Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחות משני כוכבי בטיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש שאסי :?:

שאסי בטוח אין, יש פנסים קדמיים, אולי מנוע :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

איזה צחוקים פה , כל הדם שלה מרוח על הדשבורד :lol:

יש למישהו תמונות של פיגוע?

תאונה מזעזעת.

GOT סחוג?

פורסם
איזה צחוקים פה , כל הדם שלה מרוח על הדשבורד :lol:

יש למישהו תמונות של פיגוע?

תאונה מזעזעת.

עד לתגובה שלך-הייתי בטוח שרק אני לא בסדר.

יש דברים שלא אמורים לצחוק עליהם.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

המכונית הזו היתנגשה חזיתית במשאית כבדה ועמוסה ליד צומת כוח בצפון.

גם אם זו היתה מכונית עם 40 כוכבי בטיחות,מול משאית יכול לעזור לך רק בורא עולם..

אני מניח שהעיניינים היו ניראים אחרת עם איזה S קלאס או סידרה 7.

אני מניח שהעניינים היו נראים אחרת עם איזה מגהמשאית..

לא משאית מול משאית, ולא משאית מול מגהמשאית.

ככה שלא רק שבורא עולם, גם בורא המכוניות הבטוחות ובוראי הגרמניות יכלו לעזור.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

בשבוע האחרון נתקלתי בכ-5 רכבים כאלו שחתכו אותי במהירות עצומה ובברוטאליות לשמה.

סכנת נפשות! לדעתי על המדינה לאסור מכוניות עם בטיחות ירודה מאוד!

איך זה קשור?

וחוצמזה - זכותו של אדם לקנות איזו מכונית שהוא רוצה, אם רכב לא בטיחותי צריך להיות מורד מהכביש אז מה תגיד על אופנוע?

בוא נוריד את כל האופנוענים מהכביש! זה לא בטיחותי!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם את רכבי האספנות - אין להם תגבור בלמים וכריות אויר...

העניין הוא ללמד אנשים לנהוג - לא להורות להם לא לקנות אביאו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יוליה, אני ממש לא מסכים איתך.

לקנות רכב אספנות\אופנוע כי זה כיף ותחביב - מקובל.

אבל לקנות רכב בטיחותי רק מחוסר מודעות? החיים שווים יותר מזה, מצטער.

אגב, עצוב לשמוע שלא כל אנשי הקבע שמקבלים את הזבל הזה בליסינג (יצא לי לנסוע לא מעט על אוויאו, וזה זבל) מודעים לבטיחות המחפירה שלו. ועוד אחד הסא"לים שהיה קשור לרכש היצירה המוטורית הזו, ברוב חוצפתו, העז להוציא מייל פנימי שאומר שהרכב הזה בטוח, ויש 2 סוגים של מבחני ריסוק. אותי זה מעצבן.

תאונות קורות גם לנהגים הכי טובים.

פורסם
איך זה קשור?

וחוצמזה - זכותו של אדם לקנות איזו מכונית שהוא רוצה, אם רכב לא בטיחותי צריך להיות מורד מהכביש אז מה תגיד על אופנוע?

יש לך מושג כמה כסף מבזבזת המדינה על טיפול באנשים שנפצעים אנושות עקב מכוניות לא בטיחותיות?

יש לך מושג כמה הפסד זה למדינה שיש פחות אזרח?

יש לך מושג כמה כאב יכל להחסך למשפחה עקב רכישת רכב יותר בטיחותי?

אם האנשים כאן לא מספיק חכמים לקנות מכוניות בטיחותיות/מכריחים אנשים לנסוע ברכב הזה מהליסנג כי המחיר שלהם זול יש לאסור ייבוא רכבים כדוגמת זה ויפה שעה אחת קודם.

אני מציע שתחשוב פעמיים לפניי שאתה מקליק על כפתור התגובה...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מצד אחד אתם צודקיםת מצד שני מה תגידו אם למיאטה יהיו רק 2 כוכבי בטיחות?

לא תריך חוקים - יש מספיק ואפילו יותר מדי, צריך חינוך והסברה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
איך זה קשור?

אדם שקונה אופנוע עושה זאת רצון[בדר"כ גם לא תוכל להזיז אותו מזה],

אדם שקונה אוויאו בד"כ עושה זאת עקב בעיה כלכלית, צורך ובמיקרי ליסינג וצבא "כי זה מה שיש".

המדינה יכולה לעזור בכך שתיתן העדפה [כספית] לרכבים בטוחים יותר מאותה הקטגוריה, לא לאסור על הבחירה אבל להציג מכוניות בטוחות כאופציה יותר טובה וזולה.

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

על זה אני מדברת - על להסביר לאדם למה 2 כוכבי בטיחות לא צריכים לעמוד לו בחניה אלא יותר, על ללמד אדם לנהוג ולהבין מה המגבלות של רכב בעל 2 כוכבי בטיחות ולמה לא כדאי לקנות אותו.

