Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא תודה ולא נעליים. עכשיו אני סתם מבואס מהמערכת שלי. :-)

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

קודם כל תודה על התמונות! (אני מניח שזה תמונות שאתה צילמת? או שזה אלבום שמצאת?)

מי שאמר שהוא מבואס מהמערכת שלו... חבל.

מה, זה שיש פרארי ומייבאך בעולם, גורם לך להתבאס שיש לך מאזדה? (או פג'ו, או כל דבר עממי אחר). אם כן, אז המצב שלך לא כל כך טוב.

חוצמזה, חלק ניכר מהדברים שם, יש גם בארץ, ויש גם לחלק מהחבר'ה כאן בפורום. ככה שזה לא כזה סיפור.

האמת הייתי בטוח שיציגו שם מכוניות סטייל "פימפ מיי רייד" - עם עיצובים ובניות יפייפיות שיתנו לי/לנו רעיונות אפשריים לבניות באוטו.

אבל כל מה שראיתי מהתמונות זה קירות שאליהם מוברגים עשרות מגברים וסאבים... מה הקטע??

מה הקטע לשים סאבים שאפילו לא מחוברים ולהתלהב??

עדיף היו מארגנים מתחמי האזנה, או מכוניות עם סטים שאפשר לשבת לשמוע ולהחליט. ככה זה לא נותן כלום, זה כמו להיכנס לחנות מאוד גדולה ולבחור רמקולים (משהו סטייל "אוטומוטור" אצלנו בארץ.)

אולי כמובן אני טועה, כי אני לא ממש מכיר את אופי התערוכה, אבל ממאות התמונות שראיתי באלבום, זה בערך כל מה שהיא כוללת, תצוגה יפה של רמקולים על קירות.

בברכה!

יונתן.

פורסם

פשוט פסיכי .

זו ההוכחה שלכל חברה ישנם דגמים מטורפים - כל עוד יש לך כסף.

מעניין מתי יהייה דבר כזה (או לפחות שמתיימר להיות כזה) בארץ ולא שלושה דוכני סאונד כמו באוטומוטור.:?

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
פשוט פסיכי .

זו ההוכחה שלכל חברה ישנם דגמים מטורפים - כל עוד יש לך כסף.

מעניין מתי יהייה דבר כזה (או לפחות שמתיימר להיות כזה) בארץ ולא שלושה דוכני סאונד כמו באוטומוטור.:?

תומר

זה יהיה מתי שיורידו את המחירים של ביתן באוטומוטר, אין לך מושג עלויות של ביתן קטן

שם...

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

לא, אלה לא תמונות שאני צילמתי, הם הופיעו בבלוג אודות CES. אני בכלל חיפשתי מידע אודות ה-IPHONE החדש של אפל.

מה שלא רואים בתמונות זה את מיליון ואחת הבחורות שנראות ולבושות כאילו שלפו אותם ממגזיני שיפורי רכב ומערכות סוג ז' או מסרטים סטייל "מהיר ומעאפן"

לפני כמה שנים הייתי בCES לאחר שהביקרתי את המשפחה בארה"ב בחנוכה, הגעתי לוואגס ל"סגור את החופשה" ובמקרה הסתבר לי שיש תערכות אלקטרוניקה בידורית. התצוגות של הגאדג'טים והאלקטרוניקה הבידורית הביתית הרבה יותר מרשימות - כי שם יש שוק הרבה יותר גדול.

מה שבכלל מוזר זה שפתאום ווגאס מתמלאת ביפנים שבאים לראות את התערוכה.

המלצה לתוכנית טיול:

23 בדצמבר להגיע לניו יורק. לראות את ניו יורק באדום ולבן ולעשות קניות ב-BOXING DAY שהוא יום הסיילים אחרי חג המולד. לחגוג סילבטר בניו יורק.

2 בינואר לטוס דרומה ולעשות טיול מדברי/גרנד קניון

5-10 בינואר להגיע לווגאס ולראות את ה-CES.

תערוכת CES נערכת בשבוע לאחר השבוע בו היה את ה- NEW YEARS EVE. - או ב"עברית" סילבסטר.

לאתר התערוכה:

http://www.cesweb.org/default.asp

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

עדיין , צריך להשקיע אם אנו רוצים שענין האודיו לרכב יתפתח בארץ.

לא ייתכן שרק "עוזי רדיו" והיבואן של ORION (לא זוכר את שמם) יעמידו ביתן יפה בתערוכה .

אמנם מורל היו שם - אבל לא מכרו כלום (כמו ORION למשל) ולא הציעו מחירים מיוחדים בזמן התערוכה ולא כלום - החברים ממורל (נראה לי מFull Design) עמדו שם וחילקו פליירים כמו ילדים ביום שישי שמחלקים הזמנות למסיבות.

זה מגוחך , יש הרבה אנשים מוכשרים בארץ בנושא הזה וחבל שהיבואנים המורשים לא משקיעים - זה מביא הרבה כסף בסופו של דבר ברכישות - החברה שמכרו שם ORION -העיפו מגברים וסטים של רמקולים כמו סוכריות , רק תחשבו כמה אפריל היו מוכרים אם היו "עושים מחיר" על מוצרים של אלפיין לכבוד התערוכה .

אני לא מצפה לתערוכה בסדר גודל של תערוכות בווגאס , אבל 5-6 ביתנים לפחות באוטומוטור זה MUST כי היום הקהילה של אודיו לרכב רק מתפתחת .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

הדוגמנית? או הסאב?

הדוגמנית? או הסאב?

הדוגמנית? או הסאב?

אאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההה:cry:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מבין שזה מתבקש

audiopipegirl.jpg

audiopipe1.jpg

absolutegirl.jpg

misc14.jpg

misc4.jpg

misc18.jpg

ces2004_babes_10.jpg

ces2004_babes_03.jpg

פורסם

בוואגס בתקופה הזו מזג האוויר סביר בשעות היום והאולמות מחוממים ומלאים באלקטרוניקה פולטת חום.

בלילה זה סיפור אחר, הטמפרטורות הם סביב ה-0 מעלות. זה מזג אוויר של מדבר בינואר -> כמו חורף בבה"ד 1.

אם זה מעניין אותכם מה המזג האוויר שם:

http://www.weather.com/weather/tenday/USNV0049?from=search_10day

• תוכן חדש...