Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מאזדה 323 מודל 1992 אוטומטית.

לפני מספר ימים החלה תופעה: בתחילת הנסיעה הגיר האוטומטי מחליק - צריך לתת די הרבה גז ורק אז הוא מתחיל להזדחל לאט לאט - בדיוק כמו החלקה של קלאצ' גמור בגיר ידני.

הגיר מחליק ללא קשר לאיזה הילוך משולב - D או R או הילוך נמוך.

לאחר שהרכב מתחיל ליסוע ומגיע למהירות סבירה הבעיה מסתדרת - הגיר מחליף הילוכים באופן תקין והבעיה לא חוזרת גם לאחר עצירה. הבעיה חוזרת רק לאחר שמכבים את הרכב לזמן מסויים.

החלפתי אתמול במוסך שמן גיר ופילטר וזה לא עזר.

פורסם

קשה לי להאמין... הרי מדובר במזדה! יפנית! לא איזו סיטרואן או צרפתיה אחרת...

וברצינות: פנה לחבר הפורום - ספי, בעל מכון תמסורות בפתח תקווה. יש עליו הרבה המלצות חיוביות כאן.

פורסם
קשה לי להאמין... הרי מדובר במזדה! יפנית! לא איזו סיטרואן או צרפתיה אחרת...
תראה לי בבקשה את הצרפתיה שמתחילה לזייף בגיר רק לאחר 15 שנים...

בצרפתייה שלי תופעה כזו זוהתה ע"י המחשב כ pressure regulation valve faulty - דבר שחייב פתיחת הגיר לתיקון.

גם כשהמכונית היתה חדשה, וגם היום - אחרי השיפוץ, ההחלפה הראשונה בבוקר קר מ 1 ל 2 מלווה בהחלקונת.

פורסם

במאזדה 626 של קרוב הייתה קיימת התופעה, היא נפתרה ע"י החלפת פילטר שמן גיר ושמן גיר עם תוסף כלשהו, מעבר לזה חיבור למחשב העלה חיישן כלשהו דפוק שהוחלף.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...