Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 413
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מחפש את ה 127 הצהובה שעמדה למכירה ברחובות, בדרך יבנה.

אולי מישהו ראה, שמע, יכול לתת קצת אינפורמציה...

אני מעוניין בה...

תודה רבה

היום הייתי איפה שעמדה הגברת והיא לא שם יותר כמו כן היא לא חונה בחנייה הקבועה שלה בה חנתה תמיד לפני שהוצאה למכירה אז ....

פורסם
מצאתי באתר כונס נכסים.

הרכב מופיע שם הרבה זמן.

חבר שלי היה שם וראה אותה.רכב במצב לחלקים בלבד.הרכב גם לא אספנות (שנת 1980)

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לפני מספר דקות נצפתה בבתים, במקומה הרגיל, האסקורט של החברה הדתיים עם שלט למכירה המספר 050-580-8138 (כמו שהרכב נראה לא בשבת..). ניתן להריץ חיפוש ולראות תמונות.

אין לי קשר לרכב אז לא לפנות אלי.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

בראש העין: שני סוברו-פשע מסוף ה-70 עומדות אצל מישהו ליד הבית, אחת אחרי השניה: סטיישן ו4- דלתות. בנוסף לא רחוק משם יש אולדסמוביל- קופה כחולה, במצב די עצוב, עומדת כבר הרבה זמן כנראה. דווקא יחסית ממש לא חלודה, אם כי דורשת הרבה עבודה להגיע למצב טוב. חבל לי עליה מאד.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני חושב שהעלו בעבר תמונות של הרכבים האלו בראש העין.

הרצתי חיפוש בפורום לגבי הסובארו האלו מראש העין,אך לשוא-אין תמונות ואפילו לא הוזכרו.

אתה יכול להעלות לי את השרשור שמכיל את תמונותיהם של שני הסובארו האלה?

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

במושב אלישיב (ליד חדרה) 2 סובארו.

אחד סובארו סטיישן שנת ייצור 1981 משמשת כמחסן. ירדה מהכביש לפני כשנתיים -שלוש שנים.

לידה סובארו גסטי שנת ייצור 1989 למכירה לפירוק בלבד.

שניהם של אותה משפחה. לגבי הסטיישן רשמית היא לא למכירה למרות שהיא משמשת כמחסן אך אפשר לדבר איתם.

יש לי קשר לבעלים של 2 הסובארו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בת"א בארלוזרוב סיטרואן AX שנת 89 3 דלתות! עומדת הרבה זמן ואין אוויר בגלגלים

ועוד בארלוזרוב פליימוט ניראה לי 2 דלתות צהובה יפיפיה עומדת שנים על בלוקים בחנייה מתחת לבניין

בבלי פיגו 104 6 ספרות גם היא עומדת זמן רב טסט אחרון ב98

עוד בבלי טרנספורטר ישנה וחלודה לא יודע איזה שנה אבל בערך מסוף שנות ה60 תחילת 70 עומדת חנייה של בניין לפני הלוחיות של המספרים ניראת שלא נסעה לפחות 20 שנה

באותה חנייה יש גם רנו 18 שנת 83 שאין לה טסט מ 98

אין לי קשר לרכבים האלה

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם
מצאתי באתר כונס נכסים.

הרכב מופיע שם הרבה זמן.

הרכב שנת 80 במצב מוזנח ביותר נמכר בעבר תמורת 250 שח

הרכב במגרש ממן לוד

http://logisticare.co.il/PublicBids.asp

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
הרצתי חיפוש בפורום לגבי הסובארו האלו מראש העין,אך לשוא-אין תמונות ואפילו לא הוזכרו.

אתה יכול להעלות לי את השרשור שמכיל את תמונותיהם של שני הסובארו האלה?

אני חושב שאני דיווחתי עליהם בעבר, אם יהיה לי זמן אני אקפוץ לצלם, בזמנו שמתי לבחור פתק והוא לא חזר אליי.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ועוד בארלוזרוב פליימוט ניראה לי 2 דלתות צהובה יפיפיה עומדת שנים על בלוקים בחנייה מתחת לבניין

פליימוט דאסטר מתחילת שנות ה- 70', אכן נדירה ויפה. עומדת על בלוקים כיוון שלא נעשה בה שימוש עשרות שנים. הבעלים [אדם מבוגר] אינו מעוניין למכור אותה מסיבות שאינו מוכן לפרט.

Cadillac Deville Convertible 1970

2007 Ford Explorer

Chevrolet Suburban K2500 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...