Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2004 במחירון עולה 63000. יש כמה מכוניות כאלו מהשכרה שלכולן יש בערך 130000 ק"מ, עם התחיבות לבדיקה שאין להן תאונות, ושמבקשים עליהן בערך 50000.

מה דעתכם?

בהנחה שבבדיקה הוא יצא בסדר, ובתור רכב שיסע כ-25000 ק"מ לשנה, זה סביר?

פורסם

מבחינת מנוע - אם טופל כיאות מדובר בסוס עבודה....

היה לנו רכב כזה בתור מונית עם 200000 ק"מ ולא היו בעיות מיוחדות.

תבדוק אם החליפו מצמד , והאם החליפו רצועת תזמון.

פורסם
מבחינת מנוע - אם טופל כיאות מדובר בסוס עבודה....

היה לנו רכב כזה בתור מונית עם 200000 ק"מ ולא היו בעיות מיוחדות.

תבדוק אם החליפו מצמד , והאם החליפו רצועת תזמון.

תודה על התשובה.

1.לגבי רצועת תזמון בסיאט: מתי צריך להחליף ?

2.שאתה כותב שהיה לכם את הרכב כמונית. זה באמת כזה סיוט לנהוג על sdi כמו שכאן זה מוצג (עגלה)?

3. השאלה שלי מתיחסת גם למחיר: האם 20 אחוזים מתחת למחירון לרכב מהשכרה או ליסינג כפי שאני מתאר זה סביר, טוב, או שיש מקום לנסות עוד ללחוץ למטה.

פורסם

הניסיון שלי עם SDI הוא משיעורי הנהיגה, בזמנו למדתי על גולף SDI.

אם אתה נוסע לבד בעיקר, ולא ממהר יותר מדי - לדעתי אתה תסתדר.

אם אתה נוהג לנסוע עם נוסעים ברכב - אתה תסבול לדעתי.

זכור לי מקרה שיצא לי לנהוג בגולף כזאת עם 3 נוסעים, הילוך 2, עלייה, פול גז....והרכב בקושי שומר על מהירות. (30 קמ"ש+-?) - יש לציין שהעליה הייתה לא קלה, אך לא קשה מאוד.

המנוע הוא בסיסי. לביצועים הוא בטח לא מיועד.

68 כ"ס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רצועת תזמון מחליפים כל 90000 ק"מ.

האוטו חסכוני מאוד , הרבה יותר חסכוני מ TDI .

הקורדובה לא אוטו גדול , כך שהמנוע לא מרגיש עליו קטן.

יש לי גולף עם מנוע זהה ולמרות שהוא גדול מהקורדובה אני עולה י-ם על 80 קמ"ש עם 4 אנשים....וכמובן ללא מזגן. פשוט צריך להכיר את האוטו ולנצל את המנוע כיאות (בדיזל יש מומנט)

תבדוק את המצמד, וכמובן תנסה להוריד עוד במחיר

פורסם
רצועת תזמון מחליפים כל 90000 ק"מ.

האוטו חסכוני מאוד , הרבה יותר חסכוני מ TDI .

הקורדובה לא אוטו גדול , כך שהמנוע לא מרגיש עליו קטן.

יש לי גולף עם מנוע זהה ולמרות שהוא גדול מהקורדובה אני עולה י-ם על 80 קמ"ש עם 4 אנשים....וכמובן ללא מזגן. פשוט צריך להכיר את האוטו ולנצל את המנוע כיאות (בדיזל יש מומנט)

תבדוק את המצמד, וכמובן תנסה להוריד עוד במחיר

והנה עוד ציטוט, מהודעה קודמת:

זכור לי מקרה שיצא לי לנהוג בגולף כזאת עם 3 נוסעים, הילוך 2, עלייה, פול גז....והרכב בקושי שומר על מהירות. (30 קמ"ש+-?) - יש לציין שהעליה הייתה לא קלה, אך לא קשה מאוד.

