Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

סקר- איך אתה מתנהג במוסך?  

87 הצבעות

1. 1. סקר- איך אתה מתנהג במוסך?

• עומד ליד המכונאי ורואה מה הוא עושה
    • נשאר במוסך בחדר ההמתנה וממציץ מדי פעם אל עבר הרכב
    • time is money- עוזב את הרכב במוסך ומחכה שיתקשרו אלי

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מכונאי, אין דבר יותר מטריד מלקוח שמטייל לך בין הרגליים כשאתה עובד.

היו לי כבר מקרים, מאז למדתי לקח. אין רגע שאני לא עומד ליד הרכב בשעת הטיפול.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין ספק שאתם קרציות....

בתור מכונאי, אין דבר יותר מטריד מלקוח שמטייל לך בין הרגליים כשאתה עובד.

בתור לקוח, אין דבר יותר מטריד ממכונאי שגורם לי לצעוק באימה: "מה אתה עושה!?!" (בלי קשר אליך)

אז אין ברירה.

תודה, ציבור הלקוחות.

פורסם

במוסך הקודם שהייתי מטפל, לא זזתי מהרכב לשניה, ואם הוא היה צריך אשפוז ארוך הייתי מגיע למוסך לפני שהוא נפתח ונשאר עד שזה נגמר.

אחרי שפתחו את שאפט, אז או שבאתי השארתי את הרכב והלכתי, או שבכלל שלחתי אותו בגרר ובאתי בסוף יום לקחת אותו, גם כי אני סומך עליהם וגם כי כבר לא ממש היה אכפת לי מהמכוניות שלי ונמאס לי היה לשבת במוסך יותר מלעבוד.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

במוסך צ'מפיון בני-ברק אסור לבעל הרכב להכנס לאיזור הטיפולים, לכן אני מעשן סיגריה ומתחיל עם הכוסיות העובדות בשירות לקוחות/מכירות של צ'מפיון.

אחרי שהם מסרבות לי אני ממשיך לחפש חתיכות בקניון IDESGIN וגם אם שם המצב על הפנים אני הולך לקניון רמת-גן לבזהז כסף.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדרך כלל עוזר למוסכניק שלי וכל פעם שהוא הולך להביא חלקים אני נשאר עם כמה מטלות..

כמובן שהמחירים בהתאם וטיפולים אני עושה אצלו על הליפט בכיף לבד וחינם

:)

פורסם

בתור נהג בצבא עם הרכב של המפקד שלי - לא זז מהמוסכניק.

בתור נהג בצבא עם רכב של מישהו אחר מהיחידה - מביא ת'אוטו, הולך לישון בחדר המתנה, מתעצבן כשמעירים אותי מהר מידי וחוזר לבסיס.

בתור איש פרטי - לא זז מהמוסכניק.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
על המוסך הספצפי שאני מדבר עליו היתרון הוא שמחדר ההמתנה ניתן לקרות בקלות דרך חלון זכוכית ענק מי מטפל ברכבך ומה הוא עושה.

ככה גם בקמור פ"ת במוו ויש המון מכונות קפה,מזגן אוכל, וקוראים לך באינטרקום עם צריך משהו בקיצר השקיעו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עם הרנו לא זז מהרכב - לא במוסך רגיל ולא במורשה. שום דבר לא נעשה בלי שאני רואה את זה.

עם ה-VAG יותר קשה כי בג.ג.ג מציקים לך כאשר אתה עומד ליד המכונאי אבל גם אצלם אין להם נחת ממני.

ניסיון עבר מלמד שעדיף לעמוד פעם אחת ליד הרכב מאשר לגלות דברים בדרך הביתה ולחזור למחרת עוד פעם.

Veni Vidi Vici

פורסם

שלום.

אצלי זה עובד כך!

מותר לשאול את כול השאלות סבלנות יש לי מי פה עד להודעה חדשה אבל!!!

אם מישהוא מתחיל לזיין את השכל או יושב על הוריד או נותן תחושה של חוסר אמון הוא עף מיד קיבינימט ואם השער סגור אז דרך השער כאשר הוא סגור. אלי באים רק אם נותנים אמון ומוכנים ללמוד ואני מוכן להקשיב. לקבל חלסטרה אין סיכוי.

התשובה של צביקה נהדרת אם אתם לא סומכים על מכונאי פלוני אלמוני על תלכו יותר לתקן אצלו. אם אתם סומכים תעשו כמו צביקה ולכו לשחק דוקים או גולות או לדוג או לעשות בייייייייי---------- אבל לא במוסך במקום אחר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תשמעו, כל אחד אומנם עם הדעות שלו, אבל זה שאני נשאר ליד האוטו הוכיח את עצמו יותר מפעם אחת.

במהלך 470K ק"מ עזבתי את האוטו שלוש פעמים, ובשלושת הפעמים אכלתי אותה בגדול.

