Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

makara אני ידבר איתך כבר בפרטי כדי לא לחפור פה.

איתמר אתה יכול לתת לינק או משהו לחומר ניקוי הזה?

מזה בכלל?

ואם זה יעזור לי להוריד את המדבקה?

את הדבק אני יכול להוריד.

פורסם

בוקר טוב לכולם.

רציתי לעדכן את הנושא כדי שינעלו אותו וזהו.

כנראה התמונות לא היו כל כך ברורות. לא ראו כמה המצב קשה.:\

עברתי שלשום בערך 10 מוסכניקים המתמחים בעניין הזה, וכולם היו מומלצים על ידי אנשים אמינים.

כווולם אמרו שהמצב על הפנים, והמדבקה הזאת לא תירד (מסגרת) וצריך לעשות צבע.

שתי תגובות מצחיקות של מוסכניקים:

1. נכנסתי לסוכנות סקודה(למוסך) (הם היו קרובים אז למה לא) קיצור נכנסתי למשרד, עמד שם מוסכניק אחד שנראה כמו המנהל של כולם והמזכירה, זה הלך ככה:

"שלום מישהו יכול לעזור לי בבקשה?"

"כן, מה אתה צריך?"(לא הסתכלו עליי התעסקו בדפים)

"יש לי מדבקה בעייתית באוטו.." לא הספקתי לסיים את המשפט, שניהם הרימו את העיינים וכמעט צעקו עליי "מדבקה בעייתית???"

:D:D זה היה משהו מהסרטים:D

מוסכניק אחר אמר לי ששום דבר לא יעזור, וזה בכלל לא מדבקה לאוטו, ואז בשקט אמר לעצמו "טוב נו זה סקודה...וצחק כמו איזה מכשפה" :D הייתי בשוק..

בקיצור יש מדבקות שלא יורדות, הבעיה נפתרה בכך שהדבקתי עליה מדבקה אחרת שיש לה "נוכחות" ועכשיו לא רואים את המדבקה מתחת.

שבת שלום.

• תוכן חדש...