Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל באמת שאני ילד ושאני לא מבין.

איזה מזל שאתה צעיר! אל תתן לזקנים לדכא אותך.

נכון, כשתגדל, כמו כולנו, תחשוב קצת אחרת מהצעירים אבל זה רק בגלל הגיל ולא בהכרח כי ה"גדולים" צודקים.

אנחנו זוכרים את הרכב כפי שהיה ואתה כפי שאתה רוצה שיהיה.

העולם שייך לצעירים.

שלמה דן גדרון- מבוגר שזוכר מה אמרו לו בגיל צעיר...

נ.ב. אם תרצה תוכל לשמור את החלקים הישנים. אולי תרצה פעם להחזיר אותם לשימוש. מי יודע?!

שלמה דן גדרון

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה מזל שאתה צעיר! אל תתן לזקנים לדכא אותך.

נכון, כשתגדל, כמו כולנו, תחשוב קצת אחרת מהצעירים אבל זה רק בגלל הגיל ולא בהכרח כי ה"גדולים" צודקים.

אנחנו זוכרים את הרכב כפי שהיה ואתה כפי שאתה רוצה שיהיה.

העולם שייך לצעירים.

שלמה דן גדרון- מבוגר שזוכר מה אמרו לו בגיל צעיר...

נ.ב. אם תרצה תוכל לשמור את החלקים הישנים. אולי תרצה פעם להחזיר אותם לשימוש. מי יודע?!

קודם כל תודה על העידוד.כבר התרגלתי לסגנון הזה של העקיצות שאנשים נטפילם לעובדה שאני ילד ומתעסק במגרש של המבוגרים,מה לעשות,ארץ ישראל וזאת סטיגמה שלילית בארץ.אולי זה מקנאה,מי יודע?

ברור שאני שומר כל חלק שאני מוריד מהאוטו בין אם זה מתחיל בבקלית שבורה לרסיסים וממשיך לכסאות וג'אנטים.

שנית,נראה לי שקצת הוציאו את העניין מפרופרוציות.אני ממש לא אוהב דברים לא מקוריים והחבר'ה מהופרום שמכירים אותי יוכלו להעיד על כך,אבל לפעמים אפשר קצת לחרוג מהנורמה,וכל עוד עושים את זה בטעם טוב,אז למה לא?

המנוע מבחינת מראה נראה אותו דבר בדיוק.המנוע נבנה על בסיס הבלוק המקורי של האוטו(!).

הכסאות הובאו לא בגלל שהם חשמליים,אלא בגלל שהם פשוט יפייפיים ויושבים על האוטו פיקס.לא כמו אותם אנשים ששמים כסאות סובארו בחיפושיות.

והג'אנטים?סך הכל חזרה למקורות :) על הצרור של הכרמן יש שני מחזיקי מפתחות-אחד של וולקסוואגן ואחד של פורש,הריי זה כל הרעיון של הכרמן גיאה מלכתחילה.

תמונות של הפנים והמנוע?יש מיום קבלת האוטו-בתמונה של הפנים-בתמונה זה לא הגה מקורי,אבל החלפתי חזרה להגה המקורי של השנתון הזה(הגה לבן),ובקשר לתמונה של המנוע-כל הניקלים עברו ניקוי ועכשיו הם נוצצים.אבל,הנה,רק כדי שאנשים יבינו שהמנוע נראה בדיוק אותו דבר ושלא יהפכו אותי פה לילד שהורס דברים מקוריים,רק בגלל שהוא ילד.עם הרבה סימני קריאה,שמתי תמונה.

נ.ב-

תודה רבה לדרור בננה על התמונות!

קרמן מנוע.JPG

קרמן 4.JPG

פורסם

שמע, לדעתי אתה תותח!

ו..המנוע הזה יראה יותר טוב עם קרבורטורים משני הצדדים..:twisted:

מזל טוב!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

קפצתי לפנצ'רייה להחליף ל165 בשביל לראות אם הבעיה היא שהג'אנט רחב מדי או שהצמיג רחב מדי.אז ה165 נכנסו,והבנתי שאני צריך להגביה את האוטו בחצי שן מאחורה.נעבוד גם על זה בקרוב.

אני רואה שאתה מקשיב לעצות שלי.. אם תמשיך ככה עוד תגיע איתה רחוק.

איך ה 165 יושבים על ה-5.5? הם לא צרים מדי נכון?

אולי ביום שישי אני אבוא להגביה לך את האוטו, החיפושית שלי אצל הצבעי בפינישים ואין לי ממש מה לעשות.. אלא אם כן תסתדר עד אז.

המשך שבוע מלא בדריפטים,

עידו

2007_0202DrorBANANA0029.JPG

פורסם
אני רואה שאתה מקשיב לעצות שלי.. אם תמשיך ככה עוד תגיע איתה רחוק.

איך ה 165 יושבים על ה-5.5? הם לא צרים מדי נכון?

אולי ביום שישי אני אבוא להגביה לך את האוטו, החיפושית שלי אצל הצבעי בפינישים ואין לי ממש מה לעשות.. אלא אם כן תסתדר עד אז.

המשך שבוע מלא בדריפטים,

עידו

האמת שזה דווקא תזמון טוב כי אני צריך את העזרה שלך עם איזה משהו.אני אעשה לך טלפון מחר.

ה165 לא צרים מדי,אבל צרים.ה185 יושבים הרבה יותר טוב על הג'אנט אבל בשביל שבוע שבועיים האוטו יכול להתגלגל עם ה165.

פורסם

תתחדש, האוטו באמת צץ לי פתאום בשכונה ולא הבנתי מאיפה. נראה יפה מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רק תיסע בזהירות, הנעה אחורית=הנאה אחורית אבל גם מצריכה נהג מיומן-רשום אותי בתור לסיבוב בסוף השידרוג-רן

רן, אני לא חושב שלעוז תהיה בעיה של מיומנות ;-)

תתחדש ונראה כמו יופי של פרויקט.

פורסם

כבר אמרתי לך שיש לך יופי של רכב??????????..

תשמור עליה כמו שצריך.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
קודם כל תודה על העידוד.כבר התרגלתי לסגנון הזה של העקיצות שאנשים נטפילם לעובדה שאני ילד ומתעסק במגרש של המבוגרים,מה לעשות,ארץ ישראל וזאת סטיגמה שלילית בארץ.אולי זה מקנאה,מי יודע?

!

תשמע - אני לא מכיר אותך, אבל בעיני כל מי שלוקח כזה פרויקט על עצמו הוא לא ילד אלא גבר.

שנית הרכב הוא שלך וזכותך המלאה לנהוג בו כרצונך.

שלישית - תתחדש, תהנה ורק נסיעות טובות:beerchug:

פורסם
רן, אני לא חושב שלעוז תהיה בעיה של מיומנות ;-)

תתחדש ונראה כמו יופי של פרויקט.

מתנצל מראש על הבורות, אבל למה? מה יש לך לספר לי?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• אחראי פורום
פורסם

רכב מדהים!

תתחדש!

תוכל להעלות תמונה יותר גדולה עם הג'אנטים ?

למרות שגם בקטן רואים שהם יפים.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...