Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו את השאלה.

אם טעיתי מנהלים תעבירו בבקשה.

אוקיי נתחיל.

האוטו- סקודה פליסיה שנת 95.

ניסיתי להוריד מדבקה לאחרונה מהאוטו, עם הציפורניים לא הלך, אז לפי עצתתם של חברים, ולפי עצתם של חברי פורום בנושאים שקראתי בחיפוש שעשיתי, הורדתי את המדבקה עם פן.

המדבקה ירדה והכול מצוין אבל מסביב למדבקה יש ריבוע שנורא מפריע לי, והייתי רוצה לדעת איך אני מוריד אותה, אם איזה תכשירים או שעליי להתייאש ולסבול את הכיעור.

תמונות:

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/DSCN1190.jpg

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/DSCN1189.jpg

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/DSCN1188.jpg

ככה זה נראה לפני:

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/DSCN1191.jpg

(צד שני. עוד לא התחלתי להוריד אותו)

תודה רבה לעוזרים.

-עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה איך מורידים את החלק מסביב למדבקה.

-פן לא עזר שם.

-המסגרת כבר "הפכה" לחלק מהצבע של האוטו. אני מתכוון שאי אפשר לקלף את זה עם הצבע זה נהיה כבר חלק.

-אם מישהו חושב שאני טמבל שהורדתי את המדבקה בגלל שהיא נראית בסדר בתמונה של הצד השני, אז זה נראה בסדר רק בתמונה במציאות זה מכוער טילים.

פורסם

קצת קשה לראות מהתמונות, אבל יתכן ומדובר בשכבה של דבק שנשארה דבוקה לצבע.

במקרה כזה - מטלית לחה והרבה סבלנות, וזה ירד.

אם מדובר בשינוי גוון של הצבע, כזה שנגרם בעקבות דהייה שונה מהשמש - נסה פוליש עדין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני הצלחתי להוריד כזה דבק של מדבקה מפגוש כרום, שפכתי מים חמים (הרבה) ואז עם מגבון לח שפשפתי עם האצבע לאט לאט.

לא ניסיתי מים חמים על צבע של רכב, אז חכה לעוד תגובות.

פורסם

זה לא דהיית הצבע- אתה מתכוון לצבע של האוטו?

זה לא חלק מהצבע של האוטו, זה מהמדבקה המעפנה הזאת שנמצאת שם כבר 12 שנה:(

http://i95.photobucket.com/albums/l133/nemo666_01/DSCN1181.jpg

הנה אולי זה יהיה יותר ברור. (מעל הגלגל האחורי)

ניסיתי לחמם את זה עם פן וזה לא עזר, הפח כבר כולו רתח וזה עדיין לא הזיז מילימטר של הצבע המכוער הזה.

אז אני לא חושב שדברים כמו מטלית לחה ומים חמים יזיזו לזה, או שאני טועה ואני באמת ינסה את זה.

פשוט פן רותח נשמע יותר חזק ממטלית לחה.

תודה על העזרה!

פורסם

מים חמים/רותחים, שפשוף עדין והרבה סבלנות.

אל דאגה, זה יירד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה לעבוד קשה,

הכי פשוט זה לרסס מעט ספריי זזקל וזה ממיס את שאריות הדבק, אם לא עוזר אפשר עם מעט אציטון של ציפורניים על צמר גפן ולשפשף קלות.

תעדכן

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

זזקל זה נדמה לי הספריי שמשפריצים על ברגים תפוסים שלא משתחררים בגלל חלודה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זזקל הוא החיקוי הישראלי לWD40.

לדעתי רק סבלנות ומטליות לחות, אלו שמתמשים בהם לישבנים של תינוקות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פיאט בראבו- אחלה חתימה! חבל שלא קראת מה שכתבתי למעלה.

נסעתי היום לבן אדם שהמליץ לי לסוע למוסך של סובארו שאחד מהמוסכניקים יכול לעזור קיצור כשהוא ראה את המדבקה רק לפי הפרצוף שלו יכולתי להבין שיהיו לי בעיות איתה. הוא ניסה להוריד אותה עם טרמפנטין אבל זה לא עזר.

נסעתי אחר כך למקום אחר שהמליצו לי עליו, ושם הבן אדם המליץ לי על איזה דבר, הוא קרא לזה עלים להורדת מדבקות משהו כזה.

קיצר זה טבעות כאלה רכות טיפה מחוספסות איזה 4 5 על ציר אחד, הוא אמר שמחברים את זה למברגה עד 2000 סל"ד וזה יוריד לי את המדבקה, ולא יפגע בצבע שלא האוטו.

מחר אני אמור לחזור אליו עם מקדחה.

לעשות את זה או לא?

פורסם

כאחד ששונא מדבקות על הרכב באופן היסטרי (אפילו את המדבקה של הטסט על השמשה הקדמית אין לי).

והדבר הראשון שאני עושה לאחר קניית רכב זה לבזבז את הזמן אחר הסרת מדבקות למניהם (ממש שירת הסטיקר).

אני משתמש בקלף\שפכטל של פחחי רכב (להיזהר עם הפינות)

כדי להסיר את המדבקה ולאחר מכן מסיר את הסימנים באמצעות טינר 18

ספוג בתוך חתיכה טובה של צמר גפן משפשף בעדינות לא בלחיצה ונותן לטינר לעשות את העבודה,

לאחר מכן מעביר חתיכת צמר גפן טובה ספוגה במים עם מעט סבון ולבסוף חתיכת צמר גפן טובה עם פוליש.

הסרתי לחברים שלי באותה שיטה מדבקות, גם על רכב עם צבע מטאלי.

המדבקה שלך בגלל שהיא מקורית ובאה עם הרכב נראית קשה להסרה בשיטה אחרת.

נראה לי שלאחר הסרת המדבקה והניסיון להסיר את הסימנים שנותרו באמצעות חימום בפן רק הצמיד יותר את שאריות הדבק לפח הרכב.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

שאריות דבק של מדבקת "שמור מרחק" הורדתי באמצעות WD40. שווה בדיקה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...