Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר אתרים של סרטונים שצולמו בתלת מימד וניתן לראותם עם משקפים מיוחדות (לא אלו הכחולות-אדומות) כמו הסרט של מייקל ג'קסון שמהדיסני וורלד שבפלורידה,(מכירים?) דבר מדהים בניגוד לדבר הטיפשי ששודר אתמול(אורי גלר...) והיה פתאטי, אה וכמובן, מאיפה ניתן להשיג משקפים כאלו?

פורסם

לי נישארו המישקפיים האלו מהמיבצע שהיה ליס פעם {הם שידרו בערוץ מסויים תוכנית בתלת מימד}

זה בסה"כ צלופן באדום וכחול, אפשר להכין בבית על איזה מישקפיים ישנות.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
לי נישארו המישקפיים האלו מהמיבצע שהיה ליס פעם..

זה בסה"כ באדום וכחול.

הוא אמר

לא אדום כחול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המשקפיים שיש בפארקים בחו"ל עובדים על להוריד את קצב הריענון של העיניים שלך לחצי ממה שהן מסוגלות ככה שכל עין קולטת פריים שמתאים לה כדי ליצור תמונה תלת מימדית, בעוד שללא המשקפיים זה נראה כמו סרט רגיל.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

להוריד את קצב הריענון של העינים?:shock: זה פעם ראשונה אני שומע.

המשקפיים שאינם כחול\אדום עובדות על העיקרון של קיטוב האור ולא משנות את תדר העבודה של מרכז הראיה במוח.

עדשה אחת מקוטבת אנכית והשניה מקוטבת אופקית. זה הכל.

פורסם

אשפוז, נניח והסרט מוקרן בקצב של 24 פריימים, אז כל אחת מהעדשות חוסמת לך את העין בקצב של 12 פעמים בשניה, ככה שכל פריים עוקב נראה ע"י עין אחרת. זו לפחות השיטה שהייתה הכי פופולרית פעם אחרונה שבדקתי (משו כמו 4-5 שנים).

חרא של צלם

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על שיטה כזו בשימוש נפוץ. זה נשמע לי מסובך מדי טכנית.

השיטה של עדשות מקוטבות, שנמצאת בשימוש מאוד נרחב (וכן, זה בדיוק אותם מקטבים זולים שיש במסכי מחשבונים) היא פשוטה הרבה יותר ליישום.

פורסם

לא רק שזה מסובך-זה לא ישים.

העין תראה רצף של 12 תמונות כפריימים מתחלפים ולא כסרט.(כמו מצלמות אינטרנט)

אתה תקבל כאב ראש תוך דקה.

כמו שכתב אישפוז,בס"הכ מקטבים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

(כבר עברה שנה וחצי מתחילת הפוסט ההוא????)

לאור הכתבה שפורסמה בבלייזר( http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3558935,00.html ) על הפקה חדשה מבית היוצר של ג'יימס קמרון(יוצר הטיטאניק) לפורמט חדש של סרטי 3D............נזכרתי שבעצם....ש..לא קיבלתי תשובה בעצם...(או יותר נכון....מעדיף לשרשר מאשר לפתוח פוסט חדש)

האם ניתן:

להוריד בביטרונט/אימיול סרט (למשל בסגנון של זה שהוקרן בדיסניוורלד של מייקל ג'קסון-סרטון של 12-15 בתלת מימד),

להשיג משקפיים כמו שחילקו שם(וגם אספו בסוף......),

ולצפות בטלוויזיה רגילה?

פורסם

לא.

המשקפיים המקטבים דורשים גם הקרנה מיוחדת, יש צורך בשני מקרנים מסונכרנים כשעל כל אחד מורכב פילטר מקטב שונה (וזה מה שאתה רואה בכל המתקני 3D של דיסני/יוניברסל וכו').

האופציה הפשוטה והזולה (והמעאפנה) זה האדום/כחול המוכר שלא דורש ציוד מיוחד (אבל גם נראה נורא).

יש אופציה גם של משקפיים מיוחדים שמסונכרנים לוידאו וחוסמים כל פריים עין אחרת אבל זה שוב דורש ציוד מיוחד.

אגב, ראיתי לאחרונה הדגמה מגניבה של הטכנולוגיה הראשונה במסגרת תערוכת hometheater של שני מקרני FHD שמקרינים בצורה מסונכרנת (ועם כיוון עדין שזז בכל נגיעה שמישהו נתקל בשולחן שעליו המקרנים ישבו).

כמעט אמצעים ביתיים, שני מקרני FHD זהים, שני פילטרים, הרבה כיוון וכיול ו...נגן מיוחד...:-)

ניר

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע על שיטה כזו בשימוש נפוץ. זה נשמע לי מסובך מדי טכנית.

לחבר יש משקפיים כאלו, באו עם הכרטיס מסך.

יש גם תוכנה שמתאמת בין חסימת העין שלך והצגת הפריים הנכון בכל רגע נתון.

וזה דווקא נראה לא רע בכלל.

חרא של צלם

• תוכן חדש...