Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו ברמקולים גם סאב לא ממולץ לקנות מבלי שלמוע, תאמין שעם כל זה שעלתה פה חיוך לאנשים שאתה מוכן לקבל את העצות שלהם כי לא יצא לך לשמוע הרבה סאבים, עדיין כדי שתשמע לפני שתקנה.

בקשר לW7 מה ששונה משאר הסאבים של JL שהוא כולו עבודת יד ולכן מחירו הגבוה ולכן הוא גם יותר איכותי, אני מציע לך לקרוא באתר שלהם על ההבדלים בין הסדרות ואולי בכלל בסוף תבין שJL זה לא הסאב הנכון בשבילך.

אני לא יודע איך משייכים בדיוק את JL לSQ אני אחרי ניסיון עם מוצרים שלהם לא מרוצה בכלל מהם, קומפוננטים עם בור ענק בתדרים סאב W3 מדוייק אכן לפעמים מוכיח למה הוא וכל אחיו הם סאבים שמוגדרים SPL לפי JL חוץ מהמגברים שלהם שגם על אמינותם אני מפקפק בשבועיים האחרונים לא הייתי ממליץ לך ללכת על JL

פורסם

אתה צודק מבלי לשמוע זה בעיה, אבל הבעיה בעצם איפה לשמוע ואיפה אפשר להשיג סאבים SQ טובים אצלנו בארץ

בשביל זה אני שואל אנשים ואם אפשר למצוא סאב לשמיעה אז סבבה ואם לא אין מה לעשות.

SQ ב- JL נראה לי אתה טועה לא מזה שאני אחד המתמחים שלהם! אבל קראתי הרבה כתבות והרבה תגובות כאן בפורום ואיך שהבנתי שחלק מהמוצרים שלהם נוטים ל- SQ יותר מ- SPL אם אני טועה בזה תקן אותי.

פורסם

יש לך תקציב מכובד מאוד בשביל סאב\ים.

IDMAX - סאב מעולה. מתנהג מדהים.

פירלס XXLS - מדוייק בטירוף. בתקציב שלך זה 2 עם עודף.

פייז אליינט - לא שמעתי באוזן אך קראתי רק שבחים.

את הפייז והאיידימקס ניתן להשיג בארץ, סוג של יתרון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לצערי הרב כמו שאתה רואה בתימה גם לי יש ניסיון איתם, אכן מוצרים איכותיים אבל SQ זה לא הסאונד שלהם עם אתה מדבר על SQL אז אולי אפשר להגיד שהם אכן מתקרבים להתמחות בסוג הסאונד הזה.

איפה אפשר לשמוע בארץ סאבים אתה רוצה לדעת? אז אני יגיד בדיוק כאן, לא חסר חברי פורום אשר ברשותם סאבים מאד טובים ומאד איכותיים עם SPL ועם זה SQ ואני מאמין שבמפגשים הם יהיו מוכנים להשמיע לך אותם, אתה רוצה דעה שלי

אני הייתי הולך על פירלס XXLS או על אחיו בשינוי אדרת XETEC, רוצה עוד חברות HERTZ אני לא זוכר את מספר הדגם בדיוק זה נראה HD380, בקיצור ולעניין תגיע למפגשים תשמע ותשאל ואז תחליט

פורסם

הנה המלצה מעניינית:

http://www.eton-gmbh.de/ShowPage.php?PId=49&LangId=2&PHPSESSID=52c999813d375c4130dae797a2a1b598

סאב ה SQ של אטון

12-620/62 HEX צריך להיות מעולה כמו כל המוצרים שלה.

עומד בתקציב שלך ולא נראה לי שתהיה בעיה ליבא אותו מחו"ל.

דוגמא לחנות בגרמניה ומחיר:

http://www.caraudio-store.de/12-62062,HEX,30cm,Subwoofer,ETON::::2275::::460de98c.html

פורסם

לפי דעתי אם מבחינת תקציב אתה יכול להביא IDMAX אז הבחירה היא פשוטה ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ערכתי חיפוש על ה- IDMAX ואיך שהבנתי שאפשר להשיג אותו רק ביבוא מחו"ל ושהוא עולה 3500ש"ח .

כמו כן היום עדכנו אותי ברדיו מילאנו ואמרו שהסאב W6 במשלוח ומגיע עוד שבועיים והמחיר שלו עם תיבה נע בין 3100 ל- 3500.

אגב, למי יש IDMAX שאוכל לשמוע. תודה מראש.

פורסם

הסדרה של W6 הם אכן סאבים טובים מאוד , עדיין הייתי מעדיף את ה IDMAX שיש לו יותר נוכחות. אצלי ברכב מותקן IDMAX , במידה ותרצה לשמוע אותו אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

W6 סאב מדהים

שמעתי אותו בכמה רכבים והוא באמת נשמע מעולה

מדוייק עוצמתי וממלא את כל החלל

IDMAX גם נשמע מעולה אבל היה חסר לי קצת עוצמה

W7 יש לו יותר עוצמה אבל לדעתי הW6 טיפה יותר מדוייק

פורסם

אולי רוג'ר חושב שזה סאב של SQ וזה מה שנשמע לו טוב.

זכותו.

אנחנו פתוחים לכל הצעה ורעיון.

מה שכן רוג'ר ל MTX יש ליין גדול של סאבים חלקים איכותיים יותר וחלקם איכותיים פחות , האם אתה יכול לתת דוגמא לסאב שאתה מתכוון אליו?

פורסם

עם כל הכבוד לחברת MTX יש עוד הרבה מה ללמוד בכדי להתקדם לאיכויות הדומות לסאבים שדובר עליהם כאן.

להזכירך - PIRLESS, ID, JL.

בקיצור:

א) שטות

ב) בוא באמת נשמע לאיזה סאב הוא בדיוק מתכוון...אותי זה גם מעניין.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...