Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שיחליף את הראלי,

ודי התמקדתי ב306 כמחליפה,שלצערי מאוד קשה למצוא,

התחלתי לפזול לשדות זרים,עלו לי כמה אופציות נוספות שיכולות להיות מעניינות,

והייתי שמח אם תוכלו לשתף אותי במידע שלכם-אוביקטיבי וסוביקטבי:

אופציה 1-פורד פוקוס האצבק, 1600 ,ידנית, מודל 00-01

נכון יש מעט אבל מדי פעם צצה לה אחת,

לזכותה יאמר הנאה מהיגוי ושלדה,בטיחותית,מרווחת,נאה.

לחובתה-גדולה לי מדי,יקרה בהרבה מהתקציב המקורי,לא מכיר את הרכב בכלל מבחינה טכנית(משמעותי מיכוון שאני מטפל ברכב כמעט תמיד לבד)

אופציה2-מאוד מעניינת אותי-אימפרצה 1600 ,סדאן, ידנית, AWD ,מודל 98-99

נכון,גם ממנה אין הרבה אבל מדי פעם,

לזכותה מראה שאני מאוד מסמפט,זמינות חלקים מעולה,מנוע בוקסטר גרגרני(וחלש?!),מערכת 4X4(מה היא שווה בדגם האטמוספרי),אפשרות שידרוג מהאחיות הגדולות(גאנטים,ברקסים,כיסאות...),גישה קלה לטיפולים במנוע

לחובתה-עיצוב מיושן,לא מכיר את הרכב בכלל.

חשבתי גם על לאנטיס האצבק, אבל זאת ממש חריגה.בגדול איזור ה40 אלף זה גג,ורצוי מתחת.

אם עולה בראשכם אופציה נוספת-אנא שתפו אותי.

בבקשה חו"ד לגבי הנאה מנהיגה,אמינות,היגוי,בלימה וכל מה שעולה בראש!

תנו לי בראש vb_loco.gif

פורסם

בנוסף-אם מישהו יכול לספר על מערכת ההנעה AWD של הסובארו בדגם הרגיל-

יחס חלוקת כח קדימה אחורה,האם יש חלוקה משתנה כתלות בעומס?

מצאתי אחת למכירה שעברה 230אלף קמ,לטענת המוכר טופלה רק במרכזי בהרצליה,מה אורך חיים מקובל של המנועים האלו? הכוונה לפני שיפוץ ראשים ו/או אובראול.

כמו כן האם גם כאן חלה חובת החלפת כל 4 הצמיגים ביחד (על מנת למנוע נזק לדיפרנציאלים)?

תודה ושבת שלום

פורסם

גרסאות הAWD של סובארו המצוידות בגיר ידני עושות שימוש במע' הנעה כפולה זהה (למעט הSTI DDCD) אשר מצב המוצא שלה הוא חלוקה של 50:50. בדיפרנציאל ישנו נוזל סילקוני שיכול (עפ"י התקשות) לשנות את היחס הבסיסי שהוא כאמור 50:50.

השיטה הזו היא יחודית לסובארו ולמיטב ידיעתי אף יצרן רכב לא עושה שימוש בכזו מע'.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

שים לב למשתמש שפתח את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=149486&highlight=%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

יכול להיות שיש לו משהו מעניין למכור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ראשית כל תודה על התגובות

רועי-לפי דבריך המצב הסטנדרטי הוא חלוקת כח 50:50 ובמקרה הצורך יש חלוקה משתנה קדימה /אחורה?

רז-אני יפנה אליו בפרטי,תודה ל תשומת הלב

המשך לילה טוב

• תוכן חדש...