Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מיצובשי קולט 94 אוטומט

הגיר עושה לי בעיות מרובות כמו כן צריכה ממוצעת של 1:9 ,והשיקול הוא להחלפת גיר

אני לא ממש מרוצה מהסחיבה של הרכב , אז חשבתי אם כבר אז להחליף לידני

יתרונות חסרונות ?

מקומות מומלצים שמיתמחים , עלויות פחות או יותר

תודה מראש

איתי

כמו כן אני יודע שהמחירון של ידני יותר נמוך אין צורך להזכיר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

השבוע ביצעתי החלפה מגיר אוטו' לגיר ידני ברכב רובר 216 ועד עכשיו אני מרוצה ורואה רק יתרונות במהלך.

ברכבי מיצובישי סופר לנסר, קולט, הונדה סיוויק, האצ'בק, רנו 19 ההחלפות הן נפוצות ולא מסובכות לביצוע לשני הכיוונים,

מאוטו' לרגיל ומרגיל לאוטו'.

יתרונות:

משקל נמוך לגיר הידני לעומת האוטו'.

חסכון בדלק

האצה מהירה יותר וכוח רב יותר

חסרונות:

ירידת ערך במחיר הרכב

סיכון עם תקלות שונות שעלולות לצוץ (מינימלי אם עובדים עם כלים נכונים ובצורה מסודרת)

נסיעה בעומסי תנועה עלולה להיות חוויה לא נעימה למי שהורגל לנהוג ברכב אוטו'

כדאי שתכתוב מהיכן אתה בארץ וכך יוכלו חברי הפורום להמליץ לך היכן לבצע את העבודה והיכן תוכל לרכוש גיר ידני

לשיקולך מפירוק מקומי או יבוא, את שאר החלקים שתזדקק להם תצטרך לקנות מפירוק מקומי(דוושות, ידית הילוכים, ועוד).

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם
השבוע ביצעתי החלפה מגיר אוטו' לגיר ידני ברכב רובר 216 ועד עכשיו אני מרוצה ורואה רק יתרונות במהלך.

ברכבי מיצובישי סופר לנסר, קולט, הונדה סיוויק, האצ'בק, רנו 19 ההחלפות הן נפוצות ולא מסובכות לביצוע לשני הכיוונים,

מאוטו' לרגיל ומרגיל לאוטו'.

יתרונות:

משקל נמוך לגיר הידני לעומת האוטו'.

חסכון בדלק

האצה מהירה יותר וכוח רב יותר

חסרונות:

ירידת ערך במחיר הרכב

סיכון עם תקלות שונות שעלולות לצוץ (מינימלי אם עובדים עם כלים נכונים ובצורה מסודרת)

נסיעה בעומסי תנועה עלולה להיות חוויה לא נעימה למי שהורגל לנהוג ברכב אוטו'

כדאי שתכתוב מהיכן אתה בארץ וכך יוכלו חברי הפורום להמליץ לך היכן לבצע את העבודה והיכן תוכל לרכוש גיר ידני

לשיקולך מפירוק מקומי או יבוא, את שאר החלקים שתזדקק להם תצטרך לקנות מפירוק מקומי(דוושות, ידית הילוכים, ועוד).

מה העלויות של ההחלפה?

פורסם

מישהו יכול להמליץ על מכון גירים ידנים מאזור פ"ת שמתעסק בזה

כדי להיתייעץ על עלויות

ד"א

מה לגבי שינויים ברישיונות הרכב ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...