Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק מגמגם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש האוטו שלי, רנו סניק 16 שסתומים שנת 2000, התחיל למגמגם בטורים נמוכים (עובד לא יציב). לאחרונה הבעיה החמירה והוא התחיל למגמגם גם בטורים גבוהים ואפילו תך כדי נסיעה כך שהוא מאבד כוח. חשוב לציין שהתופעה לא קבועה ולעיטים המנוע עובד יציב וטוב. אבל נראה לי שכשהאוטו חם זה משתפר מאוד

(הוספתי K44 לפני כ 5000קמ. האוטו עבר טיפול גדול לפני כשנה ו 25,000קמ - פלגים, פילטרים וכו...)

האם למישהוא יש רעיון?

תודה, אורן

פורסם

תתחיל מחיבור הרכב לסורק תקלות של רנו (במוסך המורשה). כיוונים שיעזרו לך:

חיישן TDC - יושב מימין למנוע. התקלה נובעת לרוב בגלל התקע שלו אבל יתכן שגם החיישן דפוק (היות ואמינות והחיישן הנ"ל לא חברים).

קוילים - האם הוחלפו אי פעם ? אם לא אז מדובר כמעט בוודאות בסדרה לא טובה שלהם (בגלל שנת הרכב) וזה ידוע מאוד בקרב המוסכים המורשים. רצוי ומומלץ מאוד להחליף את כל ה-4 יחד.

בארץ כל קויל עולה בערך 450 ש"ח אבל דרך איביי תוכל להשיג 4 במחיר של 1.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

ללא קשר לתקלה, אני מבקש מכולם,

תפסיקו לשם תוספי דלק כל פעם שהרכב מגמגם, מזייף או משתעל, זה לא אקמול וזה אף פעם לא עוזר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אולי קצת באיחור אבל גם לי הייתה בעיה דומה שתוקנה כבר.

לאחר הנעה ונסיעה קצרה הטורים קפצו ל4000 .

לאחר יומיים הרכב לא נדלק בכלל:

הוחלפו חישן הצתה וחישן טמפרטורה

• תוכן חדש...