Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כן מאיפה מומלץ לקנות רכיבים ..אשמח אם תוכלו לפרט את תהליך ההתקנה,

מדובר בפלאפון פשוט מסוג נוקיה 6010

יש לציין שזהו רכב ראשון שלי,אני דל בתקציב אך עם חוש טכני מפותח ביותר.

פורסם

שלום לך, אני מציע לך שתלך למישהו שמבין טיפה יותר כדי שלא תקצר בטעות,

הגיע לך כל החיווט?, אם כן איזה?

ובאיזה רכב מדובר?

Suzuki Jimny

פורסם

הרכבת דיבורית היא דבר פשוט מאין כמוהו.

העיקרון דיי פשוט, חוטי מתח (לפני סוויץ') לדיבורית, דרך פיוזים, התקנת הדיבורית פיזית מאוד פשוטה, פשוט לחבר כמו לגו, להחביא את ה"מוח" איפשהו באיזור הרדיו או מאחוריו, חוטים למיקרופון ולאנטנה להעביר בצורה חבוייה, ממש לא סיפור, תתחיל בהתקנה, ואם תסתבך תשאל.

יקח לך אולי שעתיים בהתקנה הראשונה, אבל לא נורא, תלמד איך לפרק חלקים מהדש.

את העריסה אפשר לחבר באין ספור אפשרויות. ואפשר להסתדר בלי מברגה. (אבל עדיף כמובן)

בכל אופן, לדעתי עם קצת לחץ מתון, החברה הסלולרית בא אתה מנוי (רק בהנחה ששם קנית את הדיבורית) תתן לך התקנה חינם.

פורסם

באוטו הקודם שלי מישהו התקין דיבורית בצורה חובבנית וגרם לי שנה אחר כך לשריפה שעלתה לי 2500 שקל לתקן. הלך לי המזגן, הרדיו , חלק מהריפוד, וגם נמס לי חצי מהדשבורד.

לך למישהו מקצועי.

פורסם

או לחילופין, קנה דיבורית בלוטות'. או אוזנייה עם חוט. אף אחת מהן לא דורשת התקנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
באוטו הקודם שלי מישהו התקין דיבורית בצורה חובבנית וגרם לי שנה אחר כך לשריפה שעלתה לי 2500 שקל לתקן. הלך לי המזגן, הרדיו , חלק מהריפוד, וגם נמס לי חצי מהדשבורד.

לך למישהו מקצועי.

יוסי, לא כל אחד שמתקין לבד דיבורית עושה נזקים, אם אצלך התקינו בצורה מטופשת את הדיבורית, לא אומר שאצל כל אחד יהיו שריפות, לצורך העניין אני ארחיב אפילו, אני מעדיף להתקין לבד את הדיבורית ולדעת מה אני עושה מאשר לתת למישהו "מקצועי" שיתקין ואחר כך לגלות את הנזקים שהוא עשה.

ברוב המקרים ההתקנה שלי תהיה בטוחה יותר מלתת למתקין שקורא לעצמו מקצועי. שלא להגיד נקייה יותר ולסיכום, מקצועית יותר.

פורסם

ארז, אתה יודע מה אתה עושה, אז אתה לא עושה פאקים.

אני לא יודע מה רמת הידע המכאני של פותח השרשור, אבל די בטוח שאם מישהו כמוני, עם הידע שלי בחשמל, היה מנסה להתקין דיבורית, הנזק היה גדול.

פורסם

הוא כתב שיש לו יכולות טכניות, ואני מן הסתם מאמין לו עד אשר יוכח אחרת.

גם לי לא היה שום ידע בהתקנת דיבוריות, אבל בכל זאת, זה מצריך חוש טכני מאוד קל, אם עושים בלי לקצר דרכים, אין שום סיבה שישרף הרכב.

(בכלל אין סיבה שישרף הרכב!, אם יש לך חשש משריפת הרכב, אתה לא אמור לנסות אפילו!)

בסך הכל מדובר בהתקנת דיבורית, אם אלפי מתקינים שלא למדו כלום מסוגלים, מי הוא שלא יצליח? אין בזה שום דבר מיוחד.

