Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוכרים עוד פונטיאק בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעתיקן !!!!!

בול מה שבאתי להגיד ...

באסה שלא מיבאים את הפונטיאק החדשות לארץ

מכוניות מעולות !

אהבתי את העיצוב של הגראנד-אם החדשה

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

תראה GM באמריקה מחולקת למספר יצרנים ולכל יצרן תדמית אחרת

עממית-שברולט

מכונית לצעירים-פונטיאק

יוקרה-קאדילק

מכונית לפנסיונרים-ביואיק

אולדסמוביל נכחדה והיא הייתה שייכת לתדמית עממית/פנסיונרים

כמה שפונטיאק יצרן טוב לדעתי , הרכב ההכי יוקרתי שלו ישתווה לקאדילק במחיר ובתדמית!!!

כל יצרן מיועד לפלח שוק אחר !

וזה מבוסס על מאמר שקראתי במגזין רכב

ד"א הייתה התעלמות מוחלטת מהמתחרות של GM :פורד , דיימלר-קרייזלר

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לא רוצה להרוס את רשימת התשבוחות לפונטיאק אבל אני חייב.טוב,אז לפי דעתי אמריקאיות בכלליות לא שוות הרבה,או בכלל(יש יוצאי דופן אך מדובר בערך ב-5 מכוניות מתעשיה שלמה).לפי דעתי GM הוא קונצרן אמריקאי שמוכר זבל להמונים (משהו כמו מקדונלדס) וחי רק בזכות חוסר העניין האמריקאי באיכויות נסיעה שלא בקו ישר.כמובן שיש יוצאי דופן,כמו קאדילאק או קורבט,אבל בכלליות עגלות(צריל לנהוג ב-ALERO כדי לדעת שאני משתמש בביטוים עדינים).פונטיאק בפרט מייצרת לדעתי את שיא השבלוניות שיכולה מכונית לשאת ומלאה בשטויות עיצובים שמועילים לכלום.העובדה שרכב מאובזר בגלגלים עם ציפוי כרום מבריק או 18 יציאות לאגזוז לא הופכת רכב לטוב :idea: .לפי דעתי אם יש חברה אמריקאית שבאמת מתאמצת לייצר משהו טוב זו קרייזלר\דודג'(viper,voyager,pt cruiser,sebring...)ולפעמים גם פורד(בעיקר החטיבה האירופאית).

pontiac=poor old niger think its a cadilac

פורסם

תראה

בכללי אני דיי מבין אותך.

אבל זה גם מאוד תלוי בטעם שלך ובמה שאתה רוצה ודורש מהאוטו

אני יגיד לך כזה דבר

אני מאוד אוהב מכוניות אמריקאיות כי הם מציעות לפי דעתי הרבה דברים

מנוע גדול וחזק (במיוחד במומנט ופחות בכ"ס) ,נסיעה מאוד נוחה בקו ישר , אבזור עשיר , גודל

ועדיין made in USA אומר לי הרבה !!!!!!!!!!!!!

ד"א אתה צודק בקשר לאלרו 2.2 כי היא באמת עגלה , אבל ה3.4 ממש לא עגלה (מניסיון)!

אמריקאית אמיתית לפי דעתי חייבת לפחות להיות בעלה מנוע 3 ל' עם 6 צילינדרים

ולא 2.2 אקוטק שנלקח מאופל

אין מה לעשות ...

אני חובב אמריקאיות

ואני מבין שאתה ממש לא כזה

אז ככה שיש לנו חשיבה אחרת !

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אחרי 3500 ק"מ בארה"ב דרך 4 מדינות שם על פוטיאק בונוביל, יש לי רק דברים טובים לומר על הרכב.

אחיזה טובה, התנהגות כביש טובה (מפתיע) מנוע חזק ולא זללן יחסית. ועל הנוחות אין בכלל מה לדבר, ספות שלא היתי מתנגד להן בסלון, מרחבים ומדשאות לנוסעים מאחור.

לא ראיתי כזאת בארץ, אך גם אין מה לעשות איתה בארץ.

פורסם

Meishar84,רן 56:

את עניין הנוחות אני מבין.אני חייב להודות שאם אני תקוע בפקק הרכב היחיד שאני רותה לשבת בו הוא ביואיק לה-סייבר ולמען האמת אני בטוח שאם GM רוצה היא יכולה גם להתחרות ראש בראש עם מיטב התוצרת האירופית גם בפאר וגם בהתנהגות ספורטיבית(הכסף מדבר).העניין הוא שהם לא רוצים.באלרו בכל אופן לא המנוע הפריע לי אלא איכות הבנייה העלובה ואיך שסגירת דלת מבפנים גורמת לכל הפלסטיקים הפנימיים לחרוק או שהפעלת מפשיר אדים משבשת את הקליטה וגם תריסי איוורור שנופלים(הרכב היה עם 5000 ק"מ).מבחוץ ישנו רווח בין מנורת האיתות הקידמית לפגוש עד שאפשר לדחוף את האצבע והיושבים מאחורה צריכים לסבול כאשר מעליהם במקום גג יש חלון.האמריקאים יודעים אבל מעדיפים לא להשקיע במה שהציבור האמריקאי לא מעוניין בו(אחיזה,התנהגות,איכות).מה שחשוב לאמריקאים היא ההופעה של הרכב,הגודל שלו,המנוע,ורמת הפאר.

