Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי הייתה בעיה דומה חפרו לי באוטו ממש הרבה כדי לגלות. הוחלפו פלאגים וחוטים ובדיקת מחשב ופילטר דלק בסוף יצא שכויל הצתה לא תקין והקרטועים נגמרו למזלי

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

טוב אז אחרי שהבעיה של הקירטועים נגמרה החשמלאי שפטר את הבעיה הגיע למסקנה שהמשאבת דלק משהו לא בסדר איתה כי האוטו היה מתכבה בעמידה במצב הרגיל עוד לפני שהוא נגע כנראה שהוא היה עצלן מאוד לכן הוא עקף את כל המערכות של החשמל ועשה חיבור ישיר של המשאבת דלק סתומרת שיש סוויצ' יש משאבת דלק והיא יוצרת לחץ ומי שמכיר את האוטו במצב רגיל ותקים שנותנים סווצ' אז יש כמה טיקטוקים כאלה מהמשאבה לכמה שניות בודדות וזה מפסיק אצלי זה לא מפסיק זה ממשיך וממשיך זה יוצר לחץ כל הזמן . אבל האוטו לא מתכבה אז פניתי למוסך מורשה שנקרא" מוסכי השרון " נכנסתי לשם ישנו שם מנהל אחד בחור צעיר העונה לשם יניב אני רק רוצה להגיד בלי לזלזל או משו אבל היחס של הבן אדם הזה כל כך מזלזל ודוחה שאני לא יודע איך נתנו לו להיות מוסך מורשה כל היום הוא בטלפון הוא מחזיק 3 טלפונים לשניה אחת לא עוזב אותם אי אפשר לדבר איתו חצי שניה ! כל היום הולך מטייל צריך לחכות לו בכל דבר העובדים שם עובדים בחלקים עובדים 10 דקות מפסיקים אחרי זה בא עובד אחר ממשיך ואחר כך טוענים שקשה לעבוד אחרי חשמלאי אחר . לא פלא אם אתם מתחלפים בינכם כמו שקנים במשחק כדורסל בקיצור הם טענו שהחיבור של הכוהל לא נכון עם הדיסטורבוטור האלקטרוני והחיבורים שם ממש פרוווזורים וצריך לסדר אותם אז סבבה סידרו אותם הלחימו עשו עבודה נקיה ויפה ועדין לא מצאו את הבעיה למה המשאבה כל הזמן יוצרת לחץ ולמה כשמחזירים את המצב למצב הקודם האוטו מתכבה בעמידה . כרגע האוטו מחובר במצב שהיה כמו שהוא הגיע למוסך ד"א סתומרת שלא עשיתי כלום מכל הטיפול הזה אני מגיע לחשבון אני רואה חשבון של 439 שקל .

אני פונה לבחור הזה העונה לשם יניב ושואל אותו על מה ולמה .

הוא מסביר שהחליפו את החוטים של הכוהל והדיסטורבוטור ונעשה תיאום מנוע ( למרות שאני הייתי צמוד לאוטו ולא נגעו בשום תיאום מנוע אבל מילא ) הבחור טען שנעשתה בדיקת וואקום במנוע ע ם מחשב למרות שגם לא היתה ! ואמרתי לו את זה הוא אמר לי אין בעיה המוסך כבר נסגר היום אבל תבוא מחר ונבדוק לך את הכל . הוא רצה להשאיר את האוטו שם אחרי שכל היום האוטו יושב שם משעה 11 בבוקר האוטו התחיל בטיפול רק בשעה 2 ורבע ! עבדו עליו אולי שעה אולי! וזה גם במקרה הטוב ואחרי שהאוטו שלי הגיעו עוד 10 מכוניות התחלפו כל המכוניות במוסך ושלי עדין לא נגעו ולא התחילו לעבוד עד שלא התחלתי להתעצבן ולדבר איתם שזה לא הגיוני שאני יושב 3-4 שעות בשביל שעה עבודה ואמר שצריך לבדוק את כל המערכת החשמלית באוטו כל חוט אפשרי באוטו כדי לעלות על הבעיה מה שיכול להגיע למצב שצריך להחליף את כל החשמל באוטו ולהגיע לאלפי שקלים של טיפול . מה שלא בא בחשבון מבחינתי משהו שהיה נראה לי כמו נסיון לעבודה בעניים כי הוא חושב שאני ילד או משהו כזה . לאחר וויכוח וצעקות והכל הוא לא הסכים להוריד במחיר אז יצאתי ממש מעוצבן מרגיש מרומה ושממש עבדו עליי בעניים שבשביל הלחמה אחת וסידור של 2 חוטים לוקחים לי 450 שקל . כבר יכולתי להחליף את כל המשאבת דלק עם העבודה והכל במחיר הזה .. מה שממממשששש הרגיז אותי .. מצטער על זה שהארכתי אבל רציתי שתבינו עד כמה המוסך הזה מקום של נוכלים שאני מציע לכם מילה שלי שלא תעיזו להכנס לשם תעשו לעצמכם ולכיס שלכם טובה . בבקשה תעזרו לעצמכם ולחברים שלכם ותלחמו בכל דבר אפשרי כדי לא להכנס למקום הזה הוא ממש גהנום ממששש יחס משפיל ודוחה של בעלי מקצוע שאלוהים יודע איזה תעודה או ההסמכה יש להם מנהל מוסך שלא יודע אם המשאבה באוטו חשמלית או מכנית לא חושב שהוא מקצועי למשהו סליחה על הביטויי ..

