Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלושתן ידניות, הפונטו 1300 אם אני לא טועה, הגטס 1400 בוודאות, והאופל 1300.

השיקולים הם נוחות והנאת הנהיגה (כמו כן שהרכב לא יהיה עגלה מהלכת, ושיהיה ניתן לשייט איתו פחות או יותר בכבישים בין-עירוניים עם זאת שזו בקשה מוגזמת מ 1300 ו 1400 אבל אם אפשר באחת מן השלוש אז מעולה), וצריכת דלק.

מי עדיפה מבין ה 3?

השכרה בארץ, לתקופה ממושכת של שבוע - שבועיים.

תודה רבה לכל העוזרים!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ביררתי, והפונטו מצויידת בוודאות במנוע 1300.

יש למישהו חוות דעת בכל זאת? שכן אני צריך ללכת לבחור רכב מחר בבוקר.

תודה רבה לכל העוזרים!

DOESN'T WORK HARD

פורסם

א. יש לך כפתור ערוך...

ב.אישית מבין שלושתם הייתי הולך על מה שהכי זול להשכיר...אם זה לא שיקול אז הייתי הולך על הקורסה ואם אני לא טועה היא באה עם מנוע 1400 ותיבת "איזיטרוניק" ...

פורסם

SX60 בא בנפח 1242, לא 1300. לא שזה משנה למשהו, אבל אם כבר לדייק, אז לדייק.

שלושת האופציות רחוקות מלהיות חורכות אספלט. אותו חרא, רק בצבע שונה. ההבדלים לא גדולים, ולכן זה גם לא כל כך משנה מה תיקח, במיוחד לשיוט בכבישים בין עירוניים. בטח שלא לתקופה קצרה כל כך.

זאת למרות שהייתי בעלים (מרוצה) של SX60 מצד אחד, ונסעתי לצערי גם על גטס מצד שני, והגטס היה מזעזע באופן יחסי, אבל זה כבר סובייקטיבי. את הקורסה לא ניסיתי.

מה שבטוח כדאי לשים לב - ABS. בדגמים האלו, ובמיוחד בהשכרה, הגטס באה בדגם ה-GLF כמדומני, שאין לו ABS. לא יאמן, אבל מה לא עושים בשביל לחסוך קצת עלות. תבדוק טוב טוב - לא כדאי לקחת אם אין ABS. החיים שלך שווים את ההפרש.

לגבי הקורסה - לא יודע אם יש או אין ABS - תשאל. בפונטו SX60 אמור להיות, אבל תבדוק בכל מקרה.

דרך אגב לגבי דלק, לגטס היו בעיות בגרסה האוטומטית, אבל אם תיקח את הגרסה הידנית אתה בסדר.

ניר

פורסם
SX60 בא בנפח 1242, לא 1300. לא שזה משנה למשהו, אבל אם כבר לדייק, אז לדייק.

שלושת האופציות רחוקות מלהיות חורכות אספלט. אותו חרא, רק בצבע שונה. ההבדלים לא גדולים, ולכן זה גם לא כל כך משנה מה תיקח, במיוחד לשיוט בכבישים בין עירוניים. בטח שלא לתקופה קצרה כל כך.

זאת למרות שהייתי בעלים (מרוצה) של SX60 מצד אחד, ונסעתי לצערי גם על גטס מצד שני, והגטס היה מזעזע באופן יחסי, אבל זה כבר סובייקטיבי. את הקורסה לא ניסיתי.

מה שבטוח כדאי לשים לב - ABS. בדגמים האלו, ובמיוחד בהשכרה, הגטס באה בדגם ה-GLF כמדומני, שאין לו ABS. לא יאמן, אבל מה לא עושים בשביל לחסוך קצת עלות. תבדוק טוב טוב - לא כדאי לקחת אם אין ABS. החיים שלך שווים את ההפרש.

לגבי הקורסה - לא יודע אם יש או אין ABS - תשאל. בפונטו SX60 אמור להיות, אבל תבדוק בכל מקרה.

דרך אגב לגבי דלק, לגטס היו בעיות בגרסה האוטומטית, אבל אם תיקח את הגרסה הידנית אתה בסדר.

ניר

החיים שלי יוכלו להסתדר גם בלי ה ABS תודה רבה, את האמת זה לא כזה חשוב לי כבר שנה שלמה שאני מסתדר עם רכבים שאין בהם ABS ותאמין לי שאחרי שאתה מתרגל הרבה בלימות חירום גם את זה אתה לומד פחות או יותר לעשות בלי להחליק- זה לא השיקול שיגרום לי לקחת \ לא לקחת רכב.

כנראה שאני אקח את הקורסה, במידה ולא אז את הפונטו - הגטס אחרונה אחרי ששמעתי הרבה דברים לא כל כך טובים על צריכת הדלק שלה משום שאם אקח גטס אצטרך לבחור בגרסא האוטומטית (אין להם ידניות זמינות כרגע).

DOESN'T WORK HARD

פורסם

הגטס רכב מצויין לדעתי, למעט העובדה שהוא לא חסכוני בדלק - מה שמהווה שיקול רציני בשבילי.

לבסוף כשהגעתי לחברת ההשכרה התברר לי שהם לא משכירים לנהגים חדשים לצערי, שיחת טלפון לסוכן שהבטיח למצוא לי חברה שעובדת איתם שתסכים - כשיחזור אלי אראה מה אני עושה.

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...