בפעם הראשונה המכונאי כנראה השתמש בכח לא סביר לפרק משהו, ובטעות העיף צינור מיים בשווי 200 שקלים, למזלי יש לי חברים במוסך ש"הלשינו" לי על זה. זה טופל מול מנהל המוסך ומאז אותו מכונאי לא מתקרב לי לאוטו.

ברוב חוצפתו לא דיווח למנהל המוסך, והרכיב צינור חלוד ומשומש. מענין מי היה מכסה לי את ההוצאות על ראש מנוע.

בפעם השניה שהשארתי את הרכב זה היה במרכזי, שלשם אני לא מתקרב יותר לעולם, נכנסתי עם רכב מושלם, ביקשתי להחליף כבל קלאץ ע"מ לעשות את הדוושה רכה יותר(ברור שזה לא עזר, פשוט כבר היית שם) ולהחליף ידית איתות.

את הידית החליפו בסדר.(נסיעה של שעה)

שהגעתי לאשקלון - הלך הגיר. יש להדגיש: הגיר מעולם לא עשה שום בעיה, הגירים האלה ידועים כאמינים מאוד, מעולם לא חרק, טיפולים בזמן. זה גיר ידני.למה הלך הגיר אני לא יודע.

בפעם השלישית , סה"כ טיפול קטן - למרות שיודע שאני מטפל ב 15W40 משך כל השנים, שמו לי 10W40. את זה גילתי רק אחרכך. ומאז (כבר טיפול שלישי) שאני משתמש בזה, והאוטו אוכל לי קילו שמן ב 10K. זה לא היה לפני.

לכן - אני לא משאיר את הרכב יותר לבד במוסך.

כל אחד יעשה מה שבא לו, ולדעתי - אם אתם מטפלים אצל אנשים כמו בני ל. אתם יכולים להיות רגועים.

יש פה עסק עם בנאדם יסודי :) , אבל במוסכים רגילים\מורשים שאתם לא מכירים את המכונאים היטב, או נותנים לך מכונאי על בסיס זמינות ולא על בסיס קבוע , אני לא רואה ברירה אחרת.

כמובן שלאחר כל הפאקים האלה שיחה קצרה הבהירה למנהל המוסך ולבוחן שרק שתי מכונאים מורשים לתקן לי את הרכב.

אני משלם - ומשלם הרבה, וזכותי לצאת מרוצה.

תזכרו: המוסך לא עושה לכם טובה, אתם תלכו עם הכסף שלכם לאן שאתם רוצים, זה כסף שלכם שאתם עבדתם עליו קשה, ואתם רוצים לראות תוצאות.

פורסם

לאחר הקמת צעקות שלי בכל המוסך הפכתי את המקום שראיתי שנהגו במהירות עם הרכב שלי במוסך יש לי איתם כמה דברים קבועים:

1.לא עוברים את ה20 קמ"ש עם הרכב שלי והוא ננהג בעדינות ייתרה ע"י בוחן אחד.

2.אני עומד ליד הרכב במשך כל הטיפול ומסתובב היכן שבא לי במוסך.

3.יש לי ליפט קבוע ומוסכניק קבוע.

אני תמיד דואג לפנק את המוסכניק במשהו-בפעם האחרונה זה היה דיסק טוב.

ככה זה צריך להיות.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תלוי מי המכונאי, מה הבעיה ומה משך הטיפול.

אם מדובר על בעיה שדורשת איתור וחשיבה אז אם הוא לא עולה על הבעיה ותחיל ניסוי וטעיה אז חושבים ביחד אבל אם מדובר בטיפול או תיקון סטנדרטי מרים אליו טלפון והפקידה לוקחת את הרכב ומחזירה בסוף הטיפול.

אם מדובר במשהו של 10 דקות אז אני מחכה או ליד הרכב (בלי להפריע) או שותה קפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תלוי מאוד במוסכניק

10 דקות 20 של רכישת אמון , לא רכש אני יעמוד ליד, הוכיח את עצמו בגדול 3 פעמים

לא מציק, עומד ומסתכל ממרחק ביטחון, הוכיח מימנות בפתיחת ברגים ,עבודה עם כלי עבודה בצורה נכונה, הקדיש דקה שתיים להסביר מה הוא עושה, הלכתי לדרכי

אחד הדברים שאני יותר שונא זה אנשים נפוחים בגישת יהיה בסדר וסמוך על סמוך,לך תעשה סיבוב תחזור עוד שעתיים,

אני עושה את זה עם האוטו ולא חוזר אחרי שעתיים

ולמר בני ל, ממה שקראתי בפורום אני מבין שאתה מומחה ,אבל,

יעוף מהשער?

אם בן אדם לא מכיר אותך ואת עבודתך היסודית אז לא מותר לו לחשוש?

או שיש שלט גדול בכניסה שאומר "אל תביע אי אמון"

עם הפנייה לפורום (רעיון לא רע האמת)

• תוכן חדש...