אז שוב סלחה על הארכה רק רציתי שתדעו ותזהרו לא להכנס ולא לחשוב לפנות לכיוון של המקום הזה .

תודה בכל מקרה לכולם

אלמוג :-P

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

ידידי כואב לי עליך אבל אתה מביא את זה על עצמך. עכשיו תלמד, בתור לקוח שמשלם אם אתה לא מרוצה מהיחס קח את הרגלים שלך ותעוף מהמקום עוד לפני שנוגעים לך ברכב. מי שלא יודע להתייחס ללקוח בדר"כ גם עושה עבודה חרא ושם ז**ן על הלקוח.

בעלי המקצוע שעשו את העבודה היפה ביותר שראיתי ידעו להתייחס עם כל הכבוד הראוי ללקוח גם אם הוא מעצבן (ראה דוגמת צביקה והנתנייתים :-) )

גם המוסכניקים שלא יודעים לדבר כמו בני אדם, ויש כאלו גם בפורום, לפחות יודעים להתייחס ללקוח שמשלם.

עשה לעצמך טוב ותקפוץ לאחד מהמוסכניקים החברים בפורום ותגמור את כל הסיפור.

נראה לי סיכוי סביר לא פחות שאם היית קופץ לצביקה מלכתחילה העניין כבר היה נפתר.

לבעיה כזו יש תהליך מסודר של אלימינציה. בעל מקצוע טוב שלא מכיר מחלה ספציפית שהוא יודע לזהות ברכב ילך שלב אחרי שלב ויגיע לבעיה.

בהצלחה וחזור לעדכן. אל תתרגז זה רק רכב, העיקר הבריאות.

פורסם

טוב מה היה לנו שמה...

נקוי קרבורטור 400 שקל.

מכון אגזוזים על אטימה ושופרות 150.

החלפת פלטינה + קבל , פלגים וחוטי הצתה 280.

החלפת מפלג בעל הצתה אלקטרונית בתוספת סליל הצתה מתאים, מחיר לא ידוע...?(כזכור הוחלפו כבל ופלטינות

במפלג קודם, ופלגים שאחד מהם נשבר תוך כדי הרכבה, וזאת הסיבה לקרטוע, שלא היה קיים בפלגים הישנים, ויתכן והפלגים שהורכבו מקודם לא מתאימים להצתה אלקטרונית, וזקוקים לפלגים עם רזיסטור).

לאחר שבעיית הקרטועים טופלה כביכול לאחר החלפת הפלג השבור,החלה בעיית כבוי הרכב בעמידה, החשמלאי חיבר את המשאבת דלק ישירות ללא ממסר, עם פתיחת מתג ההצתה נשמע קול הפולסים של המשאבה.

הרכב נלקח למוסך מורשה...?

הנזק שדלוש שעות מיותרות,ו439 שקל פחות בחשבון פותח השרשור לטובת מימון שלושת הטלפונים של מנהל המוסך.

טןב אז מה היה לנו 400+150+280+439=1269 שקל בלבד...לא כולל מחיר החלפת מפלג הצתה אלקטרונית וסליל הצתה, ועוד היד נטוייה..!

המשך בוודאי יבוא !

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא כל כך נראה לי שהיד עוד נטויה נראה לי שאנ י מוותר האוטו נוסע בעיקרון לא רע חוץ מהתיקטוקים של המשאבת דלק בהדלקה חוץ מזה הוא בסדר ככה שכרגע אין עוד ברזים למשוך מהם כסף ככה שישאר ככה אם זה לא מפריע האוטו היה במוסך מורשה מוסכי השרון זה המוסך הראשי שמשרד התחבורה בכ"ס ורעננה שולחים אליו מכוניות שנכשלות בטסט כלומר המוסך הכי מורשה באזור ועדין הבעיה אללה יסטר ולהקתו אמרו לי שבינתים הבעיה עם המשאבה לא יכולה לגרום לבעיה כל כך רצינית ככה שבינתים עד שיהיו מזומנים לא חושב על לסדר את זה כל עוד האוטו עובד אני לא מאמץ אותו כל כך נוסע רגוע בינתים לא נותן לו להתאמץ מי יודע מה לא חושב שזה משנה אבל עדין .

אלמוג :-o

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

• תוכן חדש...