Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פה שהמליצו על חוטי הצתה של BERU , למה טוב להחליף חוטי הצתה?מה הם יתנו? והאם זה יתאים לי לZX1800?

ובקשה קטנה כמה יעלה לי כל הסיפור כולל התקנה.

תודה מראש .

פורסם

אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.

כל זמן שאין קירטועים, אין בעיות סחיבה - אל תחליף. חוטי הצתה מחליפים כאשר מתחילים זיופים בעבודת המנוע (וגם אז לא תמיד הם מקור הבעייה).

ואם כבר חוטי הצתה - רק מקוריים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ישנם חוטי הצתה של MSD אני ביררתי לרכב שלי (שברולט קאפריס V8) 8 חוטים עולים 900 שקל אבל חוטים ברמה גבוהה מאד בידוד כפול מומלץ רק למי שיש הרבה כסף :wink:

שברולט קפריס קלאסיק 5000 V8

אחחח איזה אוטו יש לי:-D:-D

פורסם

איתמר, דווקא יש חוטי הצתה תחליפיים איכותיים להרבה מכוניות שלא מגיעים עם מחיר שכולל שפורפרת KY במקביל.

בוס של תחת אחד - למה החוטים שמגיעים עם דלי של KY טובים?

מוטי

פורסם
איתמר, דווקא יש חוטי הצתה תחליפיים איכותיים להרבה מכוניות שלא מגיעים עם מחיר שכולל שפורפרת KY במקביל.

בוס של תחת אחד - למה החוטים שמגיעים עם דלי של KY טובים?

מוטי

מה הוא אמר??? :mm_surpri

ד"א לי הם עזרו (ולפני לא היו מקוריים אומנם אבל גם לא BS או זבל כולשהו)

ההבדל בהחלט מורגש ושווה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הרגת אותי KY:lol: .

יש כאן כמה שאולי לא קנו עם מחיר שכולל KY , אבל חבל שלא קנו את השפורפרת , כי החוטים הרסו להם את הרכב.

אולי עם השפורפרת זה היה מרכך את התקלה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

ממליץ בחום על חוטי הצתה של beru ואף את הפלגים מאותה תוצרת

אני משתמש בהם המון ואין בעיות איתם גם ביקורת לאחר טיפול של הפלגים

בבדיקת התנגדות הם שומרים על היתנגדות ראויה ואחידה גם לאחר 15000 קילומטר

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

נ.ב. סט חוטי הצתה beru ב 175 ש"ח +-

• תוכן חדש...