Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כבר הרבה זמן שיש את הבעיה הזאת ואף פעם לא חשבתי לשאול בפורום אם אתם יודעים מה הבעיה אז ככה.

קצת פרטים על הרכב:

פולסווגן פולו שנת 2003 יד ראשונה אוטומט.

הבעיה:

כשאר לוחצים על הדוושה של הגז בערך בין המהירויות 20-70 שומעים רעש מטורף מהמנוע אבל באמת רעש חזק והאוטו כמט ולא סוכב. אומנם האוטו מנוע 1400 אבל בכל זאת הוא צריך לסוע יותר מהר.

הרכב של אמא שלי וכמובן היא לא מבינה במוסכים מחירים והכל ולכן היא תמיד הולכת למוסכים מורשים של וולסוואגן- או ברמת גן או בהוד השרון. תמיד אמרו לה שהם סדרו את הבעיה ואחרי כמו זמן תמיד הרעש הזה חוזר, אחרי קצת בירורים שעשיתי דיברתי עם משהו גם עם אוטו סוג של אוטו רק משנת 2005 והוא סיפר לי שגם לו יש את אותו הבעיה של הרעשים והם הלך לשתי המוסכים האלה ואחרי שאמרו שסידרו את זה הרעש המשיך לחזור.

אז רציתי לשאול אותכם מה אתם חושבים שהבעי ברכב? האם שמעתם על הבעיה הזאת לפני כן?

צריך לציין שוב שהאוטו של אמא שלי וחוץ מלנסוע בעיר (לקחת את האחרים שלי לפה ולשם) ולסוע לעבודה שגם היא בדרכים בין-עירוניות היא לא ממש נוסעת הרבה על האוטו וכמובן לא מתפרעת איתו.

תודה רבה לעוזרים

• תוכן חדש...