מה אני אגיד אם למיאטה יהיו 2 כוכבי בטיחות? כלום. זה פשוט יגרום לי לשקול אם לקנות אחת או לא.

בן - מה שכתבת עכשיו זה בולשיט. אדם שיכול להרשות לעצמו לקנות אביאו אבל רוצה רכב בטיחותי, יכול לרדת בשנתון ולקנות רכב בטיחותי יותר. מי שרוצה שיהיה לו רכב מכל העולמות שיקנה פוקוס עם 6 כריות אויר בח"י שקלים, אבל גם אתה וגם אני יודעת שזה לא אפשרי. יש דברים שאפשר להתפשר עליהם - ויש כאלה שלא. שכל אחד יחליט מה טוב לו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
יש לך מושג כמה כסף מבזבזת המדינה על טיפול באנשים שנפצעים אנושות עקב מכוניות לא בטיחותיות?

יש לך מושג כמה הפסד זה למדינה שיש פחות אזרח?

יש לך מושג כמה כאב יכל להחסך למשפחה עקב רכישת רכב יותר בטיחותי?

אם האנשים כאן לא מספיק חכמים לקנות מכוניות בטיחותיות/מכריחים אנשים לנסוע ברכב הזה מהליסנג כי המחיר שלהם זול יש לאסור ייבוא רכבים כדוגמת זה ויפה שעה אחת קודם.

אני מציע שתחשוב פעמיים לפניי שאתה מקליק על כפתור התגובה...

כן, יש לי מושג. יותר ממה שנדמה לך.

חשבתי פעמיים, חשבתי אפילו שלוש. אני עדיין חושב שזכותו הדמוקרטית של אדם המדינה דמוקרטית היא לנסוע באיזה רכב שבא לו כל עוד הוא לאמסכן משמעותית (מה זה "משמעותית"? סובייקטיבי. שהמדינה תחליט) אחרים. את עצמו מותר לו לסכן.

לא כולם מודעים לבטיחות, לא לכולם זה איכפת. חלק חושבים ש"אוטו זה אוטו". מותר להם. אם אדם לא מספיק נבון בשביל לדאוג לעצמו אפשר וצריך וחשוב להסביר לו כמה שיותר, אבל מה תגיד אם מחר יורידו מהכביש תא כל הרכבים שמגיעים ליותר מ 200 קמ"ש כי גם זה לא בטיחותי?

רכב עם 4 כוכבי בטיחות (המיאטה, לצורך העניין) שנכנס בקיר על 200 הוא לא יותר בטיחותי מסוסיתא שנכנסת באותו קיר על 100, או מאופנוען על 80.

היום אתה קובע לאדם מה לקנות, מחר אתה קובע לו מה לחשוב, מחרתיים אתה מחליט למי מותר ולמי אסור לחיות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
על זה אני מדברת - על להסביר לאדם למה 2 כוכבי בטיחות לא צריכים לעמוד לו בחניה אלא יותר, על ללמד אדם לנהוג ולהבין מה המגבלות של רכב בעל 2 כוכבי בטיחות ולמה לא כדאי לקנות אותו.

בן - מה שכתבת עכשיו זה בולשיט. אדם שיכול להרשות לעצמו לקנות אביאו אבל רוצה רכב בטיחותי, יכול לרדת בשנתון ולקנות רכב בטיחותי יותר. מי שרוצה שיהיה לו רכב מכל העולמות שיקנה פוקוס עם 6 כריות אויר בח"י שקלים, אבל גם אתה וגם אני יודעת שזה לא אפשרי. יש דברים שאפשר להתפשר עליהם - ויש כאלה שלא. שכל אחד יחליט מה טוב לו.

וזה בדיוק העיניין, אני דיי בטוח שרוב האנשים שנוהגים ברכבים האלה לא מודעים לכך שרמת הבטיחות שלהם כה נמוכה [הם בקושי מודעים לזה שזה לא שברולט בדיוק].

השיראלי בדרכ לא אחד כזה שמחפש בטיחות, וברוב המקרים איבזור ומחיר יגרמו לבחירה ברכב לא בטיחותי על פני רכב בטיחותי יותר.

איך נסביר לאדם שרכב א' יותר בטיחותי, וגם ניתן לו תמריץ ליקנות אחד-כסף-כסף מדבר.

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אם היו מורידים את רמת האבזור לגבי תוספות הבטיחות, אם היו מייבאים לארץ רק את הגרסאות הבטיחותיות יותר, אם היו מחייבים נהגים במקום הקורס המטופש של "נהיגה מונעת" לעשות מגרש החלקה, אם הייהת תרבות מוטורית בארץ, אם ואם ואם ואם...

זה עדיין לא נוגע לנושא המדובר שזוהי זכותו של האזרח במדינה דמוקטית לסכן את חייו, במודע, או שלא במודע.

מי שלא טורח לברר - לרוב גם לא יהיה איכפת לו במילא. בדיוק כמו כל אלו שרוכבים על אופנוע עם קסדת חצי וחושבים ש"קסדה זה קסדה זה קסדה".

• תוכן חדש...