Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש מידע על הרכב הנ"ל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=53426

הבנתי שההספקים ברכב הזה , בשני גרסאות המנועים, ממש נומכים.

הבנתי גם שהמנועים הם מנועים של אופל משנות ה80 , לא זוכר את הדגם.

ההספקים הם 103 כוחות סוס לנפח 2.0 , ו95 כוחות סוס למנוע ה1.8 ליטר.

אני יודע שההספקים די נמוכים, אך הביצועים סבירים.

האם המנועים הם בעלי קרוברטור או הזרקת דלק?

האם הגיר האוטומטי הוא 3 או 4 הילוכים?

פשוט העסקה נשמעת לי די טוב - ב10K אפשר לקנות אחת שנת 96, בעלת יד נמוכה, וק"מ לא גבוה.

וגם מקבלים חבילת אבזור לא רעה- חלונות, מראות חשמל, הגה כוח, ABS, כרית אוויר וכ'ו.

הרכב גם ניראה די נחמד, והוא גדול ומרווח, ודי אמין (דיהו?)

מהיא צריכת הדלק של מנוע ה2.0?

על הנייר הכל נראה טוב ויפה, אך איך הרכב במציאות?

תודה ]

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

על הנייר הכל נראה טוב ויפה, אך איך הרכב במציאות?

לא כל הנוצץ זהב.

חפש במנוע החיפוש של הפורום.

אם יש לך שאלות נוספות אתה יכול לקרוא את השרשור הזה, או זה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ניב שלום,

מתוך סקרנות, האם האספרו שראית הינה מודל 96', בעלת מנוע 2000 סמ"ק, יד ראשונה, צבע בז' ו 138000 ק"מ???

פורסם

אמממ לא :) ראיתי אחת יד שניה, צבע בורדו עם 86 אלף ק"מ, 2.0 שנת 96.

למה?

האם האספרו הם קרבורטור או הזרקת דלק?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אוקי, תודה.

מה לגבי צריכת דלק של ה2.0 ? יש למישהו מושג?

בטיחות - פרט שדי חשוב לי: מערכת מצוידת בABS וכ"א, אך השאלה היא מה הבטיחות במבחני הריסוק?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

דייהו, כמו כל רכב קוריאני באותה תקופה הצדיקו את הסטיגמה מבחינת בטיחות.

אם אתה מחפש רכב בשבילך לדעתי אתה בכיוון הלא נכון - לקנות זבל קוריאני ישן ב10K ואז לשפוך עוד 5 על תיקונים לא יביאו אותך רחוק.

למה שלא תתמקד ברכבים קטנים יותר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קטן זה לא בישבילי :p

בינתיים התקציב הוא בסביבות ה10 , ללא ביטוחים וכ'ו, ולא ניראה לי שאני ימצא משהו אחר.

יש את הלנטרה של יונדאי, אבל עדין אני מעדיף את האספרו.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ניב אהלן,

אז ככה, הסיבה לשאלה הספיציפית ששאלתי היא שלאחרונה נפטרנו (ואני מתכוון למלוא המשמעות של המילה הזו) מן האספרו המשפחתית ומסרנו אותה לטרייד אין. אם היית נתקל בה הייתי ממליץ לך חד משמעית להתרחק מן האוטו.

להלן רשמי מעשרות אלפי קילומטרים של נסיעה וימים שלמים של המתנה במוסך:

נהיגה: ראות מזוויעה שנובעת מתנוחת ישיבה נמוכה מידי, הגה נוראי, שלא טורח לחזור מפניות ולא מעביר שום פרט חשוב מהדרך אל הנהג. מנוע חלש ביותר בגרסאת האלפיים סמ"ק. תיבת בעלת ארבעה הילוכים (כך זכור לי) בלבד שבהחלט לא מוסיפה לחדוות הנהיגה.

בטיחות: לא להתרשם מה ABS וכרית האוויר, מניסיון עדיף כמעט כל אוטו מודרני יותר. בטיחות אקטיבית בקאנטים שכן הנהג לא שולט בנעשה.

צריכת דלק: איומה, בסביבות 1 ל-8 (לעתים אף גרוע מכך) - נסיעות בעיקר עירוניות.

איכות ואמינות: רעה מאוד מכל הבחינות, האוטו ממש התפורר, מכנית וויזואלית. איכות החומרים ירודה מאוד בפנים האוטו. תיקונים אינספור, באיזה מכלול שלא תבקש (זאת אף על פי שהאוטו טופל בשנים האחרונות במוסך מורשה יבואן).

נוחות: הנהיגה כפי שציינתי לא נוחה ולא קל לנהוג שעות ארוכות באוטו, הישיבה מאחורה - כמו במכונית פאר (ולא בציניות). האוטו גדול מאוד ומרווח.

אישית, לא הייתי מייעץ לך לרכוש את האוטו, אולם, אם נפלת על מציאה במחיר טוב ובמצב מ-ע-ו-ל-ה יש לשקול כי בסה"כ המחיר הוא מאוד נמוך ותקבל יחס פח לשקל מאוד גבוה.

בהצלחה,

ליאור

• תוכן חדש...