Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפני כמה שבועות פתחתי פה תרד על זה שהאלפיין שלי נפלה והכפתורים והמסך לא עבדו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=142330

אני ניסיתי ליצור קשר עם אלפיין באמריקה עם החנות שקניתי ושנהם אמרו לי לשלוח להם את זה לאמריקה והם יטפלו בי,כמובן שלעשות את זה לא רציתי לעשות מהרבה סיבות שנכתבו כבר בתרד הקודם.

אז החלטתי לדבר עם המתקין שלי ולנסות לשלוח את המכשיר לתיקון דרכו.

המכשיר נשלח לטכנאי בשם סיימון (לפי דברי המתקין זה הטכנאי הטוב ביותר בארץ והוא עובד עם הרבה יבואנים) אני לא מכיר ולא שמעתי עליו אבל אם מישהו מכיר את הבחור ויודע את ניסיונו הוא מוזמן לרשום לי עליו (סתם לידע כללי שלי).

אז ככה הטכנאי המוכשר שהמכשיר ישב אצלו שבוע בדק את המכשיר ולאחר שבוע החזיר לי תשובה שאי אפשר לתקן את הפאנל ואני יצתרך לקנות אחר.

אני כבר התייאשתי וכבר פניתי לכיוון של פאנל חדש או פאנל מאיביי משומש.

ואז קיבלתי הצעה מחבר שעובד במפעל אלקטרוניקה (הוא חבר פה בפורום ) הוא אמר לי שהוא יקח את המכשיר למפעל שלו ויבדוק אותו שם במעבדה .

יום אחרי שהבאתי לו אותה הוא לקח אותה למעבדה במפעל שבו הוא עובד ואמר לי שהוא מצא 2 תקלות אחת הוא תיקן באותו היום היה איזה רגל אחת שההלחמה שם התנתקה והתקלה ה2 הייתה איזה גוק שלא עבד ועלה לי 5 שקלים בחנות אלקטרוניקה .

העלות הסופית שלי לתיקון הזה היא 2 חפיסות שוקולד לידידה שלו במפעל שעשתה את ההלחמות. בקבוק פינלנדיה שהבטחתי לו אם המכשיר יתוקן ו5 שקלים , אז יצאתי די בזול פה לא?

השרשור הזה נפתח רק בגלל שהקודם ננעל ולא יכולתי לכתוב את התוצאות הסופיות .

וגם להגיד תודה ענקייייייייית לקוזה שתיקן לי תמערכת רגע לפני שהוצאתי 1000 ש"ח על פאנל חדש.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל עוד הגו'ק הזה לא יתרבה, ותהיה לו מכת גו'קים. יהיה בסדר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כן,גם אני שלחתי את ה9855 שסירב ליגלוש בגלל תנאי מזג אוויר קשים למעבדות קומבינה"סיימון"וגם הוא לא צריך לתקן את מכשיר עד הסוף..

גם אירוני זה שבסוף מיפעל לאלקטרוניקה יכול לתקן דבר וזה ומעבדה לא...

לסיכום

כול הכבוד יש לך מזל...

פורסם

הם עובדים שם עם כרטיסים שהשווי שלהם הוא פי 10 משווי המערכת שלי אז הייתי בטוח שהם יצליחו .

לגבי הגוק אני לא יודע אם זה גוק או קבל או מה שזה לא זה פשוט כשהייתי בחנות אלקטרוניקה נתתי לו לדבר אם החבר והוא הסביר לו מה הוא צריך .

בכל אופן נראהה לי גם בסוף שהוא לא השתמש בחלק שהבאתי לו והוא מצא תרכיב הזה אצלו במפעל .

אבל הנקודה המרכזית פה היא שהמכשיר חזר לפעולה תקינה והמסך והמקשים תקינים.

פורסם

ערב טוב לכולם!

אבירם, תתחדש עוד הפעם! :wink:

אני, זה שתיקן את המערכת.

"הג'וק" שהתקלקל, זה היה גביש שמייצר תדר לתפקוד כל הפנל.

וגם היה רגל לא מולחמת (באויר) באחד הג'וקים ה-Fine pich.

כשרוצים אפשר לעשות הכל.

דימה.

Image0022.jpg

Image0033.jpg

Image029.jpg

Image0044.jpg

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

כל הכבוד!

פשוט כיף לקרוא כאלה דברים.

אני חושב שזה בהחלט שווה דיווח בת'רד החוויות באוף-טופיק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מוריד את הכובע :)

מזל טוב לפותח השירשור.

ערב טוב לכולם!

אבירם, תתחדש עוד הפעם! :wink:

אני, זה שתיקן את המערכת.

"הג'וק" שהתקלקל, זה היה גביש שמייצר תדר לתפקוד כל הפנל.

וגם היה רגל לא מולחמת (באויר) באחד הג'וקים ה-Fine pich.

כשרוצים אפשר לעשות הכל.

דימה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כמו כולם? טוב נו שיהיה, תתחדש והיה לך מזל! תהנה איתה כמה שיותר (עם האלפיין הכוונה :wink: ).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז ככה אני רוצה להודות לכולכם על הסבלנות שלכם בתרד הקודם.

לקוזה שתיקן אותה והיום גם ישב שעה וכיוון אותה מחדש .

יש לך ידי זהב תודה רבה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...