Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש סאב נציל ומדויק שבעיקר יפיק לי איכות. הכיוון שלי הוא לסאב JL 13W6v2 500RMSואני כבר מחכה לסאב הזה כמעט חודשיים והיבואן כל שבוע אומר שבוע הבא יגיע. אז נראה לי שזה יגיע אולי עוד חודשיים לפחות.

לכן אני רוצה לבדוק עוד אופציות אחרות.

איזה סאב אתם ממליצים עליו שהוא מאוד איכותי ומדויק, הסאב יוגבר על ידי MC4000M, בנוסף MEQ450 EQ:

MC4000M has four 100w channels and two 300w channels (total: RMS 1000w). The model has a twin output indicator, amplifying controls for each channel, a built-in electronic crossover HP/LP, Power Guard - for the instantaneous protection of the output stages against the excessive loads, tunnel forced cooling. It allows work with built-in parametric equalizers MEQ450-453, tuned by an outside MEC459 controller. Bridgeable to the amplifying channels.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אפשרות לקניה בחו''ל ? כי אם כן תוכל למצוא הרבה מאוד סאבים שאין בארץ ויישאר לך עודף, הבעיה שלא תוכל לשמוע אותם.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אלי, מישהו מהפורום ששמע אותו טוען שיש לו מאין חירחור כשהוא בפעולה. אם זה נכון (אני לא יודע), לא הייתי רוצה סאב כזה בתור סאב SQ ברכב שלי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ID MAX 12 ?

Stereo Integrity Mag D2 ?

http://www.stereointegrity.com/Magnum12.html

FI Q12 ?

https://ssl.perfora.net/www.ficaraudio.com/sess/utn;jsessionid=1545f687f58cfda/shopdata/0020_Q/product_overview.shopscript

אין כמו לייבא מחו"ל! במיוחד כשהתקציב מאפשר והכוונות גבוהות בבירור!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אלי, מישהו מהפורום ששמע אותו טוען שיש לו מאין חירחור כשהוא בפעולה. אם זה נכון (אני לא יודע), לא הייתי רוצה סאב כזה בתור סאב SQ ברכב שלי.

גיא.

איזה חרחור ? מה הכוונה "לא הייתי רוצה סאב כזה בתור סאב SQ ברכב שלי" ?

יענו בתקציב הזה יש סאבים יותר איכותיים מה- JL, ומה ההבדל בין W7 ו- W6 חוץ מה-RMS ?

פורסם

יענו בתקציב הזה יש סאבים יותר איכותיים מה- JL, ומה ההבדל בין W7 ו- W6 חוץ מה-RMS ?

ברור שיש סאבים יותר איכותיים מ- JL בתקציב הזה וגם פחות ממנו!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הכוונה היא שבתקציב של 4 וחצי אלף הייתי מביא משהו יותר איכותי עם באס חלומי(שזה אומר באס איכותי,אתה מבין את הכוונה שלי, ותיקח לדוגמא אותי, שבתקציב שהיה לי הבאתי קסנון ויש לו באס חלומי בניגוד לסאבים אחרים בתקציב שלו).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש להרץ סאבים מצויינים, מסדרת היי אנרג'י וגם את הסאבים מסידרת mille דגם ML3000 או דגם ML3800 שמסמל 15" (380mm) לא שמעתי אבל אני לא חושב שהם יאכזבו אותך מבחינת האיכות אבל אתה כמובן חייב לשמוע אותם לפני קניה

פורסם
blank.gif665.jpgALIANTE 12 7_ti.gifblank.gifPHASE EVOLUTION 8_ti.gifblank.gif1000w

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם
הכוונה היא שבתקציב של 4 וחצי אלף הייתי מביא משהו יותר איכותי עם באס חלומי(שזה אומר באס איכותי,אתה מבין את הכוונה שלי, ותיקח לדוגמא אותי, שבתקציב שהיה לי הבאתי קסנון ויש לו באס חלומי בניגוד לסאבים אחרים בתקציב שלו).

בברכה,גיא.

הבעיה שלי היא שלא שמעתי משהו יותר טוב מ- W7 שזה הרמה הכי גבוהה ששמעתי עד עכשיו וזה הבאס החלומי שלי, אז אם אתם אומרים שיש באס יותר חלומי אז ואו.

פורסם

אם לא שמעת משהו טוב יותר מW7 כנראה שלא שמעת מספיק, וזה בלי טיפת זילזול ב W7 פשוט יש טובים ממנו בהרבה באותו מחיר ואפילו זולים יותר

פורסם

יש שני סאבים שאני הייתי שוקל : שני סאבים IDMAX10 (זה יתן לך את המהירות ואת הכוח של האימג' בלי האיבוד מהירות בעוצמה גבוהה )

או פירלס XXLS 12 גם שניים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי.

בנוגע לסאב 13W6 של JL עדיין לא הגיע. ואני מעוניין ליבא סאב מחו"ל למרות הבעיה עם האחריות ועצם העובדה עלות ביטוח טובין בהובלה.

וכמו שרובכם יודע אני חסר נסיון ולא שמעתי סאבים באיכות גבוהה, לכן אני מאוד סומך עליכם שתמליצו לי על סאב SQ בלבד! בתקציב עד 3500 ש"ח (לא כולל משלוח, עלות סאב בלבד).

אני לא רוצה למרוח עוד זמן .

מחכה להצעות. תודה

• תוכן חדש...