Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי רמקולים 6X9 של פיוניר, דגם TS-A6970E, בקופסא, חדשים.

מחיר הרמקולים בזאפ הוא 500 ש"ח .

דיברתי עם כמה אנשים שמבינים, כולם אמרו שהרקולים האלה פשוט מעולים, יותר טובים מהJBL והמורל 6X9 שמוכרים בטווח מחירים שלהם.

הכוונה שלי הייתה לחבר אותם למערכת שלי, אך חלק הציעו לי למכור אותם , ולקנות 6X9 יותר יקרים.

המחיר שאני דורש עליהם הוא 400 ש"ח , השאלה עם שווה לי למכור אותם?

אני רוצה להוסיף מקסימום 100 ש"ח ולקנות משהו בטיפה יותר טוב, יש סיכוי שיאני יקבל תוצאה יותר טובה בתוספת של 100 ש"ח?

איזו תמורה יותר טובה אני כבר אוכל לקבל במחיר של 500 ש"ח?

מה הייתם עושים במקומי?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

בוא נגיד משהו אחר..

אם אני הייתי מעוניין לקנות, אז לא הייתי קונה בדיוק מהסיבה שאמרת שעוד 100 שקל הייתי קונה משהו טוב יותר.

בברכה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

אף אחד לא ירצה אותם ב 400 ועזוב את המחיר בזאפ

היום אפשר להשיג את את הדגמים היותר חדשים במחיר כזה (וכן הדגמים של 2007 תחפש טוב ותראה הם עולים 400 ש"ח)

תשאיר אותם תבדוק איך הם נשמעים ואז תחליט מה לעשות איתם הימור שלי אתה לא תחליף אותם כי אין לך טעם

(דרך אגב היה פעם לחבר שלי אותם הם ישבו על מגבר פולס אודיו b2900 ותאמין לי לא יודע איך הם הוציאו סאונד כמו שהיה לו :-o אז שווה בדיקה לפני מכירה )

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
דיברתי עם כמה אנשים שמבינים, כולם אמרו שהרקולים האלה פשוט מעולים, יותר טובים מהJBL והמורל 6X9 שמוכרים בטווח מחירים שלהם.

מה הייתם עושים במקומי?

מה עושים במקומך? מוכרים.

מעולים? יותר טובים מהג'י בי אל והמורל?

לא יודע מי הבדרן שאמר לך את זה - הוא כנראה לא שמע את הג'י בי אל והמורל - שטובים משמעותית מהפיוניר

שנשמעים כ"כ מתכתיים והבאס שהם מפיקים הוא מזעזע (זה לא באס, אלא יותר לכיוון דפיקות לא קשורות).

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, אתה לא שמעת אותם, אל תגיד סתם.

זה אחד הדגמים היותר טובים של פיוניר, וכן , שאר ה6X9 במחירים האלה באמת פחות טובים.

כבר עשיתי בדיקות, הפיוניר בהרבה יותר איכותיים מהמורל והJBL, ולא רק איש אחד אמר לי את זה.

ובקשר לקונה - יש כבר קונה, בגלל זה אני שואל אותכם.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מאיפה אתה יודע שלא שמעת פיוניר?

אתה חושב שאתה היחיד בעולם שיש לו פיוניר?

צא מהסרט.

שמעתי מספיק פיונירים בחיים - ולא אהבתי, אפילו את הסידרה הצהובה.

אני הייתי מוכר ומשקיע את הכסף במשו אחר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חוץ מהסדרה הצהובה של פיוניר לא שמעתי רמקול נורמאלי אצלהם..

הגירסה שיש לך נחשבת סבירה ביחס לפיוניר 350וואט (לפחות אצל הערבים/ערסים בלי להעליב כמובן) אצלי באיזור.

אבל שוב את הדגם הנ"ל שחבר שלי קנה לעצמו מכרתי ב250 שקל העיקר להיפטר מהם.

ובקשר למורל וגיביאל.. נו באמת, מה לקחת?!

פורסם

הם לא יותר טובים מהמתחרים שהוזכרו למעלה

אבל לפי דעתי ניס הם יספקו אותך והם ברמה של כל שאר הציוד שיש אצלך

אז לפי דעתי תרכיב אותם באוטו ואל תמכור

גם ככה אם תירצה להשקיע בעתיד במערכת נורמאלית אתה תעיף אותם

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

שלא תבינו אותי לא נכון, אני עדין לא שמעתי את הרמקול, אבל את הJBL לדוגמא כן שמעתי.

חבר אחד שמע את שני הרמקולים, ואמר לי בפירוש שהפיוניר בהרבה יותר טוב מJBL, ושהוא הופתע ממנו לטובה.

עם אני פותח את הקופסא ומחבר את הרמקולים בישביל לשמוע את האיכות, אז הרמקולים כבר לא חדשים, בגלל זה אני שואל אותכם מה לעשות.

יש פה מישהו ששמע את הרמקול שלי? או שאנחנו רק יכולים לשער איזה יותר טוב, ואז זה לא ממש עוזר לי.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

היה לי אותם והם ממש על הפנים באס מתכתי כמו כל הפיונירים וטוויטר צורם רצח ה JBL לוקח בהליכה את הפיוניר האלה תחליף!

פורסם

I rest my case.

יש לך קונה? קפוץ על המציאה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תמכור ותביא מורל. אתה תהיה מבסוט. ולא צריך להאמין לכל מה שאנשים אומרים לך (אני מאמין שהמבינים האלה הם מתקינים כמו שיש אצלנו בחנות מערכות בבת ים שפיוניר בשבילם הכי טוב שיש).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אוראל, אתה לא שמעת אותם, אל תגיד סתם.

זה אחד הדגמים היותר טובים של פיוניר, וכן , שאר ה6X9 במחירים האלה באמת פחות טובים.

כבר עשיתי בדיקות, הפיוניר בהרבה יותר איכותיים מהמורל והJBL, ולא רק איש אחד אמר לי את זה.

ובקשר לקונה - יש כבר קונה, בגלל זה אני שואל אותכם.

תמכור כמה שיותר מהר במידה ויש לך קונה.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

לדוגמא ואני מוכר אותם ב350, מה אני כבר יוכל לקנות בטווח מחירים האלה?

הרי מה שאני יקנה יהיה בערך באותה הרמה של הפניוניר.....האם שווה להתאמץ בישביל לקבל משהו דומה?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...