Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמר Skyline מבלי לשמוע לא כדאי . ואני לא רוצה לחזור על אותה טעות שעשיתי עם הסאב שלי (שלא נזכיר את שמו) :roll:

לכן אני אשמע שבוע הבא את IDMAX ואחרי זה אחליט סופית מה לרכוש למרות שכמה שניות האזנה לא יספיקו לי.

גם הרבה אנשים המליצו על PHASE ועל ה- XXLS אבל עדיין אני מפחד לרכוש ולהתאכזב. אני מחפש את הסאב הכי מדויק שיש, ולא רוצה עוד שדרוגים בזמן הקרוב.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו שאמר Skyline מבלי לשמוע לא כדאי . ואני לא רוצה לחזור על אותה טעות שעשיתי עם הסאב שלי (שלא נזכיר את שמו) :roll:

לכן אני אשמע שבוע הבא את IDMAX ואחרי זה אחליט סופית מה לרכוש למרות שכמה שניות האזנה לא יספיקו לי.

גם הרבה אנשים המליצו על PHASE ועל ה- XXLS אבל עדיין אני מפחד לרכוש ולהתאכזב יש בפורום אנשים שיש להם את הפירלס , תשאל ותחפש מישהו שמוכן לתת לך לשמוע , כי אם עוצמה זה לא מה שמשחק לך , אזי כדאי לשמוע . פירלס הם טובים. אני לא מכיר כ"כ את הפייז אבל גם בפורומים בעולם (חוץ מגרמניה ואולי חלקים של אירופה) שאני קורא לא שמעתי עליו במיוחד , אבל פירלס קיימת המון שנים בתור יצרנית רכיבים ורמקולים ויש להם שם מצויין וכול חוות הדעת על הסאב הזה פשוט מדהימות . אני מחפש את הסאב הכי מדויק שיש, ולא רוצה עוד שדרוגים בזמן הקרוב.

ולגבי ה W7 לעומת הIDMAX ראיתי חוות דעת באינטרנט של מישהו שאני מעריך שקבע (במערכת מאוד יקרה שיכולה להוציא את זה) שבID עד עוצמה מסויימת הוא נתן גוונים בבאס (לא אלקטרונית) שלא שמעו בW7 . אני חייב לסייג את זה שהמגבר מונו שלו היה 500W וה W7 צריך קרוב ל800 ע"מ להוציא ממנו את המיץ , אבל עדיין זה נותן מושג

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

גם הרבה אנשים המליצו על PHASE ועל ה- XXLS אבל עדיין אני מפחד לרכוש ולהתאכזב. אני מחפש את הסאב הכי מדויק שיש, ולא רוצה עוד שדרוגים בזמן הקרוב.

אוקיי, אז האנשים שהמליצו לך את הXXLS, אלה אנשים שככל הנראה (איתמר בטוח, הבחור השני אני לא זוכר) שמעו את הסאב הנ"ל אצלי באוטו, או לחלופין השתכנעו ממסע ה"פירסום" שלי לסאב הזה.

לפי דעתי האישית (יש שלא יסכימו איתי), זה הסאב הכי טוב ששמעתי אי-פעם. אם אתה מחפש דיוק וצליל נקי, לא חושב שתמצא סאב יותר מוצלח ממנו. אפילו הIDMAX, שאומנם כן יותר חזק ממנו, מתחיל לאחר אחרי 2/3 ווליום, מה שלא קורה בXXLS.

בקיצור, אני אהיה במפגש ביום שבת, חפש את יונתן (יש לי שיער שחור ארוך מתולתל, ואני מגיע במגאן כסופה).

אני אשמח להשמיע לך את הסאב. (אגב, ברוסיה הוא עולה כ2000 שקל, בארה"ב הוא עולה כ200$... ככה שזה הרבה פחות מהתקציב שלך ונותן הרבה מעבר!).

בברכה!

יונתן.

פורסם
הכוונה היא שבתקציב של 4 וחצי אלף הייתי מביא משהו יותר איכותי עם באס חלומי(שזה אומר באס איכותי,אתה מבין את הכוונה שלי, ותיקח לדוגמא אותי, שבתקציב שהיה לי הבאתי קסנון ויש לו באס חלומי בניגוד לסאבים אחרים בתקציב שלו).

בברכה,גיא.

תאמין לי אתה כל מקום דוחף את הקסנון הזה שלך

לא עד כדי כך סאב תותח כמו שעשית אותו

פורסם
תאמין לי אתה כל מקום דוחף את הקסנון הזה שלך

לא עד כדי כך סאב תותח כמו שעשית אותו

קודם כל, אני בטוח שלא שמעת אותו וזה לפי התגובות שלך בפורום. דבר שני, אם אתה לא יודע מה הכוונה במילים:"לתקציב שהיה לי" אז בעיה שלך. לא אמרתי לו ללכת על הקסנון כי ב-4.5 אלף לא קונים קסנון. קונים IDMAX. אני אמרתי שיהיה חכם, ונתתי לדוגמא אותי, ושיוציא את המקסימום שהוא יכול להוציא (כלומר בבחירת הסאב מקסימום איכות) בתקציב שלו. זה לפעם הבאה שתגיב בצורה יותר מכובדת. ותאמין לי ולאחרים פה בפורום שהוא כן סאב מעולה למחיר שלו, בניגוד לדעה שלך.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...