Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

היום בדקתי עם חבר שלי את הנזילות שנמשכות אצלי כבר מספר חודשים.

הנזילה מגיעה מתחת לגיר,אך יש כמה דברים סוטרים את זה.

כאשר היה חסר הרבה שמן,זה היה שמן מנוע וכאשר נסעתי כמעט בלי שמן אז בסיבובים היו נדלקות לי 2 נורות בלוח השעונים(של חוסר שמן ועוד אחת כנראה של חום או משהו כזה)

ההיתי ממלא שמן כול פעם,אבל לא מזמן עשיתי טיפול 10K מלא וכאשר החזרתי את האוטו הוא הפסיק להדליק לי את הנורות,בעיה אחת נוספת היתה לי אבל,בבדיקת המדיד שמן הוא הראה על ככפול שמן במנוע! לאט לאט אם הזמן יורד הכמות שמן(על ידי בדיקת המדיד).

שאלות שלי אלייכם הם כאלה:

מה יכולה להיות הבעיה ? נזילה מהגיר ? או מהמנוע ?

מהדברים האלה שסיפרתי עלולים להיבצר עוד בעיות ?

כמה יעלה לי לתקן את הבעיה הזאת ?

בנושא אחר,כיוון קרבורטור ושיפוצו,כמה יכול לעלות לי ?

תושבת מנוע אחת לא טובה אצלי גם,כמה יכול לעלות לי החלפתה באחת חדשה?

ונושא שונה לחלוטין,היכן נמצא הג'ק ?? חיפשתי אותו בבגאז' ולא מצאתי,אולי הוא יורד עם הגלגל ?

אני שואל את השאלות כי מחר אני רוצה ללכת לבדיקה של הרכב ואני לא רוצה שיגנבו אותי במחיר,כמה יכול לעלות לי כזה דבר ?(הבדיקה)

תודה לעונים :wink:

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

שלום רב!

הדלקת נורת לחץ השמן בזמנו , היא תוצאה של חוסר שמן משמעותי, אשר הדליק את מנורת האזהרה(STOP), אשר משותפת ללחץ שמן וחום גם יחד ,מתריעה על בעיית חום ו/או לחץ שמן!

לגבי מלוי עודף שמן, עובדה זאת לכשעצמה , מהוה סכנה חמורה לפריצת מחזיר שמן אחורי וקדמי גם יחד, והיא הגורם לנזילות הרבות שאתה מתאר.

גלוי העובדה שקיים עודף שמן פי שנים מהמותר, ללא הורקת העודף, והמתנה לשריפת השמן , היא לכשעצמה, הזנחה פושעת, שעלולה לעלות לך בכסף רב.

לגבי מחיר תושבת יש לברר במוסך, שום חבר פורום, או בעל מוסך, החבר בפורום, אינו יושב מול מחירון ויכול לשלוף לך מחירים מהשרוול, לגבי תושבת מסוימת הקיימת ברכבך.

הגק אמור להיות בתא המטען מתחת לגלגל הרזרבי, או במקום כלשהו בתא המטען, או בתא המנוע.

לגבי קרבורטור , צור קשר טלפוני לקבלת פרטים, בהודעה פרטית, ללא שום התחייבות מצידך, ואו בטלפון הרשום בפרופיל שלי,

או לחץ על החתימה שלי בכחול.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה,כמו שרשמתי הנזילות עוד התחילו לפני הטיפול 10K ,ששם המילוי שמן היה פי 2 ממה שצריך להיות(על פי המדיד).

נכון לעכשיו בערך זה בערך3\1 מעל מה שצריך.

:wink:

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

זהו שליש יותר מדי, והמלצתי עומדת בעינה, יש לרוקן את עודף השמן, לשטוף את אזור הנזילה בלבד, להעלות את הרכב על ליפט במוסך, ולאתר בדיקנות את מיקום הנזילה , באם היא קיימת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...