Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאונד + פוזה :) הכל עושה את זה ביחד...

אבל ת'כלס אני יותר נהנה ללחוץ עכשיו על הגז.. זה פשוט מחלה, נותן לך דחף ללחוץ כל היום!!! לעזאזל אני ישרוף הרבה דלק בשבוע שבועיים הקרובים! :twisted:

פורסם

אני מעוניין לרכוש אגזוז של רמוס ואם אפשר הייתי מעוניין לשמוע אותו " בפעולה" .היכן אני עושה זאת? אני מניח שסתם כך ברחוב לא ניתן להבחין בין רמוס לסופר ספרינט לסברינג נכון?

הדגם המדובר הוא האוניברסלי של רמוס ומחירו כולל התקנה 1500 שח

תודה רבה לכם על התשובות הרציניות

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם
הסאונד + פוזה :) הכל עושה את זה ביחד...

אבל ת'כלס אני יותר נהנה ללחוץ עכשיו על הגז.. זה פשוט מחלה, נותן לך דחף ללחוץ כל היום!!! לעזאזל אני ישרוף הרבה דלק בשבוע שבועיים הקרובים! :twisted:

בקיצור, פוזה?

תתחדש 8)

יובל.

פורסם

ממכונית למכונית אגזוז 1 יכול להישמע אחרת.

חשוב לזכור- מערכת פליטה היא כלי נגינה במובנים רבים וכל שינוי ישפיע.

ותתחדש ג'וקר!

תבוא למפגשים הא?

חוצמזה-ח"ח על הבחירה ביציאה- יפיפיה!

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

תודה :) אני מקווה , לא יצא לי עדיין להגיע איי פעם .. פשוט ימי שישי אני הולך לבית כנסת עם אבא... (אני בן 21 ולא לצחוק!)

עניין של כבוד. ( דבר שנראה מיותר לחלוטין במידה מסויימת כי אנחנו לא שומרים על כלום בבית, לא בשר\חלב , פירות ים וכו' וכו', דיי מוזר אבל זאת הרגשה טובה אחרי הכל ).

אני יוסיף עוד כמה דברים לרכב , ואז אני יגיע אני משער, אני לא רוצה לבוא בלי כלום ביד אחרי הכל.

פורסם

תתחדש, דומה מאד למה שאני שמתי.

אני אישית לא אהבתי את כמויות הניקל הצועקות אבל בחרתי בו בגלל שזה מה שהיה במלאי והזמנה של מה שרציתי היה עולה לי יותר כסף + המתנה של חודשיים.

אבל זה הטעם שלי ונראה שאחרים לא חושבים כמוני.

מבחינתי איך זה נראה נמצא בתחתית מערכת השיקולים.

הצליל אצלי הוא בס ממש עדין יחסית לדודים אחוריים אחרים שאני שומע על הכביש, אבל במקום ממיר יש לי בלון דמה שמתפקד כמשתיק פתוח אז זה לא חוכמה.

פורסם

גם אצלי ככה, אני הורדתי את העמם , אבל הממיר נשאר, אם הייתי מוריד אותו הרעש היה הרבה יותר חזק ועצבני , מה שאני ממש לא רוצה, ברכב אני מרגיש את הרעד וזה מה שחשוב לי וכמובן בחוץ הרעש נשמע אבל לא לקילומטרים כמו באגזוזים שאני שמעתי.... יותר מידי פשוט מוגזם, רעש באס טוב ועמוק

פורסם

כשיזדמן לך תגיע ...

אין לך מה להתבייש במה שעשית כיוון שהיום מעט אנשים שיפרו בכלל hgt

יש 2 יפות וזהו.

(מכבי ת"א- צהוב וכחול)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

שאלה עבור מי שאצלו מותקן דוד אחורי - כאשר החלונות סגורים עדיין ניתן לשמוע את האגזוז?

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• תוכן חדש...