לי 180 קדימה +אחורה הם מגיעות בדגם שלי עם הקונקטור שאומר מתי הרפידה עומדת להגמר .

אני מרוצה מהמחיר ומאורך החיים שלהם.

בהתחלה הייה רעש ולאט לאט זה נעלם ומדי פעם זה חוזר בלחיצה עדינה על הברקס.

אני יקנה שוב את הסט הזה .

פורסם

טוב לשמוע מאחד שיש לו רפידות כאלה...

אני כנראה אוציא אותם ואתן להם קונטרה ושיוף... מקווה שיעזור...

בכל מקרה, שחזרתי עכשיו הביתה עברתי דרך המקום שבו החלפתי את הברקסים והסתכלתי בפח איפה שזרקתי את הרפידות והצלחות והם היו שם. אז עכשיו המצב הוא שיש לי גם את הרפידות הישנות שירדו מהרכב ועליהם יש את הפחיות...

• תוכן חדש...