Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שאומרים, זה אף פעם לא ייגמר, סוף סוף הגעתי למטרה אליה שאפתי שנה, מערכת שלמה, עכשיו התצורה שיש לי היא כזו:

HU- פיוניר 7650 שמתחבר ל:

*רמקולים 6*9 ג'נריים, ישנים של אבא סתם לעוד קצת עוצמה.. /=

* מגבר bridged-286rms mac-audio z4200 4ch. 100rms*4 מקווה שלא טועה בקשר לנתון של הגישור, אני מניח שאתם זוכרים את זה גם, פשוט הרבה זמן לא חשבתי עליו..

מהמגבר מתחברים 2 ערוצים לקומפ' קדמי> מורל פולס 6.5.

גישור לסאב kicker c12 12inch שהתחדשתי בו בשעה טובה ביום חמישי.

האוטו זה פונטו, הטוויטרים יושבים בתוך הדשבורד במקום שבו ישבו בעבר ה3.5 אינץ', כדי שלא ימשכו עיניים של גנבים יימח שמם, המידים יושבים בדלתות הקדמיות בצד שקרוב יותר לאחוריי האוטו משום שהיה לי בעיה למקם אותם במקום אחר כי אין חלונות חשמל..

עכשיו כמו שרשמתי למעלה זה לא מספק אותי, חסרה לי עוצמה! האיכות סבבה אין לי מה להגיד, אני מרוצה, חוץ מזה שצריך לעשות לי כיוונים כי עם הכיוונים שלי בטח תוך שבוע הולך לי משהו.. אבל זה במפגש הבא ניפול על מישהו. כרגע מה שרציתי לדעת זה מה אתם ממליצים לעשות כדי להוסיף עוצמה, בהתחלה חשבתי להחליף את הטוויטרים לMT22 כי זה בטח גם ייתן יותר עוצמה וגם יותר איכות, אבל אז חשבתי לעצמי ואם אני אמכור את מה שיש לי כרגע ואוסיף טיפה יותר אפשר להביא גם קומפ' אחר, השאלה אם זה מה שיעשה לי טוב, כי בכל מקרה אני צריך לעשות בניות נורמליות בקדימה.

אפשרות שניה שאני מתחיל לחשוב עליה זה להביא רמקולים אחוריים אבל זה לא כל כך בא לי אפילו שזה הכי זול נראה לי. כי אם אני מביא רמקולים אחוריים הם יכולים למשוך יותר מדי את הבמה. עלק במה עם מה שיש לי.. אבל עדיין.. בואו תייעצו לי אתם מניסיון חייכם..

תודה,

רותם

רותם

פורסם

קודם כל תשנה את החתימה שלך: Future Sub :lol:

דבר שני העוצמה. מה בדיוק חסר? איזו עוצמה? אני מניח שהעוצמה היא בבאסים טובים. אבל אין לך... אפילו עם הסאב. קודם כל הסאב הוא 2 סלילים לא? אם כן איך חיברת אותו? דבר שני, איך חתכת את הקידמיים, 80 תן להם אם זה יותר.

פורסם

הסאב זה קיקר C12 לא הCVR.. אין 2 סלילים.. חח ***נקה את מקש הח' במקלדת. להבא הודעות עם חחח ימחקו*** בקשר לחתימה ניסיתי והפורום פה דפוק זה עושה לי בעיות לשנות זה אומר לי שמותר 3 שורות רק וזה נותן לי בעצם פחות אז אין לי כח להתעסק..

העוצמה שחסרה לי זה לא באסים, מה שחסר זה קול.. לא יודע איך להסביר.. התדרים הגבוהים יחסית.. נגיד 1K ומעלה.. אני אוהב פשוט עוצמה וגם עם דלתות פתוחות אין בחוץ כמעט ולא שומעים.. זה יחסית חלש.. אני מניח ש2 6*9 יפתרו את הבעיה אבל כמו שאמרתי לא בא לי על 6*9..