פורסם

אני תמיד אהבתי אמריקאיות גדולות ומפוארות.

יש 2 מכוניות אמריקאיות שאני בטוח שהם חלום של כל אחד: קאדילאק ובמיוחד לינקולן

פורסם

עדיין בכל מקרה הייתי מעדיף את האלרו 3.4 על כל מתחרה מאותו פלח שלה , שלא נדבר על האימפלה !

הבעיה עם המפשיר אדים ידועה והיא גם קימת בהרבה מכוניות מתוצרת אחרת (אירופה, אסיה)

את הגג אפשר לסגור חוצמזה ואז לא יהיה קר לנוסעים..............

בכל מקרה האמריקאיות שאני חולם עליהם הן : קורבט , טראנס-אם

:twisted:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מה אתה אומר?!?!

אז הנה, החלום שלי זה לא קאדילק....ובהחלט שלא לינקולן!

לפני שנתיים, שהיינו בחו"ל, היינו צריכים רכב מושכר ליום אחד...

אז אמרנו, יאללה יום אחד..נתפנק, ונלך על משהו טוב.

איך לינקולן טאוון-קאר חדשה נשמעת לך?! טוב?

גם לנו היא נשמעה טוב.

אז לקחנו.

אוטו גרוע!!!!! אני לא מדבר על זה, שבכול נסיעה קיבלתי בחילה מהספינה הזאתי.

אפילו "בכבישים של אמריקה" היא מתטלטת ללא הפסקה.

ושלא תגידו שמדובר בדגם אחד, בעל התנהגות גרועה, היה לנו פנצ'ר ברכב, אז חברת ההשכרה החליפה לנו אותו באחד אחר, גם השני, היה לא נעים ולא נוח לנסיעה.

בפנים היא כ"כ פשוטה שאין לך מושג.

לא הייתה לה שום דבר יוצא דופן חוץ מהריפודי עור עם ההטבעה של לינקולן עליהם!

אוטו פשוט מאוד! ואני חוזר לינקולן טאון-קאר (זה הדגם היותר מפואר שלהם) מודל 2001!!!

פורסם

מה אתה אומר?!?!

גם לנו היא נשמעה טוב.

אז לקחנו.

ושלא תגידו שמדובר בדגם אחד, בעל התנהגות גרועה, היה לנו פנצ'ר ברכב, אז חברת ההשכרה החליפה לנו אותו באחד אחר, גם השני, היה לא נעים ולא נוח לנסיעה.

אוטו פשוט מאוד! ואני חוזר לינקולן טאון-קאר (זה הדגם היותר מפואר שלהם) מודל 2001!!!

אף פעם לא אהבתי לינקולן

ואף פעם לא אהבתי ואני לא יאהב כל דבר שקשור לפורד !

רק GM

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

Meishar84 כתב:

הבעיה עם המפשיר אדים ידועה והיא גם קימת בהרבה מכוניות מתוצרת אחרת (אירופה, אסיה)

את הגג אפשר לסגור חוצמזה ואז לא יהיה קר לנוסעים..............

בכל מקרה האמריקאיות שאני חולם עליהם הן : קורבט , טראנס-אם

התכוונתי לתריסי האוורור שפונים לנהג ולנוסע ונוטים ליפול ולא למפשיר האדים שממנו אני כבר לא מצפה לכלום.בקשר לחלון,לא התכוונתי לסאן-רוף אלא לחלון האחורי! שממוקם מעל ראש הנוסעים בצורה אינפנטילית וגם מסוכנת שבמקרה הטוב גורמת לשיזוף הקרחת ובמקרה הרע של התהפכות גורמת לנזק קשה!

בקשר ללינקולן,רש שתדע שלינקולן LS נחשבת אולי למכונית הפאר האמריקאית הטובה ביותר בכל הקשור להתנהגות והטאון-קאר מתנהגת כמו שהיא מתנהגת ונראית כמו שהיא נראית בגלל דרישת האמריקאים לספינות רכות.פורד יכולים ללמד את GM הרבה מאוד על התנהגות ספורטיבית ומהנה ברכבי נוסעים.לדעת לעשות רק קורבט זו לא חוכמה לקונצרן כזה ענק.פורד הביאה במשך השנים את ה-GT40 שניצחה פרארי במרוצי הלה-מאנס,מספקת מכוניות לראלי ול-F1 ומספקת טכנולוגיה ליגואר.במקרה של GM סאאב ואופל הן אלה שמספקות ידע על התנהגות ועיצוב ל-GM(לא סתם היתה קאדילאק שהיא בעצם אופל אומגה).

פורסם

מה אתה אומר?!?!

גם לנו היא נשמעה טוב.

אז לקחנו.

בדיוק מה שאבא שלי אמר לי. הוא נסע לפני כמה זמן לארה"ב, ושם הוא נסע על אותו האוטו בדיוק. שאלתי איך היה (ציפיתי לקבל תשובה כגון: אוטו מדהים, סלון, דבר שעוד לא ראית... וכו' וכו'), אבל התשובה שלו הייתה שהוא היה מעדיף ליסוע בקאיה פרייד.המושבים ענקיים וממש לא נוחים בנסיעה! כנראה שלא בכל המכוניות האמריקאיות הגודל משפיע על הנוחות... :roll:

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

• תוכן חדש...