אני לא מצליח להבין את ההבדל הענקי בדיעות של האנשים כאן על הביצועים של ה- sdi...

אבל ההגיון אומר לי שנהגי המוניות לא טמבלים, ואם הם נוסעים בפביות ובקורדובות, אתה כנראה צודק

אתה כותב : "צריך לנצל את המנוע - בדיזל יש מומנט". מה הכוונה? איך זה משפיע על פרופיל הנהיגה?

תודה

פורסם

ברכבים האלה יש רצועת כוח קצרה. צריך להעביר הילוכים די מהר והרבה.

הרכב נועד לנהיגה רגועה והגעה ממקום למקום בחסכונות. יציאה לעקיפה צריך לתכנן כי לוקח זמן עד שהרכב מאיץ.

אני מציע שתעשה נסיעת מבחן בעצמך ותרגיש את הרכב. יכול להיות שתתאכזב מהתאוצה ומהרעש מנוע ויכול להיות שלא.

אסף

פורסם
ברכבים האלה יש רצועת כוח קצרה. צריך להעביר הילוכים די מהר והרבה.

הרכב נועד לנהיגה רגועה והגעה ממקום למקום בחסכונות. יציאה לעקיפה צריך לתכנן כי לוקח זמן עד שהרכב מאיץ.

אני מציע שתעשה נסיעת מבחן בעצמך ותרגיש את הרכב. יכול להיות שתתאכזב מהתאוצה ומהרעש מנוע ויכול להיות שלא.

אסף

נהיגה רגועה וחסכונית-זה אני.

אני זוכר מנסיעה על טנדר מרצדס (לפני הרבה שנים בקיבוץ) שהיינו עולים עם הטורים גבוה מאוד לפני החלפת מהלך. מה שאתה אומר זה הפוך? באיזה טווח סל"ד צריך לנהוד ב sdi?

תודה

פורסם

מנסיון של 100K ק"מ על אחות זהה, פולו קלאסיק,

הרכב חסכוני מאוד, מנוע אולי חלש, אבל מספיק בהחלט לפולו,

גם עליות היא נוסעת נהדר, גם עם מזגן (שאצלי היה דלוק קבוע),

לא זכור לי שהייתי צריך להוריד לשני בעליה, בדר"כ רביעי.

חוץ מזה כמה כבר עליות אתה עולה ?

טווח הסל"ד הרגיל שלי היה בערך 2200-3000 כל הילוך, כאשר 3000 בחמישי זה 120 קמ"ש.

בקיצור, דעתי: ממליץ

ועוד משהו, ASSAFO, רצועת כח אולי קצרה, אבל אין שום בעיה להאיץ ממהירות אפסית בשלישי, או מ50 בחמישי,

כך שזה לא כל כך נורא כמו שאתה אומר...

פורסם

ועוד משהו, ASSAFO, רצועת כח אולי קצרה, אבל אין שום בעיה להאיץ ממהירות אפסית בשלישי, או מ50 בחמישי,

כך שזה לא כל כך נורא כמו שאתה אומר...

לא אמרתי שזה נורא, רק ציינתי שיש כאלו שזה לא יתאים להם. אותו הדבר לגבי הרעש מנוע. במנועי ה SDI הרצועת כח צרה ומורגשת יותר ביחס לרכב מקביל עם מנוע בנזין. זה שאתה מתחיל נסיעה מהילוך שלישי והרכב לא נכבה אלא מזדחל לו באיטיות לא נחשב בדיוק שהרכב מאיץ.

כדי להישאר בתחום הפעולה היעיל צריך להעביר הילוכים לעיתים קרובות וזו היתה הכוונה.

אסף

פורסם

או לסיכום. אם המטרה היא נסיעה רגועה וחסכונית - SDI זה אחלה.

אם אתה מחפש איזהשהם ביצועים, זה לא המנוע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...