ואם כבר מדברים על חיתוך אז ת'אמת אני לא זוכר איך חתכתי את הסאב, אבל אני יודע שיש לי בHU HPF שאם אני חותך אותו על 80 נעלמים לי הבאסים גם מהסאב, ואם אני חותך על 50 הם חוזרים, אבל לא יודע למה זה. זה לא אמור לקרות לדעתי.. אני ארד לבדוק שניה איך חתוך הסאב במגבר וחוזר..

רותם

פורסם

שלב א:תעיף את המגבר המצ'וקמק הזה לקיבינימאט!

נראה לי שאמרתי לך את זה לפחות מס פעמים {הוא חלשלוש!).

שלב ב: החלפת הRCA תיתן את ה"PUSH" שלה וזה בדוק (תיכף איתמר יתנגש בדבריי ...)

מכאן הדרך קדימה תהיה ורודה יותר.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
הסאב זה קיקר C12 לא הCVR.. אין 2 סלילים.. חח בקשר לחתימה ניסיתי והפורום פה דפוק זה עושה לי בעיות לשנות זה אומר לי שמותר 3 שורות רק וזה נותן לי בעצם פחות אז אין לי כח להתעסק..

העוצמה שחסרה לי זה לא באסים, מה שחסר זה קול.. לא יודע איך להסביר.. התדרים הגבוהים יחסית.. נגיד 1K ומעלה.. אני אוהב פשוט עוצמה וגם עם דלתות פתוחות אין בחוץ כמעט ולא שומעים.. זה יחסית חלש.. אני מניח ש2 6*9 יפתרו את הבעיה אבל כמו שאמרתי לא בא לי על 6*9..

ואם כבר מדברים על חיתוך אז ת'אמת אני לא זוכר איך חתכתי את הסאב, אבל אני יודע שיש לי בHU HPF שאם אני חותך אותו על 80 נעלמים לי הבאסים גם מהסאב, ואם אני חותך על 50 הם חוזרים, אבל לא יודע למה זה. זה לא אמור לקרות לדעתי.. אני ארד לבדוק שניה איך חתוך הסאב במגבר וחוזר..

חיברת את הסאב על היציאה של הרמקולים.

הסאב מקבל LPF.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אני יודע שהסאב לא אמור להיות מושפע מHPF. בגלל זה ציינתי את זה ובאמת אני חושב שמי שהתקין לי את המגבר חיבר את הערוצים האלה ליציאה של הרמקולים בHU ולא של הסאב. אין לי כח לפתוח אותו פשוט. וכן דודו אני זוכר מה שאמרת אני מתכנן להביא RCA אחרים בכל מקרה. אבל בקשר למגבר לא יכול להיות זה לדעתי מגבר בסדר. ועוד שאלה יש על המגבר כפתור שכתוב עליו MODE עם 3 מצבים שכתוב עליהם: '2'/'3'/'4', אני מניח שזה קשור לגישור אז שמתי את זה על 2 אבל גם שאני שם על 4 אין שינוי, ובקשר לחיתוך של הסאב במגבר בLPF הוא חתוך בסביבות ה80-100 ככה אני מעריך, כי פשוט זה לסובב פוטנציומטר קשה להיות מדויק..

רותם

פורסם

הסאב שלך חתוך ב-hu על התדרים הגבוהים?!?!

בגלל זה הקול נבלע לך

הסאב חופף לרמקולים.

תשנה את זה ומהר! דודו אפילו שדשנו על זה וגם איתמר אני די בטוח שמערכת יחסית בסיסית כמו שלו האר סי אי ישנו עד כדי כך שישמעו פתאום הרבה יותר חזק מהקומפוננט.

ההשפעה תיהיה אבל יחסית מינורית.

