Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום בבוקר הרכב שלי נתקע בבוץ (גסטי 88 1.2 קרב ידני) על מנת להיחלץ האוטו עבר התעללות לא קטנה של סלד מטורף שהשקיעה אותו עוד יותר והמון! משחקי הגה

לאחר שחברים חילצו אותי בעזרת כבל לא שמתי לב לשום בעיה אך מאוחר יותר כשנסעתי מהר (מעל 60) הרגשתי שההגה רועד כמו מטורף והרגשה שתכף משהו נשבר !

מה לדעתכם קרה?

יכול להיות שההגה יצא מכיון או שעיקמתי צירייה או משהו?

בתודה מראש

פורסם

כנס מתחת לרכב, ונקה את הג'אנטים, מבפנים ואולי גם מבחוץ, נדבק לך ככל הנראה בוץ וגורם לרעידות מאוד אלימות.

אגב, אחרי מהירות מסויימת הרעידות עוברות, אבל מן הסתם זה לא הפתרון.

פורסם

ניקית את הג'אנט מחלקו הפנימי? או שרק שטפת את האוטו?

אני הייתי צריך לגרד עם שפכטל באחד הפעמים, העלתי את הרכב על מדרכה ונכנסתי מתחת להוציא את הבוץ.

פורסם

דבר ראשון איזון בכל ארבעת הגלגלים, המשקולות נפלו מפני "שהאוטו עבר התעללות לא קטנה של סלד מטורף שהשקיעה אותו עוד יותר והמון! משחקי הגה" זאת במידה שהגלגלים נוקו כמו שארז כתב.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

התופעה מוכרת לכל מי שאוהב לשחק בבוץ. בהרבה מקרים שטיפה רגילה לא מצליחה להעלים את כל גושי הבוץ מהחלק הפנימי של חישוקי הגלגל, ויש צורך לפרק את הגלגלים מהרכב ולוודא שטיפה טובה. יתכן גם שנפלו המשקולות כמו שצוין כן קודם, אבל לפני שאתה מחליט שזה מה שקרה, תוודא קודם שטיפה יסודית של הגלגלים, כי זה המקרה הנפוץ יותר.

אם הייתי מקבל שקל על כל פעם שנאלצתי לפרק ארבעה גלגלים לשטיפה לאחר יום של פאן (:

DSCN1186_cmp.JPG

פורסם

בשביל מה לפרק? שטיפה עם גרניק (בלחץ) מהצד החיצוני והפנימי לא תעזור?

ד"א אני רואה שגם הכלב עושה חיים בבוץ :-)

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

גם אצלי אחרי שהאוטו עובר בבוץ יש רעידות (במהירויות גבוהות מ 90 קמ"ש)

שטיפה של הגלגלים היא הפיתרון.

ולבדוק אם יש משקולות על הג'אנטים.

פורסם
בשביל מה לפרק? שטיפה עם גרניק (בלחץ) מהצד החיצוני והפנימי לא תעזור?

ד"א אני רואה שגם הכלב עושה חיים בבוץ :-)

לי בד"כ לא היתה גישה לגרניק, ובמקום להתפלש עם בגדים נקיים פחות או יותר בבוץ, העדפתי לפרק גלגלים ולשטוף בצורה מסודרת יותר. אין ספק שניתן גם לשכב על הריצפה, לשטוף היטב את כל החריצים בחלק התחתון הפנימי של החישוק, להזיז קצת את האוטו כדי להגיע למקומות שעדיין לא ניקית ולהמשיך בפרוצדורה, אבל זה לא נשמע לי פאן גדול.

פורסם

אני חושב שכל מי שנוסע בשטח בצורה די קבועה צריך גרניק.

בעבר היה לי טרקטורון ולא הייתי מודע לבלגאן ועל מה שעובר על הברקסים והבולמים כאשר בוץ (בק"ג שלמים) מתייבש עליהם.

קניתי גרניק די גדול, מאד חזק יד שניה ב 1K

עובד מצויין עזר לי מאד לנקות את הטרטורון והיום משמש לניקוי של הג'אנטים.

פעם שטפתי את הרכב איתו ואמרו לי שהוא יכול לקלף את הצבע לדעתי זה שטויות (כל אחד יודע איך שוטפים רכבים צבאיים והצבע שלהם עדיין חי גם אחרי שטיפה חד שבועית על בסיס קבוע)

בכל אופן לא רציתי לקחת את הסיכון והפסקתי :)

חושב שזה נותן פתרון מהיר ומאד נח, לא חייבים להכנס מתחת לרכב יש לו צינור באורך (ברזל ופלסטיק) של מטר מספיק להתכופף ולהתיז על הגלגל מהצד הפנימי תוך כדי זה שמישהו נוסע לאט לאט ומאפשר להגיע לכל הגלגל.

אגב, שטיפה בלחץ מים גבוה יכולה לפגוע בברקים? דיסקים או רפידות?

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...