רק לדעת מה זה פלוס ומינוס בחשמל. ואולי התאמת פיוזים שאת זה אפשר לשאול אפילו. למרות שרשום בחוברת הדיבורית.

פורסם

לא יודע איך הוא הצליח לשרוף לך את הרכב עם התקנה של דיבורית. (כל עוד היו פיוזים לפחות ורכיבים נורמלים).

מה שבטוח שזה מאוד פשוט, אני התקנתי לחבר שלי ברכב.

ולפותח ההודעה - תבדוק בפלאפון - לאבא שלי התקשרו ואמרו שהוא זכאי להתקנה חינם. אני אישית הייתי נגד. (אני היחיד שנוסע באוטו וגם ככה אף אחד לא מדבר בפלאפון כמעט)

בסוף אבא שלי (כמו כל ישראלי ממוצע) התקין את הדיבורית, אבל פירק ושם בבית - רק שיהיה.

פורסם

דבר אחד יש לי להציע לך בקשר לדיבורית

וזה אל תעשה חורים בדשבורד !

יש כיום משהו כזה שנכנס למלבן של המערכת עם מסגרת כזאת ואז יוצא מצד ימין מן שטח כזה לחיבור הדיבורית בלי חורים בלי כלום

יש פה כאלה שבטח יודעים על מה אני מדבר

כי אותי ביאסו החורים של הדיבורית כאשר קניתי את הרכב

אבל כיום אין ממש בעיה עם דיבוריות למי שיש בלוטוס בפלאפון ומערכת באוטו של בלוטוס לא צריך דיבורית

ויש דיבורית בלוטוס אשר מורכבת משלט קטן עם איזה4 כפתורים

ויש אוזניה שאפשר לשים באוזן

אני רואה רק פלוס אחד בדיבורית וזה שהוא מטעין את הפלאפון ;)

פורסם

נתחיל ונשאל - האם יש לך בלוטוס?

אם כן, קיימות מספר דיבוריות BT, שמורכבות בעזרת קליפס על סוכך השמש, בעלות איכות שמע מעולה, זמן סוללה ארוך, ומטען שקע מצת - אין חוטים, אין שריפות, ואין חורים. בנוסף ניתן להעביר בין רכב לרכב.

אני אישית כבר לא רואה טעם בהתקנת דיבורית רכב למי שיש BT בטלפון.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

כזה אני רוצה:

cf-md.jpg+pt-SP-c550-CF-sm.jpg

מכשיר ניווט נייד של GARMIN כולל דיבורית בלוטות' + מתאם למערכת השמע ברכב.

וברגע שמגיעה שיחה מופיע שם המתקשר על המסך והשיחה מנותבת למערכת השמע.

כשלוחצים על אייקון הטלפון במסך המגע הוא הופך לתצוגת מגע של חייגן טלפון להוצאת שיחות, ובטלפונים שתומכים בזה מקבלים את ספר הטלפונים על המסך.

למיטב ידיעתי אין נתוני ניווט עירוני של ישראל ל GARMIN וגם עם מחיר בחו"ל של 900 דולר זה צפוי לעלות כאן בערך כמו מכונית מיד שנייה.

פורסם
כזה אני רוצה:

cf-md.jpg+pt-SP-c550-CF-sm.jpg

מכשיר ניווט נייד של GARMIN כולל דיבורית בלוטות' + מתאם למערכת השמע ברכב.

וברגע שמגיעה שיחה מופיע שם המתקשר על המסך והשיחה מנותבת למערכת השמע.

כשלוחצים על אייקון הטלפון במסך המגע הוא הופך לתצוגת מגע של חייגן טלפון להוצאת שיחות, ובטלפונים שתומכים בזה מקבלים את ספר הטלפונים על המסך.

למיטב ידיעתי אין נתוני ניווט עירוני של ישראל ל GARMIN וגם עם מחיר בחו"ל של 900 דולר זה צפוי לעלות כאן בערך כמו מכונית מיד שנייה.

אני מאוד מצטער , אבל מה זה קשור לשאלת השרשור .

בן אדם צריך עזרה ולא הצעות של 900 $ במיוחד שהוא מציין על חוסר בתקציב !

• תוכן חדש...