לדעתי הכל מתחיל ומסתיים בכיוונים ואותם הוא צריך לשנות.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

קודם כל תבדוק אם הסאב מחובר ליציאה היעודית ברדיו דיסק שלך זה די מחייב אותך להוציא את הרדיו דיסק

שנית הכפתורים של ה2 3 4 זה כנראה כנראה מספר הערוצים שאתה מפעיל במגבר

במקרה שלך אתה צריך לשים על 4 כי שניים הולכים לקופוננט ו2 בגישור בסאב

פורסם

אצלי יש HU פשוט מאוד ועליו מגבר FURI V12 ארבע ערוצים*75RMS ומשם לקומפ' פולס 5ורבע ולסאב C12. במשך מספר חודשים שמעתי במערכת כמו שכיוונו לי בהתקנה (שיניתי רק מהHU) ושמעו כמו שאתה מתאר-חסר קול... ובאחד המפגשים האחרונים חבר של חבר אמר לי ששומעים חרא ! כיוון לי ועכשיו שומעים ממש חזק והרבה יותר איכותי. אז תנסה קודם כל לסדר את הכיוונים (תן למומחים לשבור את הראש).

בהצלחה !

פורסם

יש לי את אותם רכיבים שיש לך, אחד לאחד,חוץ מהמגבר. לי יש פולס אודיו ba-2900.

מה שעשיתי זה הוספתי טויטרים ורמקולים בדלתות האחוריות והם מוגברים ע"י הרדיו דיסק.

דווקא אני לא מתלונן ושומעים ממש טוב וגם לא חסרה עוצמה, יכול להיות שאתה צריך קצת "לשחק" עם הכיוונים בHU ובמגבר. תשאל את אנדרוחה, במפגש האחרון הוא שמע איך שומעים אצלי והתפלא שזה מחובר למגבר שיש לי(פולס אודיו).

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
הסאב שלך חתוך ב-hu על התדרים הגבוהים?!?!

בגלל זה הקול נבלע לך

הסאב חופף לרמקולים.

תשנה את זה ומהר! דודו אפילו שדשנו על זה וגם איתמר אני די בטוח שמערכת יחסית בסיסית כמו שלו האר סי אי ישנו עד כדי כך שישמעו פתאום הרבה יותר חזק מהקומפוננט.

ההשפעה תיהיה אבל יחסית מינורית.

לדעתי הכל מתחיל ומסתיים בכיוונים ואותם הוא צריך לשנות.

נדב להגיד לך את האמת לא הבנתי מה ניסית להגיד, אין שום חיתוכים כרגע על הסאב מצד הHU, ואני לא מדבר שחסר קול מבחינת הסאב. הסאב סבבה לפני שמישהו נורמלי יכוון לי אותו כי אני מפחד לכוון לא נכון ולהרוס משהו אז..

אבל פשוט חסרה עוצמה. להוסיף אחוריים כנראה יהיה הפתרון הכי טוב לעוצמה אבל יהרוס את הבמה הקטנה שיש. במה של יום ההעצמאות בהתנחלות בקושי יש לי באוטו.

רותם

פורסם
קודם כל תבדוק אם הסאב מחובר ליציאה היעודית ברדיו דיסק שלך זה די מחייב אותך להוציא את הרדיו דיסק

שנית הכפתורים של ה2 3 4 זה כנראה כנראה מספר הערוצים שאתה מפעיל במגבר

במקרה שלך אתה צריך לשים על 4 כי שניים הולכים לקופוננט ו2 בגישור בסאב

3.

שניים לרמקולים ואחד בגישור לסאב.

סה"כ שלושה ערוצים.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אבל מה זה משנה בעצם? אני אלך לשנות את זה כדי שלא יקרה משהו אבל מזה בעצם עושה? כי זה עובד גם שזה על 4 וגם על 2.. על 3 את האמת לא ניסיתי.. חחח *** נקה את מקש הח' במקלדת. להבא הודעות כאלו ימחקו*** מזל שיש אותך דודו.. וד"א בדקתי עכשיו את החיבור בHU וזה מחובר טוב הSW מחובר לSW ברדיו ולא לאחוריים..

רותם

• תוכן חדש...