Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחות משני כוכבי בטיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וזה בדיוק העיניין, אני דיי בטוח שרוב האנשים שנוהגים ברכבים האלה לא מודעים לכך שרמת הבטיחות שלהם כה נמוכה [הם בקושי מודעים לזה שזה לא שברולט בדיוק].

השיראלי בדרכ לא אחד כזה שמחפש בטיחות, וברוב המקרים איבזור ומחיר יגרמו לבחירה ברכב לא בטיחותי על פני רכב בטיחותי יותר.

איך נסביר לאדם שרכב א' יותר בטיחותי, וגם ניתן לו תמריץ ליקנות אחד-כסף-כסף מדבר.

חבל רק שאנשים בסוף משלמים בדמם על זה שהבטיחות לא הייתה בראש מעיינם שרכשו את הרכב.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל שאת קציני הרכב בחברות הגדולות ובצבא לא מעניין בטיחות.

אם אני הייתי קצין רכב בחברה גדולה והייתי צריך להציע לעובדים רכב בודד מכל קטגוריה, אז בקטגוריה הזולה לא היה את הדייהולט הזאת וגם לא גטס בלי ABS ועם כרית אוויר אחת (עוד מוכרים בכלל את הדבר הזה חדש?).

יש מספיק רכבים זולים היום שאינם מלכודת מוות. למשל פונטו. או סוויפט. או פאביה. או גטס GLS.

לדעתי המדינה כן צריכה להתערב בדברים מסויימים, למשל לאסור ייבוא של רכב ללא כריות אויר קדמיות וצידיות אם הדגם מוצע ע"י היצרן עם הנ"ל. אותו דבר לגבי ABS.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...